Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz pècsimunkás #264530 üzenetére

    Ha külföldre megyek, frissítem az offline térképeket, például a google maps-nek is van ilyen funkciója. Illetve telepítek a maps mellé egy másik navit, általában here-t.
    De az elsődleges navigációként a maps-et használom. Megszoktam a hülyeségeit.

    Talán az iGo vált be eddig legjobban: mutatta a soron következő és az azt követő manővert is, ráadásul azt is jól jelezte, hogy az azt követő manőverhez a soron következőnél melyik sávba érdemes besorolni. Sajnos többször előfordult már, hogy ismeretlen helyen nem láttam eléggé előre és a szabálytalan sávváltást mellőzve maradtam a rossz sávban és tettem egy felesleges kerülőt. Mindegy, hogy egy M0 csomópontról volt szó, vagy egy bécsi 5 sávos körforgalomról.

    ittakary: igen. Az volt az első vidéki út, amin próbáltam. Térerőproblémák vannak ugyanúgy az M5-ösön is a mai napig, de mondjuk a magas épületekkel szegélyezett szűk belvárosi utcákban is, ahol végképp nem fér bele egy kis homokórázás nekem.
    Nem a térerő probléma tette be neki a kaput, hanem hogy a direkt natív GPS-es telefonon sem ment offline üzemmódban.
    Ez kb olyan, mintha vennél egy fasza konfigot játékra, de az a bughalom fos így is szaggat. Gondolom, te is indexre teszed azt a játékot. :U

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák