Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz yabba #52002 üzenetére

    és (#52003) kenwood

    Sztem tök felesleges ilyen kielemzőt nézni, mert minden TF teljesen egyedi, ott és akkor kell alkalmazkodnod a helyzethez. Ugyan én is csak S1 vagyok, de magukkal a csapatharcokkal nincsenek gondjaim, nem érzem őket kaotikusnak.

    Szerintem az a lényeg, hogy saját magadra figyelj, úgysem tudsz 6-8 emberre odafigyelni, ki mit csinál és akkor már rég rossz mert ha mindenki másra figyelsz akkor meg te fogsz későn reagálni. Ezt így nem lehet.

    Én úgy tolom, hogy amiben jó a hősöm, ami a szerepköröm azt próbálom ellátni, abból kihozni amit lehet, a többiek meg közben durrogtassák el amijük van.

    Pár példa:
    -Ha cc tank vagyok pl. Renekton, akkor bemegyek, egyből rámegyek az apc-re vagy adc-re őt stunnolom, nem hagyom élni és közben akkora területi sebzést próbálok ott kitolni amekkorát lehet.

    - Ha apc vagyok pl. Kassadin, kicsit kivárok majd a tank után bemegyek és minden burstomet eltolom a leg törékenyebb ellenfélre, no brainer. Ha ő meghalt akkor pattogok tovább.

    - Ha supp vagyok próbálok az apc, adc közelében lenni és ujjam már rajta van a védő itemeket, spelleken hogy egyből ő rá tudjak castolni, ellenfeleket nem is nézem csak hogy melyik csapattárs van potenciális veszélyben, ki indul meg be a tömegbe stb.

    Szóval az látszik sztem ezekből is, hogy mindegy mivel játszol mindig megvan az a konkrét szerepköröd amire figyelni kell és ha ezt próbálod ellátni akkor nem fogsz agyérgörcs-csavarodást kapni hogy jaj mennyi minden történik, mert csak a számodra fontos dolgokra kell figyelned.Én mindig csak azt csinálom amire tudom, hogy képes a karakterem és ami az aktuális szerepem a játékban. Ha hozod a szerepedet onnantól már csak a többieken múlik.

Új hozzászólás Aktív témák