- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
pontosítsunk kicsit. először zárt helyet írtál, ami nálam kis alapterületű, zárt szobát jelent.
másodszor zárt dobozt. akkor most melyik?ha kicsi, zárt szobában van, akkor mindegy, mivel hűtöd a gépet, a szobát előbb-utóbb felmelegíti és megfő. ha rendesen szellőző, nem meleg szobában van, de zárt dobozban van, akkor vízhűtés.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Vladi
nagyúr
válasz ubyegon2 #9600 üzenetére
Valahol hányódik olyan szabályozóm is, előkeresem szerintem azt is. Meg kapcsolót is kap.
Zárt dobozba azért került, mert igen nagy a páratartalom a helyiségben, szerintem azzal nehezebben birkózna meg. A gép maga egy vékonykliens, ilyen luxus cuccok nincsenek rajta. 3000 pénzért újította be. Mert zsugori vagyok, azért.
(#9601) bambano:
Miért? A doboz nem egy hely?
A víz azért már túlzás lenne. Inkább veszek másikat, ha megfő.
Marad a ventizés. Aztán látom mennyire stabil vele a cucc.il sole non sorge più ad Est!
-
cami][us
senior tag
Unix neckbeard előnyben.
-
cami][us
senior tag
-
bambano
titán
ha sok időtök van, és szeretnétek a fejeteket a falba verni, nézzétek az annyit ésszel, mint erővel című vetélkedőt a tecsőn.
17. adás, hat választási lehetőségből sorolja fel az Apolló-11 legénységét. játékos választása: Neil Armstrong, Buzz Lightyear, Pavel Chekov.
másik adásban dalokat kellett szerzők neve szerint abc rendbe sorolni. a szerzők nevét sikerült kitalálni, az abc-be rendezés nem ment...Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
kovaax kolléga is nőlapokat olvas
-
Rimuru
veterán
Van apple foikom (a multkori kaland utan), mar meg is jott a reklam hogy uj XY termek csak 419 990Ft indulo artol.
Vigyázat, csalok!
-
Rimuru
veterán
-
bambano
titán
itt értik, hogy mit eszik a rendes ember: bádog gundel.
[link]van benne egy-két jó aranyköpés is. mindenesetre ha máskor le kell írnom a vega kajáról a véleményemet ("én szeretem, ha elég nagy szelet hússal van letakarva"), akkor tudni fogom, hogyan demonstráljam.
-
bambano
titán
[link] ha nem akarsz egy meredek Kalifornia hotel feldolgozást hallani, ne klikkelj.
én eldobtam az agyam
-
bambano
titán
az egyik szerverem úgy döntött, hogy sokat unatkoztam mostanában, úgyhogy elküldte az egyik diszkjét a fenébe...
táviratokat a root@murphy.com email címre várunk...
-
bambano
titán
hmm. ideje már körbekérdezni itten, hogy szomjan halunk-e debian release day tiszteletére vagy nem...
-
bambano
titán
gyász, tragédia, carmageddon...
ma azt mondták rám, hogy indiszponáltan és lassan vezetek...Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
nagyúr
válasz Apollyon #9645 üzenetére
Ez a feljöttök Pestre szöveg csak nem megy ki a divatból! Az OK, hogy Debrecen kicsit alacsonyabban van, de nem erre szokták mondani. Mondjuk egy Mátraházi embernél furán is hangzana, ha feljönne Pestre.
(#9649) F34R
Az azért külön szórakoztató, hogy olyan szöveget gracizunk, ami abszolút magyartalan, persze tudom, hogy a nonhu bill miatt, de akkor is!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Kupon kunyeráló
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest