Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz Evil Snowman #51960 üzenetére

    Ezen mit kell elmagyarazni? :F Rengeteg autobol nem lehet kilatni hatra, pl az enyemböl sem. Ha centizni kell parkolaskor, irto nagy segitseg. Ezen kivül biztonsagi szempont is.
    Nekem a legnagyobb segitseg akkor volt, amikor bevasarlo központban a bevasarlo kocsi tarolo mellett altam. Hatra jobbra a faltol semmit nem lehetett latni. Tolattam ki araszolva, nezegettem jobbra balra, tükörböl, neha hatra lesve is (de annak sok ertelme nincs), majd pont a bal tükör fele forditittam a fejem, amikor felüvöltött a tolatoradar, mert egy öreg neni tamaszkodva ment vegig a bevasarlo kocsik mellett es kilepve a takarasbol, nem foglalkozva azzal, hogy en tolatok a semmiböl bekerült mögem.
    Meg gondolom millio egy ilyesmi pelda van. Kisgyerek, kisebb akadaly, amit nem is lathatsz, ezeket a tolatoradar mind besipolja.

    Tolatoradar nelkül is talan eszrevettem volna, mert mondom nyilvan jobbra balra neztem, de olyan gyorsan biztosan nem. Raadasul ha faradt az ember vagy valami meg roszabbak az eselyek....szvsz nagyon nagy talalmany. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák