- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-v-
addikt
válasz molnarpeter #64946 üzenetére
2011-es 520d (sor6)
Kérem?
-
brumi1024
veterán
válasz molnarpeter #64959 üzenetére
A 25d volt anno az első 6 hengeres, de a 2014-es facelift óta az is sor4.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz brumi1024 #64962 üzenetére
Köszi Közben nekem is beugrott az emlék, hogy már a 25d is downsized lett nemrég, biztosan a 25d-30d után megszokásból írta oda valaki az adatbázisba Kár a 6 hengerért, dízel létére jó hangot varázsoltak vele a bajorok, belül legalábbis mindenképp Volt bent egy 730d, az kicsit más karakterű hangnak tűnt, persze azért a jellegzetes zöngékkel, de eltérően hangolva - biztosan a hangszigetelés jobban eltompít pár morajt. Az új XC90-ből is csak a régi D5 hangját hiányoltam, de érthető, hogy hosszú távon úgyis megszűnt volna, főleg a nagyobb profitot váró új tulajdonosi körrel.
-
tboldi
nagyúr
válasz szentkuti11 #64961 üzenetére
Az ő óráira mindig bemegyek.
-
-
kovacsroli
senior tag
Help!
Tegnap a reggeli első indítás után a kocsi nagyon nehezen vette a sebességet. Rückverzbe csak sokadikra, hangos recsegések mellett tudtam berakni. Kb. 10 km megtétele után már úgy működött, mintha új lenne. Most az előbb kb. 5 métert kellett odébbálnom, mert a szomszéd költözik, úgy kellett beverekedni egyesbe. A kuplungpedál is érezhetően rövidebb úton járt.
Egyszer már előfordult ugyanez, tavaly augusztusban, akkor lecseréltettem a váltóolajat, hátha.Mitől lehet ez?
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
BigBlackDog
veterán
válasz kovacsroli #64970 üzenetére
Nem próbáltad az első recsegés próbálkozás után végigkapcsolni benyomott kuplung mellett a váltókart? Pl. télen én még motorindítás előtt meg szoktam járatni a váltókart minden fokozatban benyomott kuplunggal.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz kovacsroli #64970 üzenetére
inkább kuplung kopás/kuplung beállítási hibának tűnik
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
pècsimunkás
addikt
válasz BigBlackDog #64971 üzenetére
Èn , ha nèha akadozik akkor 2-3-4et kapcsolom , szèpen eligazodni a fogaskerekek .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
kovacsroli
senior tag
válasz BigBlackDog #64971 üzenetére
Most megpróbáltam. Valamivel könnyebben ment mint előbb. Akkor a teljes útján akadt, most minden sebességi fokozatnál egy nagyobb ellenállás volt, azon ha túlnyomtam akkor beugrott mindegyik fokozatba. Visszafele ugyanez, tehát ha üresbe akarom rakni akkor is 1 nagyobb ellenállás van. Álló motornál szépen jár minden irányba.
kisza25: azt nem értem, akkor miért nem ez az állandó állapot? Szóval ha elkopott, akkor miért nem mindíg ilyen?
-
Horel77
tag
válasz kovacsroli #64974 üzenetére
Lehet, hogy levegős a kuplung, vagy ereszti az olajat a munkahenger. Nézd meg az olajszintet. Már ha nem bovdenes.
-
BigBlackDog
veterán
válasz kovacsroli #64976 üzenetére
Milyen kocsi?Ford Fiesta 2003, ha jól látom. Valami kis tartályt keresnék a motortérben. Szerintem előfordulhat, hogy a fékkel közös kiegyenlítő tartályt használ a kuplung rendszere is.[ Szerkesztve ]
-
kovacsroli
senior tag
válasz BigBlackDog #64977 üzenetére
Ford Fiesta 1.6 benzin (FYJA) 2003-as
-
choco01
addikt
Erre a ENEOS PREMIUM HYPER 5W-40-re gondolsz ? Megéri az árbeli különbséget? Évi 5-6 ezret megyek, de ha azt mondod jobb lényegesen akkor kipróbálom..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
kovacsroli
senior tag
válasz BigBlackDog #64977 üzenetére
Valamivel a minimum fölött van a szint.
-
szentkuti11
addikt
Hatalmas köszönet ezúton is B-L-A-C-K fórumtársnak az AMTS-jegyért, ha valaki esetleg jönne innen vasárnap, jelezze, egy "minitali" bármikor belefér. Reggel biztosan a Hanula-Havassy előadáson kezdek.
-
Sziasztok!
Vki meg tudja mondani, h miez a szekér?
[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
molnarpeter
nagyúr
válasz body007 #64982 üzenetére
Rendszám: GBH-477
Gyártmány: TALBOT
Típus: MATRA
Szin: KÖZÉPKÉK
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű nincs forgalomban -
válasz molnarpeter #64983 üzenetére
TALBOT???? Bekaka Köszi
Most én eléggé el vagyok tévedve. Nekem ez a talbot vmi balkáni cuccnak rémlett. Wiki szerint angol-francia cucc...
[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
K Norbi
addikt
-
Magnum_
nagyúr
Nem tervezett valaki automosast 13.30korul?
Szevam: jon a csajom is. Aki tortenetesen lany
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Khelben
nagyúr
Valakinek van tapasztalata négyévszakos gumikkal? Eljutott már oda a tudomány, hogy érdemes fontolóra venni alacsony futásteljesítmény mellett (6-8k km/év). Persze nem Dzsunka2 márkájút, hanem mondjuk egy Michelin CrossClimate-et.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szentkuti11 #64981 üzenetére
Nm, jössz 4 ezerrel...
-
válasz Magnum_ #64986 üzenetére
Bocsánat, hogy tegnap szét offoltam a topicot Igen szoktam PH-zni csak más topicokban
Ma tényleg nem jó Talán 1-2 hét múlva hétvégén, addigra lesz pár porszem az autón
Csak hogy ideillőt is kérdezzek:
Valakinek volt már dolga Volkwagen Bogárral? A régebbivel Ha igen tudna/tudnátok mesélni róla?[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Magnum_
nagyúr
Mindenki nyugodjon meg, a kocsi szep titta lett. Kepet nem kaptok, mert 1: ugyis lattatok mar, 2: anelkul is szep, hogy latnatok
Viszont az agyammal kezdeni kell valamit. A kedvenc helyemre PONT elottem alltak be, odamentem, hogy ha nem maradnak sokaig, akkor csereljunk
CsereltunkMeg kell tanulnom elengedni ezt a gorcsot. De most is lattam egy uj kis karcot, ami eddig nem volt. Megpoliroztam
-
-
Magnum_
nagyúr
nnna, most ebédnél feltaláltuk a tuti csajommal, hogy nyugodtobbak legyek a más parkoló autók és gazdáik miatt (akik ugye gond nélkül nekibasszák az ajtajaikat másoknak.
már le akarta rajzolni a terveket, hogy holnap menjek is a szabadalmi hivatalba, de azért rágugliztam és feltalálták a spanyol viaszt.. ráadásul elég jól kis is van már találva: én rendelek...I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz Speeedfire #64996 üzenetére
tuti, de a tutiT találtuk fel, nah!
nem baj, akkor is kell, ha csípőfogóval levágodmost keresek 100$ alatti alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest