- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duplicon
csendes tag
Sziasztok!
Egy hasznos program akit érdekel. AntiVirus Uninstall Tools Pack
Én nem ismerem de aki tud többet róla - érdemes használni meg ilyenek - az írja meg, nehogy valami használhatatlant javasoljak itt.[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
válasz herb555 #2530 üzenetére
Avastot nem ajánlom. A linkscanner része Facebook alatt nekem megőrül, lehet más alatt is, én azt szúrtam ki. Chrome memória zabálása elkezd nőni, de csak a face alatt néztem. ~1Gb-ig vártam, akkor csuktam be. Amint kikapcsoltam azt a modult az avastban, azonnal megjavult, de a NOD-hoz képest lassabb vele a rendszer utána is, ráadásul felismerésben jobb a nod, ha megnézed a teszteket. ([link] , [link])
Újságos kóddal - ami kb. másfél hónapra elég, utána 1-2 perc alatt megújítod - évekig el lehet lenni. És akkor egy kereskedelmi, fullos, akár natív 64 bites(persze nem arra a gépre) verziód van. Főleg, hogy nemsokára jön az 5-ös, én azt nagyon megfontolnám. Az még gyorsabb lesz.Avira is nagyon jó, az kb annyira fogja nálam a gépet, mint a Nod, vagy az ESS. De a második linkelt teszt alapján annál is hatékonyabb a Nod, ráadásul naponta nekem van, hogy 5-ször frissít, míg az Avira csak egyszer. Legalábbis automatikusan.
Szóval én a Nod-ot ajánlom, vagy az ESS-t, ha komplett védelem kell. Cserébe van vele másfél havonta egy 2 perces melód, de egyébként meg kussban van.
-
ƵøŁĭ
veterán
Avast
Keresés befejezve megnézem az eredmény törlés alkalmazása mindegyikre válasz jelenleg nincs semmilyen technológia amivel törölhető lenne->az igen.[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Amit lehetett nyerni BitDefender IS kódot, azt lehet használni sima AV esetében is? Vagy az IS telepíthető, ill. kikapcsolható utólagosan, tűzfal nélkül? Még az is jó, h ha kérdés nélküli rendszere van, csak nem akarok tökölni a testreszabásával..win7-es elé lenne.
Let's begin, de gozaimasu!
-
-
Szellem.
Topikgazda
Újra működnek a Kaspersky 2012-ő beépülő moduljai FF5 alatt!
-
Roxbury
őstag
válasz herb555 #2558 üzenetére
Először el kell távolítani a régit, és utána mehet fel az új.
[ Szerkesztve ]
-
netsurfer
csendes tag
Hali!nem tudom milyen vírusirtót tegyek fel remélem ti tudtok segíteni.2 oprendszerre kéne /xp win7/ én fizetősben gondolkodom.valamelyik IS de még nem tudom melyik legyen.a gépem közepes memória is van bőven
-
netsurfer
csendes tag
azt még nem teszteltem. gondolom a 2012-esre gondoltál. a NIS van olyan jó mint a KIS vagy az ESS esetleg az F-secure?
-
Duplicon
csendes tag
Hát én nem tudom hogy van ez, de én miután anno rátelepítettem a már fent lévő hármas ESS-re a négyes verziót - ESET hazai support javaslatára - az azt követő újraindításnál behalt a gép. Lefagyás lett a vége és hiába volt ott a tálca meg rajta az ikonok, egyikkel sem lehetett semmit sem kezdeni. (csökkentett módban tudtam csak eltávolítani majd így utána feltenni az új négyes ESS-t) Én akkor saját káromon megtanultam, hogy ilyenkor - ha főverzió váltás van - mindig leszedni az előzőt és csak utána feltenni az újabbat. Alverzió szám emelkedésnél más a helyzet, ott ez nem okoz gondot.
__________Nekem eddig nagyon bevált ez a takarító program és mindenkinek tudom javasolni a használatát. Registrar LiteEdition. A NIS telepítése előtt, de közvetlenül az ESS uninstall után, ami a Revoval lett eltávolítva(!) ezt futtatva még több tucat bejegyzést talált az ESET-től.
[ Szerkesztve ]
-
herb555
tag
Na akkor hogy tiszta legyen a dolog. Ha kijön az ESS végleges 5. verzió akkor ráfrissíthetem a 4.2.71.2-re ugye? A magyar ESETék azt írták hogy igen.
-
Duplicon
csendes tag
válasz herb555 #2571 üzenetére
Az ilyen rátelepítéseknél abból adódik sokszor a gond utána, hogy az AV-k telepítik - többek között - a maguk illesztőprogramjaikat, amelyek a magasabb számú, újabb verzióban biztos, hogy eltérnek az előzőektől. Na ez már azonnal egy lehetséges hibaforrás lehet ha bent hagynak valamit a rátelepítéskori uninstallnál. Aztán az új szolgáltatásokkal is lehet probléma ha azokból is maradt registryben. De nem sorolom tovább.
Nekem is azt írták vissza a Sycontact-tól, hogy rátelepíthetem a hármasra a négyest aztán mégis csak az lett a vége amit előbbi hsz.-emben már leírtam.
Utólag megírtam a Sycontact-hoz, hogy valahogy mégsem jött össze amit tanácsoltak és a válasz röviden annyi volt, hogy előtte el kell távolítani az "öreg" verziót a saját eltávolítójával ( az Ő oldalukról letölthető) és csak azután feltelepíteni az újat. Előtte meg teljesen mást írtak.[ Szerkesztve ]
-
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Olyan vírusirtót keresek, ami beépül a Win Intéző jobb klikkes menüjébe, és ott keresni tud egyedileg kijelölt mappákban.
Ezt eddig minden vírusirtó tudja.
De nekem olyan kell, ami nem telepít semmilyen rezidens modult, semmi background service-t, ami a háttérben eszi az erőforrásokat. Na ilyet nem is tudok hirtelen csak egyet, a Clamwin-t, az meg olyan amilyen.
Ki tud több ilyen vírusirtót?Köszönöm
-
Greenebola
senior tag
válasz dim dim #2574 üzenetére
Én a Hitman Prot ajánlom nincs rezidens védelme.
5 AV adatbázisát használja Gdata,Dr.Web,Ikarus,Emsisoft,Prevx elég hatékony.Ilyen célra érdemes használni amit nem rég linkeltem , ez nem AV hanem feltölti a fájlt és kielemzi kb 40 AV által.
JottiQ és VirusTotal Uploader
A VTotal Uploader jobb klikk---> küldés menűböl hajtható végre.Internet elérés szükséges mind a háromhoz ahol nincs net ott nem tudod használni őket.
Van még az MBAM ami kiegészítő védelemnek tökéletes.
[ Szerkesztve ]
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
Tetete1
senior tag
Returnil System Safe Pro 2011 free license
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
zed01
őstag
Leírom tapasztalataimat a Panda Cloud antivírus Pro-ról. (Fire hálám örökké üldözni fog az egy éves promóciós licenszért!) Szóval, teszteltem néhány kártevővel és nagyon szépen fogja őket, meg a 0day kártevőket is. Volt olyan 0day (2011 júl 15) kártevő ami a tíz kártevőt tartalmazó csomagból hatot megfogott. Persze a a régebbi kártevő mintákon még nagyobb a felismerési arány (98-99 %). És ami feltűnt ezzel a vírusirtóval kapcsolatban, hogy a felismerése óráról órára változik, persze pozitív irányba, mert volt olyan 0day kártevő pakk, ahol nem ismert fel csak négyet a tizenkettőből, de három óra elteltével már felismert nyolcat.
Rendszerterhelése szinte nincs is, ugyanis minden felhőben intéz, még a vírusdefiníciós fájlokat sem az user gépén frissíti. Állandóan percre pontosan naprakész a vírusirtó. Úgy néz ki megtaláltam a tutit, ha lejár a pro, akkor egy év múlva meg fogom venni.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
janes1976
őstag
Sziasztok!
Nincs vkinek véletlen Panda Antivirus Pro 2012 promó kódja?
Nagyon kéne.
Üdv.
JanesXiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
janes1976
őstag
Sziasztok!
3 hónapos microsoft promót találtam a Panda Antivirus Pro 2012-höz. 1 éves vkinek?
Most próbálgatom, de így elsőre tetszik.
Üdv.
JanóXiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
ZCoyote
őstag
A Panda Cloud Free-nek a valósidejű védelme azt jelenti, hogy mondjuk írásnál és olvasásnál is ellenőriz?
Romani ite domum.
-
ƵøŁĭ
veterán
Mi a különbség a panda cloud és a antivirus pro között?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz MolnárPéter #2588 üzenetére
Már megtaláltam,az előző kérdésemre tudnál választ adni?Panda cloud és antivirus pro között mi a különbség?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
MolnárPéter
aktív tag
Röviden: a PCAV egy felhő alapú vírusirtó, a PAV Pro lényegében egy komplett védelmi csomag tűzfallal, virtuális billentyűzettel Safe Browsing-gal, stb, ami szintén használja a felhőt.
Bővebben:Panda termékek összehasonlító
A PAV Pro tehát szélesebb körű védelmet biztosít, nyílván a gépet is jobban fogja.
(#2578) zed01
Feri, látom megtaláltad életed virusirtóját. Látom, a lelkesedésedből semmit sem vesztettél.
Messze nem tökéletes ez sem, a megkérdezés nélküli karanténozásával pl. de majd úgyis rájössz, ha hosszabban használod. Mondom ezt úgy, hogy nekem is ez van fent.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz MolnárPéter #2590 üzenetére
Ezt a kérdezés nélküli karanténozást egyre több cég erőlteti. Wilderssecurity-n most láttam egy bitdefenderest aki az alap beállításokon hagyta és a media center egy fontos fájlját karanténozta kérdés nélkül a BD, ami tuti FP volt a user szerint.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
ZCoyote
őstag
Máshogy kérdezek: MSE vagy Panda Cloud Free?
Romani ite domum.
-
Gabis
őstag
Hali, ezt hitman pro-t még nem ismerem, érdemes lecserélni az Avira-t erre, ha igen miért?
Köszi -
válasz ZCoyote #2594 üzenetére
Attól függ mennyire vagy paranoias, és mi zavar jobban. Merthogy a cloud kérdés nélkül elküldi az általa gyanúsnak/ismeretlennek nyilvánított fájlokat a "központba" elemzés céljából.
Ugyanakkor az MS is elég jó védelmet ad, és még csak fizetni sem kell érte. Nem pörgeti a netet (3G, vagy forgalmi korlátos előfizetésnél igencsak sarkallatos pont), cserébe ritkábban frissül az adatbázis. (Nekem nem okoz lelki törést, ha 2-3 óra helyett csak 2-3 nappal később ismeri fel az új kártevőket)
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
ZCoyote
őstag
Paranoiás nem vagyok, bár nem szeretem ha egy progi kérdés nélkül küldözget fel dolgokat a netre.
Engem sem zavar ha nem frissül naponta az adatbázis.
Az erőforrásigény miatt próbálnám ki a Panda-t na nem mintha az MSE-vel gond lett volna, ez csak a szokás hatalma.
A Panda Free felismerése MSE körüli?[ Szerkesztve ]
Romani ite domum.
-
Duplicon
csendes tag
válasz ZCoyote #2597 üzenetére
Ha (majd) leszeded a Pand Cloudot akkor utána futtasd le még ezt a takarítót is.
Nekünk itthon a négy gépből az egyiken volt fent de miután leszedtük, attól kezdve a két böngésző (Chrom és FF) valahogy furán kezdett viselkedni. Miután ezt a progi kitakarított - és kiszedett vagy 60 plusz még bent hagyott bejegyzését - utána már rendben volt a két böngésző.Én a kettő közül (MSE/Panda) az MSE-t javaslom inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest