- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
Megjártuk a Grossglocknert meg Opererhüttét (a teteje kemény terep, 2 óra fel, 1.5 le, de a látvány alább kárpótol)
fogyi 5.6
1.0 TSI T-Cross DSG-vel 3e km volt benne, egyébként ránt, mikor megjön a turbónyomás, meg ha elveszed a gázt, 60-100 tempomat gyorsításnál is nehezen tudja eldönteni, hova váltson, de nyomaték az van, konkrétan hegyre felmegy 3000-es fordulat alatt. -
MrSealRD
veterán
-
félisten
-
nagyúr
válasz szabonagyur #233862 üzenetére
Nekem a honda cr1616 volt, nem is hallottam addig ilyen elemrol... Természetesen rendelős volt, boltokban sehol nem volt ilyen ahol jartam.
-
barnam_
nagyúr
válasz radi8tor #233834 üzenetére
Én nem parázok szabira menni próbaidő alatt, annál is inkább mivel 6 hónap a próbaidő.
De az más, minthogy kezdek az új helyen és rögtön elmegyek 1 hét szabira
Ezért inkább az utolsó és első dátumot próbálom optimálisan összehangolni.#233835 brumi1024: valószínűleg én is a fizetés nélkülit fogom választani: van 3,5 napom arányosan és kell augusztusban 6 nap. Viszont mondták hogy túlórával lecsúsztathatom
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #233862 üzenetére
Ezt már egyszer kiveséztük, neked külön egység a távirányító, nekem meg a kulcsban van, azért különbözik az elem.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz macilaci78 #233859 üzenetére
Bevásárló.
-
kisza25
félisten
válasz aero. #233854 üzenetére
Treppe ins Nichts Dachstein (a lépcső a semmibe, üvegből van az alja) 2700 méter, "csak" 1700- ig kell autóval menni, utána egy függő lift visz fel 1000 métert
Egy e39 525d-vel mentünk fel 4en, azért küzdött az autó, már 10 éve voltam, bocsi a képek minősége miatt
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Nagyon nagy almom egy 5 betű 1 szamos rendszám... Most ha bejön az uj rendszam kiosztas lesz meg lehetőség ra?
-
kisza25
félisten
válasz rasotamas #233871 üzenetére
Most voltam kint pünkösdi hétvégén, de párom még a sima sílifttel sem mert feljönni a hegyre, pedig az csak kb 10 méter magasan megy, úgyhogy elvetettem, pedig felmentem volna újra.
Amúgy tériszonyom van, de kúrálom magam
Tavaly 3 kilátóban voltam meg 2 várban.
Északi part nagyon szép kis kruzolos utak vannak és tele van várral és kilátóvalEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Bull Boss #233872 üzenetére
Tekintve, hogy 7 karakteres lesz, így nem. Ráadásul a hóforduló az elvileg azonnali váltást hoz, amit addig nem adtak ki, azt már ki sem adják.
Annak, aki értelmes szavakat kíván viszontlátni az autó elejére és hátuljára szerelt azonosítókon, annak egyedileg előállított rendszámot kell vásárolnia, azok akár hat folyamatos betűjelet is tartalmazhatnak. Az ilyen rendszámok ára 435 000 forintban lett meghatározva.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
félisten
válasz macilaci78 #233877 üzenetére
HULLYE, ezt amúgy is így szokás írni
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #233877 üzenetére
Jogában áll a hatóságnak nem kiadni ilyen rendszámokat. Szóval szerintem HULYE-01 nem fogunk találkozni az utakon.
⭐ Stella
-
gaborn1
tag
Itt hagyom az utókornak, mert múlt hét csütörtök óta szoptam a Toyota memóriás üléssel és egyszerűen nem bírtam megjegyeztetni a kocsival a menthető pozíciókat.
[link]
Ez elméletileg ilyen "reset" az ülésekre, lezongoráztam kb 1,5 perc alatt és utána sikerült végre elmenteni a 2 memóriát.[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Tud valaki Unix-hoz kedvezményt?
Nivába gyorsba kéne hátsó lengéscsillapító, offline üzletben venném.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz molnarpeter #233883 üzenetére
Fogalmam sincs hogy működik.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz radi8tor #233884 üzenetére
Bárdi meg Unix van helyben... meg egy harmadik, de az a hétre se ígérte rendeléssel, hogy lesz egyáltalán.
12k a lengéscsillapító.
Nem vág földhöz, de, ha lenne rá kedvezmény, legalább ennyit spórolhatnék.[ Szerkesztve ]
-
joshua7
veterán
Aki az elmúlt fél-egy évben honosíttatott autót - mennyi időre kaptátok a műszakit?
Nekem ügyfélkapus mail hívta föl a figyelmemet, hogy a tavaly okt. végén, szóval a hónap végén 8 hónapja, műszakiztatott autómnak lejár június 30-cal.
A behozatalt intéző azt mondta, (nem meggyőzően...) hogy a német műszakit vette alapul a kiállító s ami abból maradt vissza. Ez létezhet? Milyen tapasztalataitok vannak? Köszönöm előre is.Semper Fi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz joshua7 #233891 üzenetére
Csak akkor ha nem honositatod hanem full muszakira megy. Honositaskor csak kavzi elismerik a kinti muszaki ervenyesseget itthon.
Ami megint csak kb egy adminiaztarativ lehuzas, hiszen a kinti muszaki 100x szigorubb mint itt. Es ott nincs okosmuszaki sem…
#nincsbennetarcsi
-
félisten
-
macilaci78
nagyúr
válasz szabonagyur #233894 üzenetére
Az külföldi érvényességi idő nem változik a honosítással. Elfogadják a kinti műszakit a kinti érvényességi idővel.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #233894 üzenetére
Nem irtam, hogy legyen hosszabb az ervenyesseg. Csak egy felesleges procedura/lehuzas hogy nem fogadjak el 1:1-ben, hiaba vagyunk eu tagok mind a ketten.
#nincsbennetarcsi
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajanlani olyan foliazo céget, amelyik korrek áron foliazza a karosszeriat kofelverodes ellen? Ami eddigi legolcsobbat talaltam, a 2. fokozatra (auto eleje, lampa, sarvedok) az 290 ezer ft volt. Az autom egy vadiuj mazda 6 sedan.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest