- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bowser
aktív tag
Amúgy megosztanék még pár dolgot, hogy mi változott a tavalyi szezonhoz képest.
Illetve, hogy mik azok a gyakori hibák amit rendszeresen elkövetnek a játékosok:
Azzal, hogy visszahozták SoloQ-t a legjobb dolgot tették a játékkal. DinamicQ-ban tavaly az volt a gond, hogy kb minden harmadik meccsen az volt, hogy nálunk 2x2-es premade +1 random player az enemyből meg 4x1-es premade +1 random player. Mondanom se kell melyik csapat van ilyenkor előnyben. Bár lehet, hogy Flexen még mindig ez van(1x2+1x3 vs 1x5 ami szintén nem ok).
A játékosoktól: Még mindig rengeteg hibát elkövetnek...
-Nem figyelnek a pingekre
-Követik a killeket a wardolatlan dzsungelbe(és még is halnak)
-Mindenki carryzni akar (csak senkinek nem jön össze)
-Rengeteg flame( 1-2x meghal valaki már megy a szidalmazás)
-Sokan nem tudnak mit kezdeni magukkal a mapon. Gyakorlatilag nem tudják mit csináljanak.
-Sokan 2vs5 „teamfightokat” generálnak amivel kinyírják a csapatot.
-Az ADC-k közül 10/1 vált csak blue trinketre. Ami igazából életmentő neki.
-Rossz gankek(az se jó, hogy beírja a dzsungelben, hogy levél 3 gank mód. Honnan tudja, hogy gankelhető lesz)Meg egy halom dolog Örülök, hogy hatodik alkalommal is beléptem Platba. Bár ha létezik ELOHELL akkor platinum az A terv ezen a héten 100+ ranked meccs.
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
florameow
csendes tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm keresne smurf játékokhoz pár embert. Accot szeretne felhúzni.
Heti 2-3 alkalommal 1-2 meccsről lenne szó. Lényeg, hogy fix időpontot megtudjatok beszélni.
Gold4 körül volt a srác főleg top és jungle, de 5-6 éve játszik, szóval mindent vág azért rendesen. Már régóta nem rankedezik, mostanában más játékokat tolt.
Egyébként ügyes meg jóarc. Idegenekkel flamel, ezért is szeretne premade arcokkal játszani inkább. Szeretne fejlődni attitűdben.Én játszanék vele, de semmi kedvem smurfölni, neki meg ugye kibannolták az accját.
EUW vagy EUNE is mehet, megbeszélés szerint.
Ha valakit érdekel akkor szóljon, aztán dobok kontaktot.
Köszi -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz csipszikutya #51052 üzenetére
Azért nem kell szerénykedni, én összetenném a két kezem, ha tudnék bármivel is ADC-zni
-
csipszikutya
senior tag
válasz Chuzzlee803 #51055 üzenetére
Riften ez az elsö adc pentám. Aramon van már Cait, Varus és MF-el is
Bár hozzá teszem, hogy nem voltak retardáltak a társaim... Luciant pedig be tudták volna ks-elni, de meghagyták
[ Szerkesztve ]
-
csipszikutya
senior tag
válasz Bowser #51057 üzenetére
G5 promo, 2-2. uccso meccs. Én voltam a voli jungelemmel a hibás, hogy a tryndánk nem tudott farmolni... kb. 100 meccsböl 1x mutolok, akkor is a vége felé. na most 8 percnél muteoltam a gyereket, de ahogy a többi mondta, osztotta azt észt utána és nem vágta, hogy miért nem irok neki vissza
-
Enigma1945
őstag
na elkezdtem játszani a feljutási sorozatomat egy győzelmet már bezsebeltem. erre a gép bedob egy király csapatba "-_- már jól kezdődött, beírja ő nem lesz supp, ő jön adc-vel, botra suppként, ha tetszik, ha nem. mondom neki odaadom neki a toppot, csak ne trollkodjon. azt írja oké. erre hoz sorakát topra..komolyan?! miért? nem akar suppolni, de hoz sorakát topra.. Ment a noobozás ezerrel mindenki mindenkit szidott erre kiléptem, és erre látom, a gép adott automatikusan egy vereséget "-_-
nevetséges![ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Imilenni
addikt
-
Bowser
aktív tag
Ez inkább az ilyedős fajta
Nem akar ölni inkább csak hátulról felméri a helyzetetEnigma1945:
Promó meccsek háát.. Tudnék mesélni vagy lehet csak bemagyarázom magamnak. De kb 50/45 promóciós volt inkorrekt. Gyakorlatilag téged tesztel a rendszer, hogy megérdemled-e a dolgot.
A Soraka topra pickelj egy teemo-t gyorsítássál és megtisztulásával. 3 ember közül csak kilép valaki(eddig 5/5 nálam mindig kiléptek). És igen ha promóban kilépsz akkor azért egy vereséget kapsz. Máshogy nem tud büntetni a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
válasz Enigma1945 #51060 üzenetére
-
FoLey-v
addikt
2k17-ben több idíóta játékos van mint 16-ban Naut jött supportra sightstone-t nem vesz,mert írja,hogy minek áll mint egy hülye engem meg pókolgatnak mint a szart sona és lucian párossal engem meg többieket oktat ki és még azt írja,hogy én nem is support vagyok. Azt hiszem a reportot teljes joggal megérdemli engem az ilyenek készítenek ki nembaj ha kikapunk,de ilyen hozzáállásal még mute sem segít rajtam ha látom,hogy leszarja a társát.
Azt hiszem,hogy hanyagolom egy darabig az adc-t megyek jungleben ott jobban is érzem magam.[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
csipszikutya
senior tag
-
stefyY
őstag
válasz csipszikutya #51066 üzenetére
Nem hogy megvártál volna...bár kutya fáradt vagyok...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
florameow
csendes tag
válasz FoLey-v #51065 üzenetére
Esküszöm ez a legrosszabb amúgy. Engem például nem érdekel, amikor valaki béna és mellé tolja a skillshotokat. Meg igazából az sem ha nagy a pofája a kis 12 évesnek és folyamatosan flamel.
De amikor valakinél nulla teamwork, na azon néha én is kiborulok. Tipikusan amit írsz, hogy tank support és álldogál a lénen semmit sem csinál. Aztán téged flamel, amikor ronyogsra pókolnak és semmi farmmal nincs dmged.
És amikor mondod neki, hogy figyelj már full useless vagy, akkor még neki áll feljebb, hogy mit csináljon menjen oda ő is meghalni?
Másik ilyen, amikor full hp full manán van az arc van egy hard cc vagy csak egy slow skillje és téged meg üldöz az enemy. Pingelsz, hogy help. Ő meg ott áll és az istenért sem castelné el a cc-t, hogy megmentsen. Sőt még odébb is sétál.
Harmadik meg, amikor gankelsz és pingeled nyolcvanszor, hogy jösz. A léner meg áll és farmol tovább. Persze olyankor pont jön az enemy jungler counter gankelni és meghalsz. Aztán téged flémel az észlény.
Na ne haragudjatok, de most belőlem is kibukott kicsit.
-
Bowser
aktív tag
Március 15.: A nap amikor délelőtt szinte csak magyarok LOL-oznak
-
csipszikutya
senior tag
Azir jungle szerintetek mennyire játszható silver tetejébe, gold aljában?
Próbáltam már valaki? -
hugi0
őstag
válasz Bowser #51073 üzenetére
Ne is mond.
Magyar bot lane - nekik nem kell a mobilitas - 300-ert egy csizma.
Topon is magyar volt - darius ellen thormail ?
Egy AP volt enemyben, akit nyakon csaptam, vajon minek kellet az MR-es csizma ?
- hogy darius annyit ne slow-oljon rajta ?[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
marked one94
őstag
válasz csipszikutya #51074 üzenetére
Biztos játszható, de van nála sokkal jobb. Ha fun meccset akarsz vigyél nyugodtan, de ha feljebb akarsz jutni akkor keres rendes junglest.
You'll Never Walk Alone
-
csipszikutya
senior tag
válasz marked one94 #51076 üzenetére
erre gondoltam sajnos én is...
-
FoLey-v
addikt
válasz csipszikutya #51074 üzenetére
Vigyél Lee Sin-t vagy Sejuani-t esetleg Kha'zix,Rengar-t,de még ajánlanám Zac-et is.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Plata
félisten
Érdekes hírt találtam gamestaron.
[link][ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Jol latom, ha leaver vagyok, a csapat remakel, es en a szavazas alatt/elott megmozdulok es szavazok, akkor a meccs vegen nem kapok minuszt?
(#51081) Plata: mondjuk en azon csodalkozom, hogy meg eddig nem alakitottak at.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
senior tag
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
FoLey-v
addikt
válasz SkiDev #51084 üzenetére
Nem mondod? Nekem meg ezt írta az adc nem bírta elviselni,hogy supp jobb volt nála.
Igen Janna-ra írtam,hogy lány hős sajnos azoknak van nagy szájuk akik folyamatosan babysitelik a seggüket.
Mentem is át Euw-ra ott legalább nem hallom az ilyeneket.[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
Kancy !
Torolned a #51086 szamu kommentett ? - legalab a smile-kat.
Koszonjuk !
szerk.: mar modositotta - igy mar elviselheto
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Bowser
aktív tag
válasz SkiDev #51084 üzenetére
"itt a Zyra sem segít"
Miért ő valami különleges champion? Kapásból 6 countert mondok rá boton.
Nem nem bronzban mert ha én bronzba játszok Zyrával ott semmi sem a counterem. Plat-Diába már nincs az a hentelés vele mint a kis ligákban(Silver/Gold). Ott tudják, hogy kell játszani/nagy része/. Már kemény 2 napja Plat 5-ben szenvedek...Ha rám hallgatsz Zyrára nem veszel megváltást. Alig volt MR-je az enemynek csak a Xin cipője. Ilyenkor kemény DMG kell .
"Miért is van az, hogy az ellenfélnek sokkal de sokkal jobb csapata van?"
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
senior tag
válasz Bowser #51089 üzenetére
Gondolom igen, ha csak azzal húztál fel 10-15 accot platba... Plat5... Silver tetején lennék már elégedett lennék...
De így lehet... Elhozza Ryze topot, de az sem tudja a szerencsétlen mit kell vele csinálni. Miden.... kapunk Fizzt és simán feedel, ellenfélnél Fizz? 15/0 hypercarry
A mostani meccsen is, ha én kaptam volna meg a 13/0-ás Dravent, és nem a Jhint, aki olyan vak mint a denevér.... Célozni nem tud, flamel miért nem ultiztam (pedig látszik, hogy nincs ultim), nullos draven és nem elultizik/ flashel + kill/ elnyom egy szimpla W-t, neeeem.... Ő szalad utána, Brown stun és visszafordul draven -> die....Mentem is át Euw-ra ott legalább nem hallom az ilyeneket.
Mennék én is, csak új accot nem akarok, a régit átvinni meg nincs fölös 5k-m
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Ryder1
senior tag
válasz SkiDev #51090 üzenetére
Igazából csak egy kérdésem van.
Az tiszta, hogy te jobbnak tartod magad a többieknél. Akkor nálatok csak 4 potenciális béna van, a másik csapatban 5. Akkor hogy lehet, hogy hosszútávon mégsem jutsz feljebb? Nem létezik, hogy mégsem vagy annyira jó, amilyennek tartod magad?
Nem akar itt rosszat neked senki sem szerintem, de egyszerűen nem ismered el, ha hibázol és nem hagyod, hogy tanácsokat adjunk.
Innentől kezdve nem igazán értem, hogy minek jársz ide...
-
SkiDev
senior tag
válasz Ryder1 #51091 üzenetére
"tanácsokat adjunk" ~ hát azt, hogy a "33%-os winrated miatt" tanácsnak számít, akkor köszönöm, zsebreteszem és megpróbálok fejlődni ezzel a tudattal...
Mondjuk azon kívül, hogy a tanksupp-nak vegyek iron solarikot is meg olyan cuccokat, ami véd másokat is vegyek, azon kívül más segítséget nem nagyon kaptam. Valahányszor felhoztam a témát, úgyis én lettem leszólva, hogy de amúgy miért is haltál meg sokszor, illetve ki lett emelve, hogy 20 meccsből 2x véletlen elértem egy 1/9 és társai statot.... Leszóláson kívül nem nagy segítség... Biztos, hogy senki mással sem esik meg, hogy rossz statja lehet... Ha én is s1-2 óta nyomnám, biztos jobb lennék, én is le tudnék mást hülyegyerekezni, hisz ő tudatlanabb, mint én...
Igen, tételezzük fel, hogy nem vagyok olyan jó, de azért ne röhögtess már, hogy annyira fos vagyok, hogy Bronze IV-ből is esek kifele, mert akkor azt már te sem gondolod komolyan... Teljesen biztosan 1 év játék után nem vagyok a világon semmivel sem jobb, mint, aki életében most látta először a LoL-t... Meg elég végignéznem a társakon, és valahogy csak azért is úgy érzem, ennél jobb vagyok, sőt sokszor elgondolkodom, hogy ők mit keresnek egyáltalán azon a szinten....
[ Szerkesztve ]
-
Bowser
aktív tag
válasz SkiDev #51093 üzenetére
Én próbáltam segíteni. Ok nem buildben hanem a játékhoz való hozzáállásban. Például, hogy felejtsd el a meccset amin vesztettél és a következőnek is teljes erőbedobással ülj neki. Nem tudom mennyire flamelsz a Premade partnereddel de ha téged már flameltek tudod milyen érzés. Ne flamelj, ha téged flamelnek inkább mute-olj le mindenkit. Nagyon sok dolog van amire oda kell figyelni egyáltalán mielőtt elkezdenél játszani.
Amúgy 5.16 óta nyomom a LOL-t.
-
Imilenni
addikt
válasz SkiDev #51086 üzenetére
Annyira nem is játszanál rosszul (játszottunk már együtt)
Csak kérlek, ne vedd már ennyire halál komolyan.
Vesztesz aztán nyersz.
Énis sírhatnék, hogy tegnap 2-3 yoloq-t nyertem zsinórban. Ma kapásból kettő lose lett mert afkunk volt.(Megjegyzem nagy számok törvénye ide vagy oda, az elmúlt ~50-100 meccsben kb 25x volt nálunk afk, az enemy-nél jó ha 15x)Press "F" to pay respects.
-
csipszikutya
senior tag
válasz SkiDev #51086 üzenetére
K'rva érdekes. Egyik kollgéval innen a forumrol duozgatunk. Az vesztettünk 5öt, mondjuk az egyiknél tényleg szét feedelte magát a mides és kb amiatt buktuk, de mégse sirunk, hogy jajj....
hatodjára megyek neki a gold promomnak, hatodjája és szerintem párszor neki is megyek még. Vagyis bocsi, most játszom azért, hogy promoba kerüljek, kiváncsi leszek.
Supportot megyek, mindenkit szidni fogok ha kikapok -
stefyY
őstag
válasz csipszikutya #51096 üzenetére
Előbb legalább nyertünk.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Beni97
őstag
Na hát én letöröltem a játékot, mert szüneteltetnem kell eléggé, vagy abbahagyni. Majd kirderül mennyire hiányzik.
Nem tudom én se elhinni, hogy miért van az, hogy az ellenfélnél mindig jobbak vannak. Nem is kell lane-n jobbnak lenniük elég lategame-ben. Nem azt mondom, hogy a csapatom egy agyilag halott emberekből áll néha(bár de), csak egyszerűen jobb az ellenfél. Szinte mindig. Soha, senki nem bírja befogni a pofáját, muteolni senki nem tudja a pofázó gyereket. Sajnos én se vagyok annyire jó hogy le tudjak hozni egy meccset. Ha egy jó kis aoe cc-vel eltalálok 2-3 ember, nincs akkora sebzés, hogy tudjunk nyerni a csatát. A wardolás se ismert nagyon sajnos, az egyedül mozgás pár embernél azt jelentheti hogy majd mindenki megy utána és megvédi és sorolhatnék még alapvető hibákat. S1-be promoztam már de inkább visszaestem silver 4-be. Itt lett elegem. Mindig reméltem, hogy végre az én csapatomba kerül 1-2 ügyes player, de nem. És nem tudom, mikor lesz már ilyen de nincs már hozzá türelmem. Az meg a másik, hogy ha én egy ahrival vagyok egy ekko ellen, akkor miért van az hogy ő egy Q-val és E-vel fél hp-t lever, míg én a manámat égethetem belé sem sebeznék többet. Most ezt jobban nem tudom elmagyarázni, inkább csak annyit mondok, hogy a balance az szétvisz idegileg.GL&HF.
Tudom, hogy senkit nem érdekel, de azért gondoltam leírom.
-
csipszikutya
senior tag
válasz csipszikutya #51096 üzenetére
-
Enigma1945
őstag
válasz SkiDev #51093 üzenetére
Figyelj. Én teljesen megértem a problémádat. Komolyan! Én vagyok itt az egyik olyan személy, aki leírja a problémáját, és ezren letámadnak..Én azt csinálom, hogy hozok egy hőst, akivel tudok agresszíven játszani, és próbálom magam lehozni.. Hidd el ez segít.. Aztán nem érdekel hogy egy hős miatt jutottam ki vagy sem, de a lényeg, hogy nekem sem ment! Folyton b4- aztán vissza b5-be..Nem érdekel, hozok garent mindig topra, és farmolok ezerrel, hogy esélyem legyen. Ha kell lemegyek botra tp-vel, lopok egy-két killt, és már résen vagyok. Figyelek a pingekre, próbálok együtt mozogni a csapattal.. Nem mondom már kijutottam, de már b2-ben vagyok, és úgy néz ki innen is megyek kifelé mindjárt..Toljuk együtt, ha akarod!
Komolytalan emberek kíméljenek!!
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest