Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz kisza25 #266328 üzenetére

    Haver 2012-es Kia Ceed kombijában cseréltünk a múlt héten tompított izzót. Leáll hozzám a garázsba, látom, hogy félszemű, de káromkodva is száll ki, hogy az lehalt. Azért késett, mert elkezdte szétszedni, de nem jutott célhoz. Youtube, lámpa, minden szerszámom és kb 40 perc, mire két hülyének sikerült kivenni a lámpatestet, hogy hozzáférjen az izzóhoz. A yt-videó alapján szépen kifordul, mi azélt a hűtőmaszkot is levettük. "Dehát azt a videóban nem vették le. De ő ért hozzá, azért fér ki a lámpa."
    Persze a foglalat gatya, az egyik saru ki is esik belőle, a vezeték szigetelése 3 helyen hiányzik centis darabon. Szigszalag a vezetékre, az asztalos szorító szára pedig pont jó volt a foglalatba hátulról rányomni a sarukat az izzó érintkezőjére.

    A féklámpával úgyis be volt már jelentkezve a szerelőhöz. Hajlamos világítani mindig, alá kell nyúlni a pedálnak és meg kell emelni picit.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák