- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
most akadtam rá erre a fickóra a tecsőn.
át is küldtem a linket az asszonynak "miheztartás végett" tárggyalEgy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Flowtation #10656 üzenetére
mi szalonnázni szoktunk az irodában
#bkv_life
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
bambano
titán
jaja, szerintem is rakasd fel a téligumit.
még húsvét előttnekem nem annyira jött be a crossclimate. mondjuk az alpin a5 se. nem mondom, hogy a cs rossz, egy lakás-iskola-bót háromszögben mozgó családi csapatszállítóra jó, csak engem nem visel el.
nekem meg ma lett kész három hét gyalogkakukkság után az autóm. szombaton légópince javasolt
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
beszélgetek a gyerekkel az önlabjáról, ezt írja:
"na az önlabomhoz már összeraktam egy githubos latex repositoryt automata buildeléssel és releaseléssel ami ha kijön egy release akkor automatikusan ír a konzulensemnek slacken és elküldi neki a letöltési linket a pdf-hez"kire üthetett...
-
BoB
veterán
-
sh4d0w
félisten
válasz bambano #10683 üzenetére
Ertem, tehat focicsapat nem, de "...az önlabomhoz már összeraktam egy githubos latex repositoryt automata buildeléssel és releaseléssel ami ha kijön egy release akkor automatikusan ír a konzulensemnek slacken és elküldi neki a letöltési linket a pdf-hez..." igen
https://www.coreinfinity.tech
-
nagyúr
válasz bambano #10683 üzenetére
Van lánycsapat is, gondolom nem tudtad! :-) Nekem az egészből csak a latex szó jött át amúgy. Az meg valami lánydivat-szerű valami.....ehhez pont nem értek, bocs ha nem az.
Egyébként lányban még ritkább ez a szint, amit érzékelhetünk, de nagyon tetszik, amúgy is imádom az okoscsajokat. Fiú annyiból lett volna jobb, hogy az nagyobbat tud rád ütni!
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
bambano
titán
az volt a terv, hogy mostantól csak a bőrkötésest vakargatom és nem csinálok semmit a rendkívüli esetek kezelését leszámítva januárig.
és itt a terv szón és a múltidőn van a hangsúly...
-
bambano
titán
válasz sh4d0w #10690 üzenetére
szerencsére nem...
hardver upgrade-be futottam bele, csak már egy hónapja késik a cucc. úgyhogy amit mostanra rég be kellett volna fejezni, az marad az ünnepekre.meg úgy látom, az autószerelőm rákívánt egy kis veszekedésre.
-
tvamos
nagyúr
válasz bambano #10678 üzenetére
Ennek en sem ertem a felet sem. De megtanulnam.
Nem irom le, miket mond a fiam, mert nem ismerem azokat a szavakat. Addig tudom, hogy valami dinoszaurusz dolog, de utana... persze, mindig elnezoen mosolyog, hogy nem tudom, mi az a Compsognathus, mert ez egyszeru, es nagyon elterjedt volta a mittudomenhol."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
bambano
titán
válasz Smiley #10693 üzenetére
lehet indesignben olyat csinálni, hogy egy programmal kiírsz egy szöveget a diszkre, azt megformázza és úgy lesz kész doksi belőle? mindezt természetesen emberi beavatkozás nélkül
van rendes kerning, ligatúrák meg rendes font indesignben? úgy láttam, windowsos, akkor meg kétes a dolog.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
megy ez a hiszti meg a vita az intel management engnie meg a benne levő túlcsordulás miatt.
nekem az az aspektusa jutott eszembe, amin nagyon röhögök, hogy az me-ben minix van. a minix fejlesztője, ast, mekkora hisztit csapott már azon, hogy Linus miért monolitikus kernelt csinál, mikor az elavult meg ilyesmik ellen nem jó.most akkor kiderült, hogy a minix se jó?
-
Vladi
nagyúr
válasz tvamos #10692 üzenetére
Háhá, én meg értem.
Én meg a lányaimmal olyat szoktam csinálni, hogy ha valamit nem tudunk, tipikusan:
"Apuci! Ezt a dalt milyen néni énekli?"
akkor leülünk az emberiség memóriája elé oszt megnézzük.il sole non sorge più ad Est!
-
tvamos
nagyúr
Az ugy oke, hogy megnezem egy dinorol, hogy mi van, de ez nem igy szokott lenni. O azt mondja, hogy barkobazzunk, mert szeretek. Es akkor kitalalunk mindent a dinorol. Hol, mikor elt, mit evett, hogyan vadaszott, minden. De en csak 3 dinot ismerek, o meg 300-at. Szoval erted... passz... :/ Ilyen kereso kene, ahol berakom az "x"-et, es kikopi a nevet.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Smiley
addikt
válasz bambano #10694 üzenetére
Elso korben nem feltetlenul kell hozza windows, a tordelosok nagy resze pont ezert mac-en tolja. (A regi szep idokben, ossze se lehetett hasonlitani az indesign teljesitmenyet a G5-os PPC es az x86-os PC kozott.) Amugy meg a magazinok es kiadvanyok 90% a mai napig indesign-al keszul.
Annyira durvan nem lehet szettolni mint a latex-et, de azert ezt is jol meg lehet script-elni. Latex-nel azert lassuk be erosen kell a programozoi tapasztalat. Mac-en viszont az indesign applescript kompatibilis, igy a nem programozo userek elott is nyitott az ut.[ Szerkesztve ]
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest