Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • acumen880711

    tag

    Üdvözlet Mindenkinek!

    Sajnálatos módon a szeretett LG G4-esem elhagytam, majd végül valaki magáévá is tette, így kénytelen-kelletlen másik vas után kell néznem.

    Szempontok:
    - nagyon max. 100e ft, de inkább 60-90 között
    - mindenképpen új telefon jön szóba
    - nagy jelentősége nincs, honnan veszem meg, de ha külföld, akkor vámmentes jöhet csak szóba (külön előny, ha ne adj isten tudok vele mit kezdeni valamit az eladón keresztül, ha gubanc van vele)
    - kb. középtávra tervezek, min. 2 évig legyen 1 elfogadható készülék (természetesen a best buy-ok érdekelnek)
    - op. rendszerhez nem ragaszkodok, de összességében az androidos telefonokkal nekem még nem volt igazán negatív tapasztalatom, szóval előnyt élveznek
    - fontos a multimédia, sokat használom a telefont fényképezésre, tehát ha lehet min. erős közepes képeket tudjon lőni (telefonok közötti összehasonlításban, nem fényképezőkhöz viszonyítva)
    - használok játékokat is, de nem a durva verziókból, tehát nem kell 1 gamer vas
    - üzemidő annyira nem befolyásoló tényező, de lehetőleg ne 4-5 óra, közepes igénybevételű nyomkodás után adja meg magát
    - engem a káva és a telefon design-ja annyira nem hat meg, utóbbi esetén tok vmelyest orvosol, előbbi nekem nem 1 releváns szempont
    - méret alapján lehetőleg 5,5 col körül mozogjon, nekem ez az optimális, akár nagyobb is játszhat
    - igazából a prioritás 1 Xiaomi lenne, ár-érték arányban és felhasználóktól begyűjtött infok alapján eléggé ott van a szeren most nálam (természetesen LTE B20 már azért alap)

    Nem zárkózom el semmi jó elől (az LG-vel sem voltak nagy gondok, bár 1,5 év után teljes hardvercserét kapott, viszont előtte és utána is jól muzsikált), de alapvetően 1 jó kis (Xiaomi) best-buy (Redmi Note 5?) kifogása jól esne, nem nagyon van most nagy tartalék telóra félrerakva. Ha viszont Xiaomi, akkor sztetek a fentiek ismeretében van értelme a Redmi Note 5-nél "komolyabban", újabban gondolkodni?

    Bocsi, hogy hosszú lett, de előre is köszönöm a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák