Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz w333 #11031 üzenetére

    a sima s3 sincs még egy éves, az lte verzió meg pláne!
    az a műanyag nem mindenki számára hátrány, és úszni sem mindenki akar a telefonjával, én sem emiatt vettem meg.
    a kijelző nem full hd, de nem is fogyaszt annyit, meg jobb betekintési szöge, illetve élénkebb is, de ezt tényleg felhasználója válogatja...
    ja, és az s3 kamerában is jobb kicsivel.

    kelekyle; nem rossz a z üzemideje, és a kijelzővel kapcsolatban olvasd el például ezen fórum tesztjét, nem vakítás az, csak elfogulatlanul kell nézni!

    Sokkal inkább kérdés az, hogy szükség van-e egyáltalán Full HD felbontásra ebben a méretben, s persze most kapásból rávágjuk, hogy alapvetően nincs, mert már a 720p-s kijelzők is abszolút élesek, de amikor az ember először megpillantja a Z-t működés közben, akkor azért kicsit átértékeli a kijelentést. Kicsit olyan ez, mint a Full HD és a 4K tévék közötti eltérés, nem tudod tökéletesen megfogalmazni, hogy mitől jobb a kép, csak egyszerűen érzed. És persze tök jellemző, hogy dr. Kind, Legendd és jómagam milliméterekről vizsgáltuk a kijelzőt, hogy látunk-e pixelt (nyilván nem), de igazából akkor jönnek ki a nagyobb felbontás kapcsán a "wow" érzések, amikor képeket, illetve filmeket kezdünk el visszanézni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák