- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopi72
aktív tag
válasz junior19 #91344 üzenetére
Az IPS 6300-nak RGBW panelja van, es gondolom 60hz-es csak.
Itt irt valaki, h nem lehet megkulonboztetni az RGBW-t az RGB paneltol, de amit en olvastam rola, masok szerinte nagyon is>
the RGBW matrix is totally disappointing.The lack of sharpness can always be seen with the naked eye. Not only on the letters. The image is simply blurred. Such an economical arrangement of sub pixels makes it impossible to take full advantage of UHD matrix capabilities in the FHD to UHD scaling phase.
[ Szerkesztve ]
Magyarorszag a mosoly orszaga. Akar kiskoruton akar nagykoruton elmenygazdag utazasban lehet resze!
-
kopi72
aktív tag
válasz kopi72 #91351 üzenetére
ohh, a 6950-es is RGBW. Pedig rola masok nem nagyon panaszkodtak.
Ez egy nagyon jo osszehasonlito oldal ajanlom mindenkinek:
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/2c326afc2
minden esetre en RGB-set vettem, es a poen az, h meg sem neztem eloben milyen a 8100-nak a kepe..
Pont 10e ft-al kerult tobbe, mint a 2015-ben vett 50-es 3d-s tv
[ Szerkesztve ]
Magyarorszag a mosoly orszaga. Akar kiskoruton akar nagykoruton elmenygazdag utazasban lehet resze!
-
Beles36
csendes tag
Üdv mindenkinek.Gazdija lettem egy LG55B8 oled tv-nek.Olvastam hogy érdemes a legjobb képbeállitásokért kalibráltatni hozzáértővel.Én veszprémi vagyok,gondoltam kiteszem ide hátha van valaki a környékröl aki tudna segiteni:)Szép estét:)
-
solties
tag
válasz junior19 #91292 üzenetére
Csináltam egy teszt videót, ahol talán látszik a függőleges sávozódás az 50uk6950plb ktv-n!
Természetesen a videó nem mindig adja át a valóságot! De kb ennyire vagy árnyalatnyival jobban látszik. Sötétebb háttérnél észrevehetőbb.
Az ügyfélszolgálattal beszéltem, segítőkészek, de ő szerintük is a LED technológia ilyen. Természetesen az is szubjektív kinek mennyire zavaró! Mert ha rizikós hogy nem lesz jobb egy cserével, vagy rosszabb lesz, akkor inkább hagyom.
A videó:
[link][ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz solties #91356 üzenetére
Nekem ilyen és semmi gondon nincs vele.
50UK6950
(L:/dl/upc/2018-11/16/609895_r1dtpjeplhggxumi_dsc_0361_jpga.jpg)(/L)[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz solties #91356 üzenetére
Titkos a link, semmit nem látok.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Dwatti
addikt
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Van-e olyan, akinél egyszerre van bekapcsolva a tévében a LAN és a wifi hálózat? Egyáltalán be lehet-e így állítani, és olyankor melyiket fogja használni a DLNA megosztás esetén (a számítógépnek kábeles a csatlakozása)?
Időnként szükséges lenne a telefonok kijelzőjének megjelenítése, de az tudomásom szerint csak akkor működik, ha a tévén is van wifi kapcsolat.Köszönöm
42LM660S
-
őstag
-
blakey
titán
válasz szucsinka #91377 üzenetére
A gép 8 bites jelet küld, ha van lehetőség beállítani a 10 bitet akkor tedd meg, a TV megjeleníti.
TV-n nem kell állítani semmit.(#91363) solties
Szinte minden TV-n hasonló, ezt nevezik "banding"-nek" is, mértéke változó, van ahol sokkal durvább.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Vásároltam ma egy 49UK6470plc tévét. 135 ezer ft az euronicban. Jól döntöttem? Hezitáltam még az uk6950-es, és egy sony közt, végül is az eladó meggyőzött, hogy jó vétel, a távirányitó okos a másik lg-nél, más különbség nem nagyon van.
Szerintetek? -
Dwatti
addikt
válasz Grande Ale #91379 üzenetére
DTS hang hiánya meg azt hiszem némi fényerő a különbség .Meg a a 6950 fém keret és talp nem műanyag.
-
blakey
titán
válasz Dwatti #91380 üzenetére
Videóról vagy képekről nem lehet megmondani a tutit, de ha normál tartalom esetén nem zavaró akkor nem kell keresni a hibát, ha minden helyzetben látható akkor foglalkozni kell vele.
-
KIA Ceed
csendes tag
Sziasztok,
43"6950 itthon, de nem találom a csatorna lista kimentést winyóra, szerkesztéshez. Please help me.....
-
Dwatti
addikt
válasz Grande Ale #91379 üzenetére
Itt egy összehasonlítás
-
Dwatti
addikt
válasz Grande Ale #91386 üzenetére
VA panel így nincs
előző link nem megy ezért itt egy részletes összehasonlítás
50UK6950 vs 49UK6470[ Szerkesztve ]
-
asprey
tag
Először csinálj egy automata keresést de nem kell végig várni. Utána ott lesz a menübe.
[ Szerkesztve ]
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
LG 55UK6500MLA fog jönni. Nagy mellényúlás lesz 160 ezerért?A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
Joshi
titán
válasz Dwatti #91396 üzenetére
És? Ez mindig is így volt. Ha megkérdezel egy átlagembert bármilyen TV & Audió témáról, egyik se tud szakmait mondani. Jó a kép, jól szól stb. Akit kicsit is érdekel 2000 óta gyakorlatilag utána tud nézni a neten, beleértve ezt a topikot is. Nem utólag kell utánanézni a dolgoknak hanem vásárlás előtt, ez fontos momentum. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest