Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Dolphine: Szia! Ha még belefér árban és "azonnal" kellene, akkor ezt venném. De sokkal jobban járnál ha itt érdeklődnél a Pro verzió után és megvárnád.

    Van az említett ASUS és "sima" Redmi 4A is a közvetlen környezetemben, mindkettőt ismerem és azt kell mondjam a kis Xiaomi-t venném inkább saját célra. Ettől jobb tényleg csak drágábban van.

    alwinka & Deacon Frost: 👆 :)

    De aranyos, milyen sokan vesznek most az anyukájuknak telefont. :)

    membrandj: HTC 10, S7 jó választás. A HTC-re megkapod a 2 év gyártói garanciát ha európai régiós. (pl de a fórumban a legújabb tulaj is 034-es CID-del kapta) Azonos áron jobbak mint a Sony XZ. LG G5 nem rossz, de a modularitás nekem nem szimpatikus ilyen formában szerintem zsákutca és a készülékház minősége is elmarad a konkurens megoldásoktól.
    A P9 nem rossz választás, de jól látod, a best budget telefon a Honor 8, csak a magas SAR érték (sugárzás) tántorít el sokakat, hozzáteszem az iPhone is élen jár ebben sajnos.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák