- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
V.Stryker #193846 üzenetére
Szia,
nem írtál árat, hogy kb mi az a -tól -ig, ami neked beleférne,
de ahogy előttem Vacs fórumtárs is írta, a Samu A-szériéban nincs vezeték nélküli töltés.
S-, S-Fe cuccokban van.A 193827 hsz-ben is ajánlottam a Honor 200 Pro-t és a Moto Edge 50 Pro-t. Mindkettő 200.000 Ft környéke, és mindkettőben lehetséges a vezeték nélküli szupergyors töltés is. Honor 200 Pro-ban 5200mAh akku, Moto Edge 50 Pro-ban 4500mAh.
Apple termékekben van még 15 wattos vezeték nélküli lehetőség, illetve az árukeresőn a telefonok között erre is tudsz szűrni! -
cs.zs.
veterán
válasz
V.Stryker #193052 üzenetére
Szia,
a Motorola Edge 50 Ultráról többnyire jókat írt a tesztelő, érdemes elolvasni.
Megjelenésekor, illetve a teszt írásakor még 400.000 Ft-os árcímke volt társítva a 16GB/1TB verzióhoz, de az elmúlt félévben ez valamelyest normalizálódott. Megbízható helyekről beszerezhető már 300-330.000 Ft között. -
Orgi
addikt
válasz
V.Stryker #188353 üzenetére
Normális helyről véve az s24u szerintem érezhetően drágább.
Egyébként s24u előnyére: a stylus ha használnád, hosszabb szoftveres támogatás, jobb kamera valamivel.
Egyébként ez pont olyan mint előbb a Honor 200 Pro-val hasonlítani: a Honornál lehet jobb az Motorola, csak kérdéses 100k-t ér-e ez. A Samsung meg lehet jobb a Motorolánál, csak kérdéses ér-e annyit ez... Szerintem most 3 nem egy árkategóriájú készüléket hasonlítasz össze. -
vence
aktív tag
válasz
V.Stryker #188197 üzenetére
Bocs, de ha használnád a fórum keresőt ...
Van pár embernek és vannak vélemények is.
+ +
- Nagyon hosszú GSM Arena Hands-on, a fotós képességekre kihegyezve, sok képpel;
- Ugyanott a szokásos alapos Review alternatívákkal;
- (esetleg német fórum/-ok több user-rel,
szinte mindenki szerint nagyon jó).Közben az árak is alakulnak 850 EUR körül több forrás is van.
-
cs.zs.
veterán
válasz
V.Stryker #187931 üzenetére
Szia,
alapvetően tudni kellene, mik az elvárások, vagy felhasználó általi minimum követelmények.
Van a családunkban egy iPhone 14 pro. Ha azt nézem, hogy napsütésben 2200 nitre fel tud ugrani a kijelzője, relatív kis akkuval teljesíti ugyanazt az üzemidőt amit mások nagyobbal, ezt IP68 vízállósággal társítva sokéves támogatással adja elő, akkor kérdéses, hogy mi ad ettől még többet, vagy ki az, aki ugyanezt kevesebbért produkálja.
Itt jön a másik oldal, hogy kell-e ez mindenkinek, és hajllandó-e mindenki ennyit fizetni érte? Nem, (de jó sokan igen). -
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
V.Stryker #177595 üzenetére
Akkor 40-50 körül hardverapron találsz iPhone 8-ast. Olcsó droidossal, vagy az előbb írt 6S-t olcsóbban. Tedd valami 360-as strapa tokba, és jól el leszel vele pár évet. Olcsó droidos csak idegesítene. Most nyomkodtam a gyerek régi Redmi Note 8T-jét, agyf@szt kapok tőle olyan akadós, lassú. 20 ezer körül pedig még rosszabbak vannak.
-
Norbi.
őstag
válasz
V.Stryker #146105 üzenetére
Tippre azert, mert a Xiaomi.hu nem arulja.
Az olyanokat csak joval kesobb tesztelik.#146107: Mindig ok az utolsok, ahol lehet kapni, viszont nyomjak a sodert, hogy a sima Note 8 nem B20-as, ezert nem kaphato, pedig az.
Kifejtettem mar parszor itt is a velemenyem, vicces az a bolt.
-
-
TunerJoe
senior tag
válasz
V.Stryker #146069 üzenetére
Most nincs, tavalyról a Mi A2 és a Mi A2 Lite maximum, de azok már nem olyan megérősek. A Xiaomi minden évben egy alap Androidos készüléket dob piacra, tehát ha a mostani rossz, akkor vagy a régi vagy vársz egy évet. A baj az, hogy alternatíva sem nagyon van, a Nokia borzasztóan túláraz, a Motorolát sem kéne erőltetni, a Pixel 3A pedig kompromisszumos és drága.
-
válasz
V.Stryker #121970 üzenetére
Xiaomi Redmi 4X 3/32 fekete
Xiaomi Redmi 4X 3/32 aranyegyszer majd lesz
-
headhunter86
senior tag
válasz
V.Stryker #107952 üzenetére
Na jó, de P8 != Honor 8
Amúgy most Xiaomi-d van? Mióta és milyen?Honor 8 mellett szól még az 5.2 col. Bár 5.2 vs 5.5 már lehet semmi. Most 4.7-em van, nem igazán tudom mennyit számít ez a különbség kényelem szempontjából. Szerintem egyik sem egykezes már
Valamint zsebben is kb. mind1.
-
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz
V.Stryker #81272 üzenetére
Én nyugodtan ajánlom a P8-at.
Felhasználói környezete közel áll az almához, az élmény meg jobb is.
HW-sen erős, illetve a GPU kicsit gyengécske de ha nincsenek nagy játékok rajta akkor az nem tűnik fel. Esetleg a gigantikus felbontású videóknál.
Támogatás még lesz rá bőven hisz egy új készülék.
Kamerája eszméletlen.
Anyaghasználata is tökéletes.Az ér/érték arányban igen jó a P8.
-
-
törölt tag
válasz
V.Stryker #81319 üzenetére
Ha a 735 Amoled kijelző nagyobb pixelsűrűség (szerintem elhanyagolható a kettő közötti különbség). Olcsóbb. Nagyobb felbontású előlapi kamera.
Ha 830 Fém ház, nagyobb kijelző, pureview kamera.
A többiben mind megegyezik a 2 telefon.
Jó persze itt el lehet dönteni kinek melyik tetszik IPS vs AMOLED
-
voyager4.4
senior tag
-
törölt tag
válasz
V.Stryker #65422 üzenetére
Hát igen maga a kezdőképernyő nem feltétlen izgalmas, bár az üzletekben kiállított darabokon vér gagyi az elrendezés. Én azt szeretem benne hogy forognak, infókat mutatnak stb. Mióta lehet hátteret beállítani és elfér egy sorban három közepes méretű azért egy fokkal menőbb a dolog.
Nekem most az új Android tetszett meg, a Lollipop. Bár az hogy az appdrawer fehér hátteret kapott kifejezetten ronda, ellenben minden más téren nagyon jól néz ki, remélem észbe kapnak és legalább kikapcsolhatóvá teszik. Ellenben a gyártók saját launcherei sokszor kifejezetten rondák.
-
-
Devas
őstag
válasz
V.Stryker #65401 üzenetére
Motorola a legjobb ilyen téren, még a belépőszint is kapja a nyalókát állítólag. Ott még arra is figyelnek, ha bekapcsolod a telefonodat, akkor a Moto logo is az aktuális nagy eseményt mutassa (pl Foci bajnokság mikor ment akkor a földgömbön focipályákat láthattunk).
-
norbert1998
nagyúr
-
raziel01
veterán
válasz
V.Stryker #11257 üzenetére
Szerintem aki nem látja be, hogy 2013-ban nem éri meg 1 magos telót venni az olvasson utána a dolgoknak.
1x1 GHZ vagy a 2x1Ghz lesz majd tartósabb vajon?
Egyébként meg aki 50 ezres kerettel jön ide annak ne ajánljunk már 1 magost. Ráadásul a mindenki által ismerten túlárazott Xperia J-t. Még a mobilarena teszt is igazolja. -
HuMarc
veterán
válasz
V.Stryker #10970 üzenetére
"stabilabb, mint az android"
Egy kérdés: Hogy jön ide az Android?
Most nem egy iOS-es és egy WP7-es készülék között kell dönteni?
Nálam a rádió, az ingyenes offline navigáció, a külső, a jó kamera egyértelműen a Lumia 800 felé dönti a mércét, én azt választanám.
A másik lehetőség, hogy eladod mind a kettőt, és veszel egy új készüléket. A kettőért kb. 60 000 - 80 000 Ft-ot kaphatsz.
Hinnye, megelőztek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest