Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fistman

    csendes tag

    Ahoy, hosszas keresgélésem végére érve szeretném kikérni hozzáértői véleményetek. Hűen szolgáló siemensemet kéne lassan modernizálni egy kicsit. Igazság szerint nincs "szükségem" okostelefonra, de haladjunk a korral, no meg azért mégiscsak jól jön egy okoskészülék alkalomadtán.

    Személyes igényem annyi hogy jó sokáig bírja a strapát, optimistán minimum 8-10 évre gondolok. Kompakt, egyszerűen kezelhető legyen (max 4.5-4.7 kijelző), tartós aksival és üveggel (ergó ne hulljon szilánkokra az első koccanásnál). Egyáltalán nem tervezem internetböngészésre és szociál-szörfölésre használni, arra ott van a laptopom otthon, szóval 4G hiánya nem probléma, esetleg egy google térképet vagy hasonlót a város közepén felhozni ha nem tudom hova kell menjek. Egy vagy kettő játékot talán rárakok, de amúgy nem akarom fölös appokkal teleszemetelni, első teendőm lesz leszedni a fölös extrákat, de azért ne a legalja chipszet/OS legyen beletömve. Zenelejátszó pótléknak is jó lenne ha a veterán 3. generációs iPon nano-m valaha bemondja az unalmast. Kijelző minőség, kamerafelbontás, HD, 4K, ilyen hiúságok nem izgatnak - legyen elfogadhatóan jó a kép és a fényképező, úgysem természetfotózásra kell.

    TLDR; Megbízható készüléket szeretnék hosszútávra, max 4.5 vagy 4.7 collos kijelzővel, puritán felépítés de azért tudja amit tudnia kell.
    HOSSZAS keresgélés után, elérhetőség és büdzsém alapján a HTC Desire 526g és a Huawei Y3 II készülékekre szűkítettem le a választásomat. Röviden a kérdés, kettő közül melyik a jobb és/vagy strapabíróbb? Vagy van esetleg egy ezenkél is jobb készülék max 60ezer forintért ami még kapható megbízható üzletből?

Új hozzászólás Aktív témák