Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz #89309696 #190579 üzenetére

    Azért a saját mezőnyükben, idejükben érdemes összevetni őket. Pl M3 egész korrekt, akit érdekel, utánaolvas, vezettem sok korabelit (Dobogókő és Tátra mindegyikkel megvolt) ami igényesebb konstrukció vagy hypeolt (F2, Mazda3, Corolla, Civic) és egyiktől se mondanám rosszabbnak (Corollát és Civicet meg lekörözi sztem). Bár pl Leon I 20V az alap-sportfutóművel is egész kiegyensúlyozott és ügyes, pedig az is csatolt lengőkaros (igaz, azzal mindig üresen mentem, a többivel jellemzően megpakolva).
    Bár ugaz, motor, kaszni és felszereltségfüggő is sokszor milyen, nagy a szórás típuson belül is.

    A futóművel utóbbi pár évben kezdett az ipar újra foglalkozni (persze itt sem minden modellre igaz, és a törekvések ellenére vannak nagyobb difik, de akadnak ügyesek).

    Ergonómia: Rezsókapcsolót nem szeretem, de elvagyok vele, ettől nagyobb bajaim, bár vag konszern általában korrekt, a C szegmenses fordok szoktak kiakasztani sok dologgal meg a hármas bmw-k.

    [ Szerkesztve ]

    Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725

Új hozzászólás Aktív témák