- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whynot?
aktív tag
válasz SkiDev #51499 üzenetére
igen, egy google keresés után elég sokan panaszkodnak a lol fórumon is laptop esetén ilyesmire.
De most nézegettem, valszeg az nvidia driverrel felrakott geforce experience progi a ludas, mert optimalizálás után bepipált egy akkukímélés opciót ami rontja a teljesítményt. kivettem a pipát és most 166 FPS-em van.
Egy próbát megér... -
SkiDev
senior tag
válasz Whynot? #51501 üzenetére
Haver is azt használja... Majd szólok neki, hogy nézzen rá. Az én problémámon nem segít mert AMD CPU-GPU páros.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
csipszikutya
senior tag
Laposon játszom, de nincs ilyen problémám, volt 2 honapja, de azota patchelt a lol és jo.
Fps dropom volt mint állat, de mint rájöttem, majdnem, hogy le kellett vésnem a hütöt a procirol, az volt a gond. Azota fix fpsem van, stabil 60 fullon. i3, gt920m.
Macen is kiprobáltam, ott nincs fps dropp. -
tomiivagyok
aktív tag
nekem mostanában az szokott lenni, hogy random 0 FPS, lefagy az egész, nem tudok mozogni, minden megáll, tart az egész kb. 10-15 másodpercig, utána ok, és átlagban nem jön elő többet, max 1-2-szer egy meccsen. mondjuk azért teamfightokban elég tré.
habár én asztalin játszok, és valszeg ram probléma
nekem a nagyobb problémám az, hogy a kliens random ledobál internet problémára hivatkozva, úgy, hogy fixen jó a netünk, és játékban sose laggolok. ez akkor a leggázabb, amikor pickelnem kéne, erre b*szik pickelni, mert látom, hogy mi történik, de az előugró ablak miatt, amit csak akkor tudok bezárni, ha arra nyomok, hogy "exit instead", nem tudok pickelni --> instant -20 lp
[ Szerkesztve ]
-
Zolly444
aktív tag
Sikerült megoldást találnom a fps bajokra, most fix60 tf alatt is. Pontosan nem tudom mi is segített, de leírok mindent amit csináltam.
Ezen belül megcsináltam mindent, kivéve a hang tiltását(miért tenném), a töredezettségmentesítése(lusta voltam) és a laptop tisztítását(nemrég volt). Beletelt egy kevés időbe de megérte. Továbbá, mikor belépek először egy gamebe akkor ctrl+alt+del feladatkezelő, folyamatok, összes felhasználó folyamatának megjelenítése, és az összes lollal kapcsolatos folyamatot magas prioritásra tettem. Nekem segített, remélem nektek is
Nem is tudtam hogy ilyen rendesen kidolgozott fpsel foglalkozó hivatalos cikk van[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
válasz csipszikutya #51504 üzenetére
Talan furcsa, de ugy erzem mintha RITO az egyik magyart korrupt politikai part lenne.
Ha egyszer abba hagyom a jatekot nem azert lesz, mert a RITO nem jol vegezte a munkajat.[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
stefyY
őstag
Az elvetemültségem határtalan..."Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Darko_addict
őstag
Hali!
Info kéne: csomó "full lethality" buildben megvesznek minden (legalább 3) olyan tárgyat, ami ad halálosságot. Viszont mindegyiknél unique passive-ként szerepel a +15 halálosság. A unique passive dolgot továbbra sem adódnak össze, nem?
Köszi.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Beni97
őstag
Lehetséges, hogy most húsvét alkalmából lesz ilyen nyiss magadnak skinre akció dolog? Mert már régen volt, és hát már szeretnék egy jó skint
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz Darko_addict #51509 üzenetére
Összeadódik, csak ugyanabból az itemből kettőt ne vegyél.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
válasz stefyY #51514 üzenetére
Na most megvan...ha csak annyi van odaírva, hogy Unique, akkor stackelődhet, Ha Unique Passive ( vagy akármilyen név ), akkor nem. rito pls
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Beni97
őstag
Végre egy nagyobb best of videót csináló csatorna csinált Vizicsacsiról egy videót, aki viszonylag igényesen is csinálja meg a videókat.
[link] -
CraBByzzz
aktív tag
Beni97
Igen, viszont már leírták askriotnál, hogy az új kliensben nem mükszik, és ezért először a klienst akarják fejleszteni. Egyszóval nem lesz mostanában. Itt is van[ Szerkesztve ]
-
CraBByzzz
aktív tag
-
Kanczy
Topikgazda
Most került gold 4 promoba 1 free winnel, erre nálam mid Singed, top Veigar, enemynél Blitz, Morgana, MF, Twitch... jó móka lesz
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz Kanczy #51522 üzenetére
üdv az elo hellben, többen mondták már, hogy plat szintű ADC lennék, erre gold5-ben szopom a f*szt, mert kapok nyomorult mideseket (2/13, elkezdett trollkodni, igaz, ezt megnyertük), topon meg Nasus feedel és 0/8-ban "report jungler", mikor a Tryndamerenek a jungler 2 hit volt.
imádom♥
azért glhf.
[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
Nem a seju gyenge (nagyon szeretem en is), a jatek mar tulno azokon a sebzeseken, ami idealis lenne.
- ez az en velemenyem.
Talan a patch es az uj champok menyisege mar csokkent, szerintem meg mindig tul sok.
2 pach kene evente a reworkokkel, persze a bugokat javithatnak egybol.
De ez a folyamatos valtozas, amit mind a bajnoksagok miatt csinalnak, mar nagyon zavar.
Ugy erzem en is masorosan keresek mas szorakozast."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
Mire bukkantam ?
"Nincsen fizzem, se katám,
se killem, se manám,
se teamem, se segítőm,
se életem, se időm.
Harmadnapja nem nyerek,
se sokat, se keveset.
Húsz LP az hatalom,
Húsz percnél majd feladom.
Őrszem nem kell senkinek,
Majd a Teemo veszi meg.
Challengerbe feltörök,
AK neve mennydörög.
Yasuomat mainelem,
Ellenfelem szétszedem.
Megint dőlt a nexuszom,
Szar a csapat, jézusom!
Gankelnek és lekötnek,
Lengyelül meg fröcsögnek.
S halált hozó Yi terem,
Bronzos vagyok istenem!""Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
FoLey-v
addikt
válasz Imilenni #51527 üzenetére
Rankeden egyszer találkoztam Xerath-al,de egy isteni nyomorult játékos volt nem segítőkész és még ha leoltották akkor <3-et írt feedelte a midet. Nem használta az exploit kihasználtságot.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
FoLey-v
addikt
válasz FoLey-v #51528 üzenetére
Sajnos most egy full scriptes xerath-al találkoztam és mellesleg magyar játékos-al.
Riven azt panaszolta,hogy cc alatt is tudott Q-ni elején még nem ment neki,de játék közepe óta mint ha tudott volna és 90%-ban eltalált minket bármilyen képességel. Sajnos ugyan az a eset volt mint nem rég panaszkodtam. Support persze erre semmit nem reagált konkrétan leszarta. Ez nem volt fair meccs írtam is neki.[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
hugi0
őstag
Nezitek a G2 vs FNC -t ?
Hatalmas - vegre valami uj.Nagyon remeleme hogy a
nyer !. . . . . [ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Azt ugy utalom,amikor lemegy az autofilles game,mert 2 jatekkal kesobb van 5 dodge valakitol ,es hatodjara bedob supportnak.
Szerintem ez egy bug.
Nehogymar 2 matchre legyek osszesen autofill protected.
ez viccnek is rossz.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
FoLey-v
addikt
válasz Bowser #51533 üzenetére
Volt olyan meccsük már,hogy az ellenfél jobban dominált mint ők és akkor is nagy szerencsével tudták megfordítani pl. UOL elleni meccs a nexus nem szeretem a G2-öt,mert nagyképűek. • Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Beni97
őstag
válasz FoLey-v #51534 üzenetére
Hát ha úgy vesszük, akkor még nem volt meg az a dmg vagy attack speed ami kellett nekik ahhoz hogy azt az 1 hp-t vagy mennyit bevigyék. Az ivern ulti is akkor rosszul lett egy kicsit irányítva vagy bugos volt, és hát a g2 jól kommunikált egymással és jól bevédték. Az se volt véletlen. Ebben a játékban nem igazán van szerencse meg véletlen.
-
hugi0
őstag
Nemsokra kezd az UOL VS MSF - magyarloltv - 17:00
-
kentucky
őstag
és így win[ Szerkesztve ]
-
DonTuros
tag
Sziasztok!
Duo partnert keresek bármilyen pozícióban!
Jelenleg Silver II elején (pontosabban 22 LP-n) állok.IGN: Hori945
EUNE
51 % win rate --- 229 W / 221 L[ Szerkesztve ]
https://www.akosturos.com
-
Enigma1945
őstag
sziasztok, kellemes ünnepeket!
elmondanátok ez most mit csinál?
tegnap este újraraktam a rendszert, letöltöttem újra, aztán mikor lejött akkor kikapcsoltam a gépet. új klienset szedtem le, most el akarom indítani de a bal felső sarokban ezt látom, de belépni nem enged, csak időt kér..este mikor kikapcsoltam úgy nyomtam ki, hogy már kész volt 100%.
Akkor most wtf?
szerk: ez tölt valamit, pedig este leszedte teljesen. Akkor nem értem..Pedig úgy kapcsoltam ki a gépet, hogy leszedett mindent tutira..[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #51543 üzenetére
Nekem is szokott lenni, de hiába írja ki, hogy mennyit szed le nem fog annyit. Nagyon hamar végez.
-
Enigma1945
őstag
válasz Beni97 #51544 üzenetére
szerkeszteni már nem tudok, de tölti az egészet újra.. Vicc! Akkor estére potyára ment a gép majd 2 órát ?
De ha nem szedte le, akkor miért írta ki hogy 100% kész? Akkor csak felugorhatott volna, holott nem csinált semmit? Ilyennel még nem találkoztam, mióta játszom a játékkal..Lehet az kavart be, hogy most először rányomtam arra, hogy most frissítek az új kliensre..Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
kenwood
veterán
uol vs msf
szep volt.mar csak az a kerdes,hogy 3-0ra,vagy 3-1re nyeri a g2 a dontot Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
saelin
veterán
Bronzban megéri supportot játszani? Úgy veszem észre, ha supp vagyok, akkor sokkal nagyobb esélyel veszít a csapat. Vagy csak beképzelem?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #51545 üzenetére
Mikor még nem ez a kliens volt, akkor nekem többször állt neki letölteni, mikor újraraktam a játékot. Elérte a 100%-ot majd valami mást megint elkezdett. Ennél a béta kliensnél vagy mi ez, ennél még nem vettem észre mikor újraraktam.
-
Enigma1945
őstag
válasz saelin #51547 üzenetére
Hát ne haragudj, de itt valaki mondta, hogy ha ki akarsz jutni bronzból, akkor agresszívan kell játszani.. Én mióta ezt megfogadtam Bronz 5-ből kijutottam bronz 2-ig. Eddig sosem jutottam el idáig. Ma elkezdtek megint rankedezni hosszú idő után.. Szóval nem éri meg. Ha be is rak a gép oda, akkor se sorakát válaszd, valami olyat akivel tényleg tudsz segíteni, én pl bard-ot érzem most, vagy akár Braum, de nekem bevált még morgana is, ezekkel akár tudok killt is szerezni, ha úgy alakul. ( nem ks re kell gondolni )
Beni97: Értem, köszi. Ez elkezdte elölről, pedig tegnap tuti hogy leszedte.
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest