Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz kali #134976 üzenetére

    Hát a Huawei képes csodát művelni és más készülékkel nem működő kábelt készíteni, ami csak a sajáttal működik. Vettem (sajnos) egy Huawei töltőt, mert olcsó volt és egyszerűen mikor a hozzá kapott kábellel kezdtem tölteni folyamatosan valamilyen funkciót indított el véletlen szerűen. Töltőt csak úgy tudtam használni ha nem a hozzá kapott kábellel használtam.
    Minden esetben működnie kell az USB Type C analóg kimenetnek, mivel ezt alapba tudja ez a szabványos csatlakozó, ha nem működik akkor nem jó a kábel hozzá vagy más hiba van, de az biztos hogy alapvetően működik. Tessék itt írnak róla. Ez hogy ez a youtube huszár nem tudta elindítani Xpreian, nem jelent semmit, csak azt hogy hülye hozzá. XZ1-en van jack kiement, lehet lespórolták az analóg bekötést a Type C-re (mert minek is) és ezért nincs hang. Ha viszont nincs jack kimenet a telefonon biztos lehet benne, hogy Type C-n oldották meg az analóg hang kimenetet, én még nem hallottam olyan készülékről amin ne lett volna így, de mutass egyet.
    Szóval ha nincs jack és csak Type C van, csilliómilliótrilliófektettnyolcas százalék hogy Type C-n van az analóg audio kimenet, senki nem fog külső DAC-ot alkalmazni mert az sokkal drágább lenne (hiszen a készülékbe eleve adott a DAC, SoC-ra van integrálva, ki az a hülye aki nem ezt használná hanem külsőt, illetve lehet hogy valamilyen speciális DAC-ot tesznek bele, a jobb hangzásért, de az se külső eszközre fogják tenni).
    Szóval a gyártók nem hülyék, nem fognak külső DAC-ot használni, ha már eleve adott egy és csak egy kivezetés kell hozzá a Type C csatlakozóra. Persze ha van Jack akkor ott van a kivezetés és nem Type C-n, mint az általad linkelt retardált videóján is.
    Y átalakító meg nem szabványos egyébként, de általában működik az is. Ami tuti működik a sima Type C to jack átalakító, az Y csak egy piaci próbálkozás egy probléma megoldására, erre nincs garancia, mivel ezek a kábelek nem szabvány kábelek.
    Itt is írnak a Type C-ről, Sony ZX1-en nincs bekötve az analóg (mivel van jack port) rá, ezért nem ad hangot és nem kell hozzá semmilyen külső DAC (azzal se adna hangot mivel Type C-n nincs meg az analog audio kivezetés, csak digitális lehet).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák