Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ed3r_X_

    nagyúr

    válasz quailstorm #20409 üzenetére

    Ám én sem tudom már, miről veszekszünk, Te kötöttél bele a "GPU-ba", amit le se írtam. Csupán azt írtam, hogy melyik, mennyi fragment egységgel rendelkezik.

    Pontosság? :F Már nem azért, használtál huzamosabb ideig MALI-t? Mert kutyafüle hátránya nincs, csak azt mondom. Mindent elvitt amit kellett, és nem volt rondább a grafikája, mint az Adreno 220-nak.
    Volt MALI-s tabletem, és telefonom is. Nem pár napig. Ennyi erővel szar az Adreno 220 is, mert nincsen tűz effekt a Nova 3 elején, meg füst se. Pedig aztán az már erősebb.

    Amúgy Linpack, felét dobja kb.

    A linkelt tesztből ezt fogadom csak el értelmes adatnak, egyébként egy megtévesztő bullshit:

    Elmondanád miért is? A nem megfelelő órajelek miatt? Ezt tudom én is, de azért látni a különbséget is. A lényege meg pont ez.

    Amúgy az előző hsz-ben pont Te keveredtél ellentmondásba, hogy a játékfejlesztők használják ki a plusz tudást, ezért vesznek sokan Tegrát. A Tegra pont hogy buta, a többihez képest. Azt jól mondtad, nagy a hype körülötte.

    [ Szerkesztve ]

    “Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

Új hozzászólás Aktív témák