Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomiii.

    aktív tag

    válasz Declare #47423 üzenetére

    Ezzel a teszttel most semmit nem mondtál, indoklom:

    A tesztben is ott van, hogy a 3 és 7 éves gumi esetében 2% eltérés van az egyik párnál(ezt tudod, hogy hívják? mérési pontatlanság), jah, hogy pont egy olyan esetet kellene nézni, hogy neked legyen igazad? Alapból egy rakás gumiforgalmazónál ki van téve, hogy 3 éves új gumi, megfelelő tárolás mellett még tökéletes. Kiviszed az új gumit és szerinted nyár végére akkor kuka? Meglehet vizsgálnia gumit még mindig, nem netes szakértők vizsgálják fórumról, hanem akiknek ez a szakmája évtizedek óta és, ha valakinek emiatt balesete van, akkor mehet a börtönbe. Lehet 10 gumiból csak 2 jó, de ha normálisan bevizsgált helyről veszed, akkor jó.

    Ennyi

    Ausztriai 4 éves dologról meg akkor keress egy hiteles dokumentumot, de mondjuk felesleges, mert németországban meg az autópályán nincs sebességhatár, akkor ezt is vegyük figyelembe és mehetek én is amennyivel akarok itthon? Nem mérvadó.

    Autóipari cégnél, ahol gyakornok voltam, ott is volt egy mérnök, mindenhez volt hozzászólása, mindenhez értett, aztán egy hüvely esetén mit akart először csinálni? Központot fúrni, Hiába lett elmondva, hogy hüvely, neki kellett az a központ. És akkor hidd el, amit mond. (egyébként a debreceni egyetemről jönnek ilyen jó képességű mérnökök) Itt is ezt érzem.

    Meg kell vizsgálni az adott gumit és kész. :R (7-8 éves gumikról van szó ugye)

    Kár, hogy nem vegyipari mérnöknek tanulok, ez jó szakdolgozat téma lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák