Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • P4lom5

    csendes tag

    Sziasztok!
    Milyen készüléket ajánlanátok nekem?

    - Árkategória: max 150k
    - Használt vagy új? Új, garanciás
    - Hol vennéd meg? Mindegy
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel? Elméletileg hosszabb távra, de úgyis lecserélem max másfél-két év múlva, amikor megunom.
    - Mire használnád? Semmi extra, böngészés, filmezés, olvasás (ebook olvasó helyett), max a családi albumba készítek fotókat, nem lényeg a fullos kamera, játszani max gagyi játékokkal szoktam.
    Ennek ellenére fontos az akadásmentes multitasking, a minél combosabb hardver és a jó üzemidő.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Nem
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 6,5" minimum.

    Eddig mindig Xiaomi telefonjaim voltak, és hacsak nincs valami abszolút bestbuy, ami ebben az árkategóriában lényegesen többet tud, akkor maradnék a márkánál most is.

    A Xiaomi 11 lite 5g NE és a Redmi note 11 pro között nem tudok dönteni. A nagyobb akksi és a kicsivel nagyobb méret szól a note 11 pro mellett, a 11 lite 5g mellett pedig az, hogy hiába lite, más liga a Mi széria, plusz a gyártó ígérete szerint a 11 lite 5g NE három vagy négy évig az összes miui és android frissítést megkapja.
    A 11 lite 5g NE jobban bejönne, csak félek a 4200-as akkumulátortól, hogy pár hónap használat után vállalhatatlanul gyenge lesz, valamiért az akksik nagyon nem bírják nálam sokáig. Bár sosem volt még amoled kijelzős telefonom, elképzelhető hogy elég neki a 4200-as cucc hasonló üzemidőhöz, mint amit a redmi note 9 pro produkált nálam eleinte IPS kijelzővel és 5020-as akkuval.
    Szerintetek érdemes várnom a nagyobb akksi miatt a note 11 pro európai megjelenésére? Az árát még nem tudni, de gondolom 150k alatt lesz bőven a 8/128-as verzió. Egy redmi note 9 pro-t váltanék, részint mert az akksiját másfél év alatt megöltem, részint pedig mert meguntam. 😁

Új hozzászólás Aktív témák