Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz vendingo #124154 üzenetére

    Ilyenkor szokott előjönni a hasonlítási probléma.
    Valaki vesz egy olcsó Androidos készüléket, problémája van vele, utána iPhone-t vesz és szidja az androidot.
    Egyidős telefonokat kategóriájában szabad hasonlítani és ehhez igazítani az elvárásokat.
    "próbára elég lenne egy olcsóbb készülék is, mert lehet nem tudnék visszatérni droidra" Egy Samsung S8, HTC U11 vagy Mate 10 Pro valószínű feledtetné a téves berögződést az androidról, sőt...
    Egy Redmi 4X viszont megfelelőbb lehet önigazolás keresésére, hogy utána egy iPhone-ért újra az olcsó androidos árának többszörösét add ki és elégedetten használd és továbbra is idegenkedj a zöld robottól egy olcsó készülék alapján.
    Nem egy nem két év különbség kell, hogy android platformon egy új középkategóriás modell elérje egy régebbi csúcs szintjét, pláne egy a csúcs droidossal egyidős iPhone szintjét, mivel hogy egy zárt és csak egy gyártó pár kifejezetten csúcskategóriába szánt készülékére fejlesztett rendszerrel nem is igazán hasonlítható.
    Persze lehet csak nekem jött le így és másképp gondolkozol, de ezt fontosnak tartottam megjegyezni.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák