- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Köszönöm mindenkinek a segítséget !
Pocophone F1 lett.
Egyelőre iszonyat jó !!!!!Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
vinczetibor
aktív tag
válasz eladogeppc #136770 üzenetére
Szia!
Samsung Galaxy S8+ mellé vettem egy Vivo Nex-et. A Vivo összességében nem jobb, mint az S8+, de az akkuja az hihetetlen. Még csak az első aksi feltöltésen vagyok túl, de szobában, a kijelző fényerő automatára állítva, wifi-t használva internetezek és jelenleg 6 óránál tart a SOT és még 51%—on áll az akku töltöttség... Ebből simán ki fog jönni egy 11-12 órás SOT. Ugyan ilyen feltételek mellett az S8+ kb. 6 órát, a Huawei Mate 8 kb. 7,5 órát bírt teljes lemerítés mellett. A Vivo gyorsabb, 8 GB a RAM és 128 GB a háttértárja. A kijelzője nagyobb, de nem olyan fényes. Az S8+-é jobbnak tűnik. A kamera kb. annyit tud, mint az S8-é. A beszéd hangszóró nincs, a kijelző továbbítja a hangot a fülbe. Ez elég hangos, de nincs olyan telt hangja, mint a rendes hangszórónak. A kijelző alá épített ujjlenyomatolvasót még ki sem próbáltam, de ez elmondható a Samsungéról is. A Vivo-n nincs arcfelismeréses képernyőfeloldás, ami hiányzik és nincs NFC sem, de azt még soha sem használtam, ezért az nem is hiányzik. Eddigi rövid használat alapján annyit tudok mondani, hogy a Vivo-t fogom megtartani, mert ha összességében nem is jobb, mint az S8+, de számomra a nagyobb kijelző, gyorsabb processzor és az eszméletlen jó akkumulátoridő mindenképpen a Vivo felé billenti a mérleg nyelvét.
-
flanagan76
kezdő
nem tudom mennyire vág a témába, de a Xiaomiknak eléggé magas a sugárzása:
https://24.hu/mobil/2018/02/12/sugarzas-szerint-rangsoroltak-a-mobilokat/
itt vannak az alacsony sugárzású készülékek:
https://www.statista.com/chart/12841/the-phones-emitting-the-least-radiation/
a különbség nagyon sok, akár 4x is lehet, nálam ez is szempont vásárlásnál, hátha másnál is...
-
törölt tag
válasz flanagan76 #136804 üzenetére
Volt már.
-
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok. Xiaomi telefont vennék melyiket ajánlanátok? Alap használatra kéne. Max 50k +- 5k.
Segítséget előre is köszi. Válaszotokat várom.
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
fr3ntzen
aktív tag
Más márka is jó... Hasonló árban. Esetleg telenor függő, mert ott vagyok... Köszi.mármint a telenor akciói közt...
[ Szerkesztve ]
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
Dhampir
félisten
Köszönöm!
-
thomasa
senior tag
Sziasztok!
Telefont keresek normál használatra, gyors reagálással, jó fényképezővel. Egy P9 Lite gépet cserélnék korszerűbbre.
100k a max árlimit.
Amit eddig nézegettem:
- Honor 10
- Huawei Mate 20 Lite
- Xiaomi Redmi Note 6 ProMit ajánlanátok ezekből, vagy ezek helyett?
Köszi előre is. -
castiels
addikt
Sziasztok!
Melyiket ajánlanátok?
Samsung A7 DS 65k
Samsung A6 DS 49k
Huawei P20Lite 59k
Huawei Mate 20 Lite 85k
Huawei P Smart 2019 47k
A2 Lite 55k..Melyik a legjobban felszerelt? Proci, ram, sebességben?
[ Szerkesztve ]
-
bmarton7
csendes tag
Sziasztok, következő telefon kiválasztásában elég tanácstalan vagyok, ebben szeretném a segítségeteket kérni. A következők lennének az irányok:
-80k körül
-Új
-Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
-Hosszú távra
-normál felhasználás, fényképezgetés, internet
-Android
-Maximum 6"
-Dual SIMA segítségetek előre is köszönöm!
2 féle vélemény van, az enyém és a helytelen...
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Max. 70-80-ig női kézbe kellene telefon, jó kamerával. Tudom, hogy a trend nagyban a 6" irányába tart, jelenleg valami régebbi Galaxy van neki, ami kb. akkora, mint egy iphone7. Ebben a méretben/ennek közelében a fent említett ársávban van valami?
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok,
Google Pixel 2 XL mennyire jó vétel most? 110e Ft használtan néztem..
Mi 8 v. ez
Köszi! -
Anthehilator
újonc
A Xiaomi telefonoknak nagyon magas a sugárzása. Mintha Csernobilban telefonálnánk.
https://24.hu/mobil/2018/02/12/sugarzas-szerint-rangsoroltak-a-mobilokat/
-
w333
félisten
válasz Anthehilator #136827 üzenetére
Ahogyan az iPhonok -nak is, sőt jóval magasabb !
Xiaomi MI8: SAR 0.701
xiaomi redmi note 5: SAR1.29
xiaomi mi mix 2s: SAR 0.542samsung GS9: SAR 0.294
samsung Note 8: SAR 0.17Iphone 8: SAR 1.32
Iphone 8+: SAR 0.99
Iphone X: SAR 0.92Huawei Mate 10pro: SAR 0.87
Huawei P20pro: SAR 0.73
Huawei P20: SAR 0.76LG V30: SAR 0.48
LG G7: SAR 0.244[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Ájvé
veterán
válasz Anthehilator #136827 üzenetére
Attól azért nagyon messze van, egészségügyi határértéken belül van, de válassz mást ha sokallod. Van ott egyébként Pixel és iPhone is a listán.
-
rover45
őstag
Sziasztok!
A három közül melyikről győznétek meg és miért?Nokia 7 Plus Dual ~ 80k
Xiaomi Mi Mix 2 64GB ~ 85k
Samsung Galaxy A8 32GB Dual A530FD (2018) ~ 80kKöszönöm!
-
baaka
tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék vásárolni és ebben kérném a segítségeteket.
-max. 60k
-új legyen
-függetlenül újonnan gyártói garanciával
-hosszú távra szeretném venni
-normál felhasználás, fényképezgetés, internet
-Android
-mérete mindegyKét kiszemeltem van eddig: Huawei P Smart(2018-as) és a Xiaomi Mi A2 Lite. Tudtok esetleg valami jobbat ajánlani?
Előre is köszi!
-
Mikee868
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok.
Amik most fókuszba kerültek:
Huawei P20 lite
Samsung A6
A kettő között 9ezer forint különbség van ahol én venném.
Mit tudtok ezekről mondani pro/kontra? Megéri azt a plusz párezret a huawei?
Esetleg ebben a kategóriában mi mást tudtok ajánlani? Ami fontos a jó/jobb kamera, ezen kívül alap dolgokra lenne használva, játszani nem fogok rajta.U.i.:Egy Samsung J5 2015-t fogok leváltani.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok!
A feleségemnek kellene egy telefon, net, fotók, levelezés. Semmi extra, pár model közül szeretnék választani neki:
Huawei Mate 20 Lite (£280)
Huawei P20 (£399)
Honor 10 (£310)
Nokia 8.1 (£350)Melyik a legjobb vétel ezek közül? Megéri a P20 az árát? (Nekem P20 Pro-m van)
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Nordic
Közösségépítő
Üdv.
Sajnos új telefonra kellene beruháznom ,de mivel nem tervezett vásárlásról van szó(a használt készülékemet az első tulaj miatt a UPC imei tiltással jutalmazta), nem vagyok tisztában a jelenlegi felhozatallal.
Hosszú távra tervezek, Android rendszert preferálom, nagyon nagyon max 150k, új készülék érdekelne.
Előre is köszi a javaslatokat!
-
lolal
senior tag
Sziasztok !
Az utóbbi időben nagy dilemmában vagyok. Jelenleg egy 128GB-s Iphone 7Plus-t nyúzok elégedetten, de nagyon megtetszett a Sony XZ3 Droidos csoda. ( ne nevessetek tudom Sony xd ) Szívem szerint tennék vele egy próbát, csak az a helyzet hogy Macbookot is használok, aztán félek a komplabilitási problémáktól, meg a szinkronizálási nehézségektől. Vagy szerintetek nem lennének nagy bajok ? Valaki használt már almás gépet zöld robot mellett ? Egyáltalán megérné-e lecserélni a 7Plust egy XZ3 ra ?
A segítséget előre is köszönöm
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
veterán
-
lolal
senior tag
válasz TheBikerider #136843 üzenetére
Engem inkább az izgatna, hogy a Macbook Airemmel mennyire tudnám használni összhangban, illetve, mit várjak tőle. Nagyon régóta le vagyok ragadva az iOS kis világában, de tetszik az a japán csoda.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
bedibazsa
senior tag
Sziasztok! Két telefon között hezitálok. Huawei P20 64gb, Samsung Galaxy S9 64gb. A Huawei 4 ezer Ft lenne, a Samsung 29. Céges vétel, mindkettő jó ár - nyilván. Ti melyiket vennétek meg és miért. A preferenciám nem nagy, közösségi appok, böngészés, havi 5-6 fotó random. Köszi!
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest