Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz drachos #30907 üzenetére

    A leiras alapjan az S3 mini is jo lenne neked, es az 50 alatt van mar jo allapotu par honapos gyari garis hirdetve idonkent (hamarosan megy meg lebb az ara)
    Ami hasonlo, csak a ram miatt gyengebb az az S advance. Kulsore kevesbe szappantarto kinezete miatt kedvelik talan tobben, es 40-45 kozott vannak mar hirdetesek.
    S4 mini jobb mint az S3...nem csak a nagyobb ram miatt. egyszeruen jobb a hardver, es a kijelzo felbontasa is kisebb (de boven elegendo), igy osszessegeben el is varhato ;) A szoftver frissitesek is tovabb varhatok ra. Mindez az arakon is meglatszik, mert hasznaltan mar 70korul/ alatt mennek az s3-ak, mig az s4mini...alig van es az is 100folott (persze az is benne van, hogy uj modell, es kinezetre is komolyabb mint az s3), szoval ez draga.
    Mas tipusbol is vannak ertelmes megoldasok...xperia p, lg optimus 4X HD (talan ar/ertekben ez a legjobb ha nem tul nagy a merete)
    Nexus 4-re is erdemes lehet varni, mert csokkent az ara kulfoldon, igy hasznalt piacon is hamarosan esnie kell... logikusan 60-65 korul kell lenniuk nemsokara a hirdeteseknek, mert kulonben sokan inkabb bevallaljak a nehezkesebb garit, de rendelnek egyet nemetbol, uk-bol, usa-bol (ujonnan 75-80 ezerre jon ki egy 16GB-os) es ennel jobb telefont jelenleg nem talalsz (kameraban igen, de az is turheto boven), ezzel biztosan nem lenne problema 2-3 evig (ha a vegen mar nem is kapja meg a legfrissebb szoftvert, de frissebb lesz mint barmelyik mostani sokkal dragabb csucsmodell).

Új hozzászólás Aktív témák