Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz Szellem. #56485 üzenetére
Valami probléma van az ESET valós idejű védelmével nálam, vagy ténylegesen a programban. Visszaállítottam az ESET-et alapértelmezésre és a vírust tartalmazó rar fájlt beletettem egy gyökérből nyíló alkönyvtárba és megnézettem az ESETtel, akkor tisztának találta, de amikor megpróbáltam kimásolni a vírusos fájlt, akkor ugrott a valósidejű védelem. Vagyis nem tudja kezelni a rar fájlokat, pedig alapértelmezetten is be van kapcsolva a tömörített fájlok vizsgálata, ezt tudnia kellene. Megírtam nekik, valószínűleg ránéznek a gépemre. [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
GEPESZ66
veterán
válasz Szellem. #56524 üzenetére
Inkább lehet, hogy azért ez a véleményem, mivel 9 éves már a monitorom, s valahogy ennél a kék egy kicsit fakóbbnak tűnik.
Samsung SyncMaster 2033-as monitorom van még.
Nem játszok, ezért nem is gondolkodtam eddig a cserében.
Van-e infód arról, hogy mikor jelenik meg már az új verzió, Avira adatbázissal? -
Deer76
aktív tag
válasz Szellem. #56799 üzenetére
Nálam még ilyet nem csinált. Melyik játék volt ez?
Mondjuk én is úgy látom, hogy nem 6000Ft körüli összeg lenne 3 PC-re a meghosszabbítás, mint ahogy eddig volt, hanem felment az ára, akkor viszont én is váltok. Akkor G2Playről nézek egy megbízható eladót.
[ Szerkesztve ]
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
tomasstatkus
újonc
válasz Szellem. #56834 üzenetére
Úgy gondolom, hogy az avast nagyon jó megoldás. A Bitdefender jó. Az Avastot otthon használom, és Bitdefender-et használok a munkahelyen. Összehasonlíthatja mindkét megoldást:
Bitdefender vs avast[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz Szellem. #57008 üzenetére
Reggel nekem is frissített. Ma bankoltam, szokásom, hogy előtte mindig lefuttatok egy manuális scan-t.
Ezt találta:
Nincs elérési út illetve infó, hogy melyik progihoz tartoznak. Gondolom úgy vannak vele, ha egyszer el akarom indítani és nem megy, az legyen meglepi!
Egyébként nem tűnnek veszélyesnek...
-
Kékes525
félisten
válasz Szellem. #57018 üzenetére
De a letöltés végén, amikor a lemezre írja a fájlt akkor már igen? "a fájl lemezre mentését követően, akkor kerül ellenőrzésre, ha kicsomagolja" Ezt írta, ami szerintem nem igaz. Nemcsak kicsomagoláskor kell elvégezni, hanem már akkor amikor újonnan létrejött a lemezen. A fenti idézett help is ezt írja. Azaz amikor újonnan kerül a lemezre és kicsomagoláskor is ellenőriznie kell a tömörített fájlokat.
Más kérdés, hogy amit linkeltemnek azokat kicsomagoláskor sem ellenőrizte.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Szellem. #57023 üzenetére
"akkor fogja némely termék elfogni a kártevőt, ha már ki van csomagolva!" "Csak akkor ha kitömörítem"
Sajnos ezt sem teszi meg, pedig a leírása ezt is tartalmazza, sőt a tömörített fájloknak az ellenőrzését is, amikor azok a lemezre kerülnek. Ha egyszer ezt a funkciót leírják, hogy tudja, akkor jogos a kérdésem, hogy miért nem tudja.
A veszélyességét, pontosabban a nem veszélyességét értem, de nem ez volt a fő problémám vele, hanem az, hogy ha egyszer azt írják róla, hogy tudja, akkor csinálja is.
-
Kékes525
félisten
válasz Szellem. #57027 üzenetére
Hát ez az, és erre nem reagált a szupportjuk, pedig az egyes problémákat egymástól jól elkülönülten, egyértelműen, többször is megírtam nekik. Csak azokra reagált, amik kevésbé fontosak és kevésbé veszélyesek. Régebben ilyen nem volt. Mindig, minden jelentésemet komolyan vették. Távoli segítségnyújtást is kértem, és arra sem reagált.
-
Semplar
őstag
válasz Szellem. #57098 üzenetére
Tegnap felraktam én is Win7x64 -re, de folyamatosan villogott a tálcaikonja, hogy a tűzfal nem működik. Megnyitva minden rendben volt pedig. Aztán gondoltam a Dism++10.1.1000.80B -vel visszaállítom lemezképből a rendszert, erre kezdett mindent bevágni a karanténba, így le kellett törölni.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Kékes525
félisten
válasz Szellem. #57100 üzenetére
Hoppá! Ez elég nagy probléma. Az ESET-nek ezt komolyan kell, kellene vennie. Hogy volt telepítve nálad? Tiszta telepítés volt, vagy a 11-esre tetted fel? Nálam a 11-esre ment fel a 12-es.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz Szellem. #57143 üzenetére
Nálam sincs vele gond eddig, pedig már régóta ezt használom, néha lefuttatok pár online scannert mert bennem van a félsz, laptopot (i3-3120M Ivy Bridge, 850 EVO SSD, 4GB RAM) és a régi asztali gépet (C2D E6550, HDD, 4GB RAM) sem fogja le.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Kékes525
félisten
válasz Szellem. #57143 üzenetére
Ezek után erősen elgondolkoztató, hogy egy átlag felhasználónak kell e egy fizetős, third-party vírusirtó, természetesen a speciális eseteket leszámítva. Ráadásul ha jól tudom a következő Windows 10-ben lényegesen tovább lesz fejlesztve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest