Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • endruboy1

    senior tag

    Üdv!

    Lassacskán elavulttá váló Blademet gondoltam, hogy le kellene cserélnem amíg még el lehet adni. Azért gondoltam rákérdezek itt, hogy ti mit ajánlanátok mert bár eléggé benne vagyok a telefonos témában, a mostani készülék felhozatallal nem vagyok annyira képben és legalább valami kiindulási alapot keresek.
    Szóval, ár: 30 ezer környékén, a teteje 40, de nem feltétlen újonnan hanem jó állapotban innen az apróról. Vagy T-mobileos akciós dolog is szóba jöhet. Szempontjaim: 4+ col átmérőjű, jó minőségű kijelző (nem annyira szempontom a képpont inkább a színek és láthatóság), legalább 2 magos 1GHz-es proci, min. 512 MB RAM, de több nem árt. Egyértelműen Android mert arra fejlesztek. Márka szempontjaim nincsenek, viszont bevált típust szeretnék, olyat amiről már vannak tapasztalatok, illetve fejlesztenek hozzá Cyanogenmodot és van egy stabil felhasználói tábora, fórumai.

    Eddig amivel szemeztem: Huawei Ascend Y300, ZTE Grand X V970. Ezek, de főleg az utóbbi teljesítik a kritériumaimat (nem mellesleg pont 30ba fájnak), de nem tudom milyen tapasztalatok vannak velük, főleg az előbbivel. Ezen felül még nagyon mást nem néztem.
    Szóval több tippet is szívesen fogadok :) .

Új hozzászólás Aktív témák