Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xtree

    csendes tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni a következő témában:

    Új, kártyafüggetlen, androidos okostelefont szeretnék vásárolni (jelenleg is ilyet használok), amelynek az átlagnál érzékenyebb az antennája.

    Azért fontos ez, mert a napi munkám 80%-át a telefonálás teszi ki, viszont egy völgyben lakunk, ahol a térerő (T-COM) nincs a toppon. Folyamatosan mozognom kell a házban, hogy legyen elég jel a beszélgetésekhez. A Vodafone térereje idáig el se ér! A Telenorról nincs tapasztalatom, de azt látom, hogy a helyzeten sokat javíthat egy érzékeny antennájú telefon.

    2 éve már, hogy egy akkor 20 ezer forintos alapszintű Prestigio telefont használok, ami térerőben veri a nálánál 1 évvel fiatalabb és kb 15 ezerrel drágább Samsungot, amit direkt az előbbi kiváltására vettem. :U

    Az okos funkciók számomra nem létkérdés. Csak azért maradnék az androidnál, mert 700-800 telefonszámot nem szeretnék egyenként bepötyögni egy hagyományos vagy más op rendszerű telefonba.

    Meg vagyok lőve, mert bármelyik telefont veszem is meg, csak utána derülhet ki, hogy elég jó-e az antennája a mi viszonyainkhoz. :F

    Árkategória: Max. 40-50 ezer forint.

    Tanácsaitokat előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák