Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    Sziasztok,

    Kicsit OFF, de nem tudom, hogy van-e alkalmasabb topik erre: párom Xiaomi Redmi Note 5a telójára szeretnék tokot venni, mivel a háza elég könnyen sérül. Mióta követem a topikot a Nillkin márkanevet (??) láttam többször is, de inkább tempered glass-al kapcsolatban említve, így a kérdésem az lenne, hogy tokok szempontjából (flip és "normál" szilikon tok) mennyire megbízható? Illetve az ilyen szimpla szilikon tokok mennyivel rosszabbak, tehát mennyivel védenek kevésbé? Esetleg tudtok más, biztonságosabb, mégis elegáns, nőies tokot, amit érdemesebb lenne megvenni? (tehát nem a robosztus, full gumi, fém cucc természetesen)

    Egyúttal még egy kérdés: Nillkin-ből nem találtam Tempered glass-t Note 5A-hoz, csak szimpla fóliát, de elvileg a kijelző GG3-as, így ez vajon elég lenne rá vagy érdemes TG-t venni rá így is? Amennyiben igen, tudtok valamilyen másik, megbízható márkát javasolni?

    Előre is köszönöm a segítséget:R

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák