Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wenkman

    tag

    válasz hajraolaj1 #168368 üzenetére

    Köszönöm kielégítő válaszod!
    1 kérdés:
    "IPS kijelzőt én amúgy is jobban szeretem, mint az AMOLED kijelzőket" Miért? AMOLED ellen csak a beégést tudom felhozni, de a szép színek és az energiatakarékosság (fekete módban) mellette szól. Szóval miért vagy az IPS mellett?

    Egyébként olyan telót szeretnék venni, ami megfelel ezeknek a kritériumoknak:
    Phone Finder - search for a phone by feature - GSMArena.com
    De közben rájöttem, hogy a honlap keresője nem tökéletes, mert a Samsung A40 és a Nokia 6.1 is megfelel a kívánalmaimnak, de mégse hozza ki a rekordok között.
    Szóval amint látható, kamera nem kardinális kérdés nálam.

    2 hete leszűkítettem a keresést erre a fenti 20+ modellre, de innen nem tudok tovább lépni. Folyton változtatom a prioritási sorrendemet:
    -fenntartható legyek és vegyek olyat ami még 3 év múlva is jó lesz, de most drága;
    -vagy olcsón vegyek, mert nekem inkább használati tárgy, mint státusz-szimbólum a telefon;
    -vegyek egy Nokia 7.1-et vagy 6.1-et mert igényes külseje van, ma már olcsó és tiszta (pure) android van benne és Nokia van ráírva (tudom a HMD sztorit, de akkor is prémium külseje van és kész);
    -vegyek egy A40-et mert ha még tovább szűkítek (gorilla glass, wifi5), akkor kvázi ez az egyetlen megbízható teló, plusz még kicsi is (144mm) , ellenben vannak benne bloatware-ek;
    -vagy vegyem meg a jó ár/érték arányú Mi A2 Lite-ot mert sok jót írtak róla, Android one, ellenben kínai és ettől egyelőre távol tartom magam... ?

    Szóval csak szenvedek már 2 hete....

Új hozzászólás Aktív témák