- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
Nem azt igérte a RIOT, hogy gyorsabb lesz az uj kliens? Nekem lassabb mint volt, ugy veszem észre
-
marked one94
őstag
válasz csipszikutya #52701 üzenetére
Nekem semmi bajom sincs vele, egyedul a bolt szokott nem betolteni, de az a regi kliensben is elofordult.
You'll Never Walk Alone
-
kenwood
veterán
válasz marked one94 #52703 üzenetére
nekem meg szokott akadni a karaktervalaszton szinte minden valtasnal.
eddig ilyen nem volt.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Skilly
aktív tag
Nem tudom, hogy neha miert buntet a jatek. Igazi agyhalottakat kapok, akik tenyleg esz nelkul mennek a palyan. Mintha most jatszana vele eloszor. Egy jatek meg okes, de 3 egymas utan.
Silver-Gold jatekosok, es mielott mondanatok, hogy bennem van a hiba, es miert nem hozod le magad. Egy supportkent eleg nehez lenne.Pl: az utolso jatek, jarvan top egy olaf ellen. 1 perc alatt ketszer hal a jarvan (fb majd meg egyszer), es utana leave. Velem boton egy Cait aki csak ugy elvan, afkol turret alatt meg probal farmolni. Semmi reakcio. Galio miden csunyan kikap Azir ellen.
Na ilyen jatekbol zsinorba 3 is volt.
Amugy szivesen fogadnek par meghivast baratnak, silver-gold elonyben. Csak support vagyok! (mas lanen is tudok jatszani, de nem szeretek. )
HyperX
-
jerry311
nagyúr
válasz csipszikutya #52701 üzenetére
Kell alá egy jó gép, aztán akkor nem akad.
-
csipszikutya
senior tag
válasz jerry311 #52708 üzenetére
Régi kliensel nem voltak ilyen gondjaim. Most se olyan eget rengetö, csak azt mondta a riot, hogy gyorsulni fog, nálam lassult, mondjuk ugy, hogy kb. 2 mp-vel kések mikor bedob a champ selectbe.
Asszony gépéröl játszok, valami i3 és gt920m meg 8 giga ram. A macbookot egy játék miatt meg nem cserélem -
kenwood
veterán
válasz Skilly #52706 üzenetére
"supportkent eleg nehez lenne."
naluk is csak egy support van.
pont ugyanannyi meccs megy el rajtad supporrtkent,mint mideskent. ne a 30-40% nyerhetetlen meccset nezd,hanem azt a 10%-ot,amit egy picit jobb supportkent nyerhettel volna.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Yodamest
veterán
Jaaj skacok, hát mondom megpróbálok már abba a fránya gold5-be feljutni, kb 4 meccs kellett volna hozzá S1 60LP körül voltam, de ez a SMURF parádé ami megy ebben a játékban egyszerűen kiábrándító...
És nem, nem arról van szó, hogy buktam pár meccset, mert már tartok ott, hogy tudok veszíteni, ezzel nincs is semmi baj, de az ember kedvét veszi el az egész játéktól az, hogy nem tudja befolyásolni a meccseket....
De tényleg, 4 meccsem volt, mind a 4 smurf parádé és azon múlott a győzelem vagy vereség, hogy kinél van több/nagyobb smurf.. kész vicc ez így.És ezek nem úgy smurfok, hogy na ráfogtam, hanem ők maguk is bevallották, tehát teljesen egyértelmű volt.
Talán a 3. meccsemen pl. 2 smurf is volt ellenem: Akali plat mid volt (igen s1-ben jampiskodik grat neki ezúton is), hát had ne részletezzem, 20 perc alatt valami 177 farmja volt már stb. + ugyanazon a meccsen egy lolnexus szerinti gold3 Trundle is volt még az ellenfélnél (nálunk mindenki silver). Meccs végén beírtam nekik, hogy ez oké elfogadom, de nem fair így a játék hogy Akali plat és Trundle gold3. Erre a Trundle csak annyit írt, hogy ő nem gold3 (azt hittem elkezdi majd tagadni vagy ilyesmi), hanem másik accján ő is plat szóval ne minősítsem goldnak... kedves vicces gyerek. Quadrákat szórta rendesen a meccsen... inkább játszana a saját ligájában.
Utolsó meccsemet nyertem ugyan, de azt sem jó szájízzel, mert ellenfélnél szintén smurf Fiora volt, ott is 25 perc alatt a 220 farm befigyelt stb. iszonyat jól reagált a ripostal meg ilyenek. Viszont nyertünk mert nálunk még nagyobb smurf volt, egy diás Draven képében, aki valami nemtudom 33-5-10 körül csinált és még a Fiorát is le tudta nagy nehezen 1v1-ezni! Na az pl. igazi csemege volt, halottként a bázisról figyelni hogy ők hogyan harcolnak 1v1-ben: mindenki mindent kihasznált/elhasznált szép párbaj volt, de végül a Draven ulti elsült és így egy dodge után low HP-val betudta fejezni a Fiorát. Teljesen más szint volt, mint bármilyen silveres 1v1 harc.
Szóval ti hogy vagytok ezzel? Engem bevallom eléggé visszavetett most ez, hogy úgymond csak szemlélője vagyok a meccseimnek és nincs kihatásom a végeredményekre. Persze annyi, hogy nem feedelem agyon az ellent, illetve az utolsó meccset is azzal nyertük, hogy a menekülő ellenfél csapat elé beTP-ztem így feltudtam őket tartani amíg a Dravenék odaértek és így már letudták chaselni őket, így nyertük meg, de más dönt a győzelemről vagy vereségről és ez elég kiábrándító így. Én személy szerint megtiltanám, hogy 1 felhasználónak több accja legyen ugyanúgy, mint pl. egy Fifában, hogy mindenki kénytelen legyen ott játszani ahová jutott, ne lehessen 0-ról kezdeni. Fifában nagyon jó vagyok ott is megcsinálhatnám ha engedné a rendszer, hogy ú acc és szét alázom a div 10-ben játszókat div1-es ként.. de szerencsére ott ezt nem lehet.
Köszi aki elolvasta, ez nem rage komment vagy ilyesmi egyszerűen kicsit tanácstalan vagyok most, mert ez a smurf probléma teljesen tönkreteszi a játékélményt. Egy Doommal sem játszok a legnehezebb nightmare hell fokozaton, ahol egy halál instant teljes újrakezdést eredményez ,mert nem az én szintem és szeretnék a lollal is így lenni, ennyi az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
válasz Yodamest #52711 üzenetére
Én csak azt tudom mondani amit más fog:
Ugyanolyan eséllyen van nálatok mint náluk booster/smurf.Egyébként ne vessen vissza hogy ezek a kis gyerkőcök alacsony eloban játszanak
Általában gondokkal küzdenek, itt meg próbálják megnyugtatni a kis lelküket hogy igenis érnek valamit.[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Jim-Y
veterán
Szerintem csak tilted vagy most. Mondjuk ez mindenkivel megesik, szoval ne erezd rosszul magad miatta. Talan a velemenyem egy kicsit mervado mert en pont most jottem ki Silverbol kb 2 hete. Most Gold5 82LP-n vagyok. Silverbol Master Yi-vel jottem ki, de amint atleptem Gold-ba mar nem mukodott, volt amugy is egy 8 meccses loose streakem illetve masfel hetig Gold5 0lp korul voltam nagyon rossz meccsekkel. Most ugy tunik, hogy kezd jobb lenni a helyzet es elkezdtem megint nyerni. En ezen az ELO-n amin te is vagy megmondom oszinten, hogy nem talalkoztam smurfokkel, talan egyel sem, inkabb az a jellemzo, hogy a csapatod lesz olyan, amilyen.. Lenyeg a lenyeg, es ami hoozafuzni valom van
1: probald meg magad tultenni a rossz meccseken, mert lesz az jobb is ha te stabil teljesitmenyt tudsz nyujtani
2: esetleg keress egy olyan champet amivel az adott elo-n jol megy es azt nyomasd+1: sot, ha en a tolto kepernyon meglatok egy platinum keretes arcot a csapatomban akkor mar 80%-ra veszem, hogy kikapunk. Nem veletlenul van egy ex-platinumos/diamondos/etc itt lent. Vagy role-t valtott es nem megy neki, vagy boostolt acc, vagy barmi mas, de ezek szoktak a legnagyobb feederek lenni
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
Először is köszi a tippeket!
A platinum keretes smurfokhoz csak annyit javítanék, hogy ezek mind silver keretesek, tehát nem látom még a töltőképernyőnél, hogy ő smurf, mert silveres accon játszik ált. valami 80% winrateval. Szóval ezek nem lecsúszott ex platosok vagy ilyesmi hanem csak annyi, hogy új accot kezdtek és 1 hét alatt már s1-ben vannak, szóval tudnak játszani.
Ettől független, persze keresem mindig azt a 2-3 champet, aki igazán beválhat és próbálok is azokkal játszani, akikkel már elég jól megy. És a játékomon is még bőven bőven van mit javítani, dühös is vagyok ha tudom, hogy hülyeséget csináltam. Most a tegnap egy ilyen nap volt, teljesen más szintűek kerültek a csapatokba, teszem hozzá, a winratem is valami 53%-körül lehetett már, szóval számítottam is ilyesmire.
Imilenni tudom, jah, de nem az esélyek volt a lényeg, csak az hogy eleve szomorú, hogy ilyenek vannak, most attól függetlenül, hogy neked nyeri meg a meccset vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
csipszikutya
senior tag
Nem fogsz tudni mit csinálni. Napközben ha játszol akkor a low elo kiddokat kapod ki, ha éjszaka a smurfokat. Sajnos ez van...
Probál ellene tenni a riot, koreába azt hiszem, hogy nagy pénzösszeg a bünti.
Fogadd el vagy ne rankedozz vagy funnolj csak. Kitartást
Vagy ahogy feljebb irták, hozz carry höst. Ilyen a yi, darius, ww akár. Nem feltétlenül azzal nyersz meccset, hogy szétb@aszol mindenkit. Jungelesként jo taltika, hogy szétcamplesz valakit és az kitiltel. 4v5be meg sokkal könnyebb.
Amikor haverral duoztam midelt én jungle. Enemy midest kiégettük, sokszor volt, hogy ki is afkolt, csak azért mert szétcampeltem. Sirt a többi lane? nem izgatott mikor 4v5 volt. És ez 95%ban müködik, nem csalás és gg ez. (ez season 6, 7be nem mentem nagyon duot)[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz Yodamest #52714 üzenetére
Ja, megertelek amugy, de gondolj bele meg mindig jobb kikapni ha van az ellenfelben egy smurf, mintha lenne a csapatodban EGY YASUO. Marmint, lelkileg sokkal jobb ha az ellenfelem erosebb nalam, mert
ad1: meccs kozben bennem van, hogy jobb, es milyen jo lenne ennek ellenre elverni -> osztonoz
ad2: ha nem is sikerul elverni legalabb tudok tanulni tole -> osztonozde ha van a csapatomban egy 0-15-0-as Mastery 7 Yasuo one-trick, es igy kapok ki -> nem osztonoz.
Erted, hogy mire gondolok szerintem
-
-
Yodamest
veterán
Jaja ez megfordult az én fejemben is, hogy melyik a jobb helyzet vagy legalábbis a kevésbé rossz
Az mindenképp jó, hogy tanul belőle az ember, egyből feltűnik, hogy azokat a berögződött "kombókat" amik silveresek ellen működnek, egy platos milyen könnyen átlátja és minden gond nélkül elkerüli. Abszolút más taktika kell ilyenkor, mindent kukába lehet dobni, amit a lanen megszoktam és sajnos egy-egy meccs idő meg kevés a gyors átálláshoz. Ez úgy lenne jó, hogy konstans ez lenne vagy abszolút nem lenne, így csak összezavarja az ember, megszokni úgy sincs idő azt a szintet.
Yasok jók szoktak lenni ne bántsd őket, na ebben meg lehet én vagyok szerencsés, mert kevés noob Yassal találkoztam eddig.
-
Skilly
aktív tag
válasz kenwood #52710 üzenetére
Na ezt most nem ertem teljesen, hogy jott ide ez a valasz. Koszonom azert. Amikor 2 osveny (top es mid) teljesen buko, akkor en vagyok a sz*r supportkent boton. Mar mindent ertek.
Amugy meg nem azert "sirtam", mert szar a jatek, hanem sokszor agyhalottakat dob be mellem. Nem problema ha veszitunk, foleg ha egy izgalmas fej-fej melletti jatekban. DE mikor 0-ba vernek az idiotak miatt, abbol koszonom nem kerek.
Mas, nektek sikerult bejelentkezni a jatekba? Engem most nem enged be, pedig a szerver elerheto. Már ki is irtak, hogy a hiba a kliensben van.[ Szerkesztve ]
HyperX
-
PuMbA
titán
válasz Skilly #52719 üzenetére
Support main-ként nálam az volt a baj, hogy sokszor összeomlott a top, mid vagy jungle, míg alul vígan tartottuk az első tornyot. Volt olyan, hogy boton benyomtak minket és mi hibáztunk, de ez volt a ritkább eset. Egyszerűen supportként nagyon béna a matchmaking, mert többször túl béna csapattársakat választ melléd.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Skilly #52719 üzenetére
"ne a 30-40% nyerhetetlen meccset nezd,hanem azt a 10%-ot,amit egy picit jobb supportkent nyerhettel volna."
Ez a kulcsmondat. Vannak nyerhetetlen meccsek, ezeket tudomásul kell venni, és túl kell lenni rajtuk. Azt a 10% meccset sajnáld, amit megnyerhettél volna, ha jobban játszol. Magadra figyelj, mert kizárólag a saját játékod a közös és irányítható (!!!) nevező a összes meccseden. A többin felhúzni magad teljesen felesleges, legfőképp a 10 percnél 5-19 meccseken.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Skilly
aktív tag
válasz kenwood #52721 üzenetére
Ezzel nem tamadni akartalak Teged. Csak a meccsek tulnyomo reszeben nem a bot omlik ossze eloszor.
PuMbA: Igen, ahogy Te is irod. Sajnos ezzel kellene kezdeni valamit.
Nem tudom, hogy miert van akkor ez az "mmr" dolog. Nem ugy kellene valogatni neki?
Kanczy: Igazatok van, felhuzni magam tokre felesleges. Csak sajnalom ra azt a 15-20 percet, foleg munka utan. Ismetlem magam, egy izgalmas meccsen kikapni nem gaz, meg ha hibaztam is benne esetleg. A hibabol meg tanulok. Nyilvan gyozelemre torekszik az ember.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
Bowser
aktív tag
Amúgy mindenkinek kicsit igaza van. Be kell lássam ezt a dolgot.
Elég sokat voltam ebben a szezonban Silverben és Goldban. És meg kell mondjam tök esélytelen lehozni a meccset egy-két supporttal. Pickel az ember egy Jannát? Ok elég OP lehet vele bravúrkodni meg trükközgetni de a meccset nehezen hozod le vele. A Soraka ulti az kemény de cseszheted ha a csapateredmény 30-4 az enemy javára. Mindegy végülis... A legfontosabb, ha meghal kétszer a toposod ne kezdd rögtön flamelni, hanem próbáld biztatni, vagy adj neki hasznos tanácsokat. Csak a saját játékodra figyelj, hogy te a legjobban teljesíts az adott meccsen. Az elmúlt 1-2 napban olyan meccseken vettem rész, hogy gyakrolatilag hihetetlen. Keményen vezettünk és végül loose lett a vége. Vagy például az enemy vezetett már majdnem nyertek (1 ütés volt a mi Nexusunk és csak nem adtuk fel sikerült kivégezni az 5.-ik enemyt és be is tudtuk tolni olyan szinten, hogy megnyerjük a meccset Ha azona meccsen 1-2 ember kicsit tiltelt volna 100%, hogy nem nyerünk.Ez a smurf, unranked, boosted kérdés havonta előjön. És mindig elmondom... Ahogy az enemy csapatban van smurf vagy unranked, úgy nálatok is lehet bárki az. Miért csak az probléma, hogy az enemynél van? Azért miért nem kampányol senki itt a fórumon mikor nálad/nálatok van a smurf aki lehozza nektek a meccset? Ja, hogy az rendben van?
De legyen.. Egy fene.. Egyezzünk ki egy döntetlenben. Mindkét csapatban ugyanannyi alkalommal van smurf és unranked(megjegyzem az unranked az érdekes dolog mert lehet vérsmurf a játékos vagy lehet teljesen kezdő aki először van ranked meccsen). Szóval a jelenlegi divizíó ahol vagy az pontosan azt mutatja ahova való vagy.
Ha arra gondolsz, hogy az enemy csapatban többször volt smurf, akkor van egy rossz hírem..Már megint a kifogásokat keresed (a gondolataidban), hogy miért nem nyersz.Mindenkinek sok szerencsét
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
PuMbA
titán
válasz Skilly #52723 üzenetére
Support main-ként nagyon nehéz a feljutás, Bronze 3-ból Silver 4-ig kín keserves és minimum fele annyi meccsel fel tudtam volna jutni, ha a többiek nem aknázzák alá a dolgot.
Olyan dolgokba mennek bele a top, jungle és mid karakterek, hogy meghalunk mind az 5-en, pedig szólok előre, hogy ebből baj lesz, de persze semmibe veszik a szépen leírt szövegemet, mert mit tudhatok én, mint support. Erre mondom nekik, hogy most próbáljuk meg amit én mondok és lásd néha olyan meccseket fordítottunk meg, hogy az ellenfél 8k goldra vezetett. A legtöbbször persze nem hallgattak rám és ki is kaptunk, mint a fene.
Most már nem játszok LoL-t, de az biztos, hogy a legtöbb játékosnak Silverben is az a baja, hogy túl magabiztos, túlontúl azt érzi pár kill után, hogy már nyertünk és hogy ő a Jani, mindenki más pedig ne osztogasson neki tanácsot majd ő tudja, hogy mit kell csinálni. Nem ismerik be, hogy azért vannak Silver szinten, mert igazából nem bírnak játszani.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Ja és a legjobbat kifelejtettem. Current meta csapat összeállítású ellenfélre hoznak olyan hősöket, hogy Teemo és hasonlók és amikor megemlítem, hogy nem lesz jó, akkor lehurrognak és hogy majd nézzem meg, hogy milyen jó lesz, utána meg 5 perc alatt szétverték az egész lane-jét és vesztettünk
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
nem kell lehozni a meccseket,hogy elorebb juss.
oten vagytok a csapatban,ha tizbol ket meccset te hozol le, akkor a masik negynek mar eleg egyet-egyet,es megvan 60% a winrate.Akinek meg 60% winrateje van,az oruljon a high elonak,es ne a mi agyunkat egesse ki a 40% elvesztett meccs reszletes, zokogo leirasaval.
neha szoktak allchatre irni,hogy 5v4 ben konnyu.
olyankor visszairom,hogy vegre visszakapok valamit a sorstol, ezerszer jartam mar en is a te cipodben[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Yodamest
veterán
válasz Bowser #52724 üzenetére
Én írtam most legutóbb a smurfos dolgot, de direkt kiemeltem, hogy nem az a baj, hogy az enemynél van, hanem hogy egyáltalán léteznek smurfok. Ha nálunk van és nyerünk ugyanúgy rossz szájízzel nézem a győzelem feliratot, mert nem azt érzem, hogy most én nyertem, csak azt, hogy "apuci" megnyerte nekem a meccset...
Meg, most én is úgy vagyok vele, amit Pumba kolléga is írt, hogy lehet nekem is hagynom is kéne a játékot, mert ezt nem lehet úgy játszani, hogy este meló után elé ül az ember.... úgy csak az idegeskedés jön semmi más. Ahhoz meg túl kompetitív és túlságosan kilehet jönni a "formából", hogy csak 7végente csapassam.
Most ahol vagyok itt S1-nél, egyfolytában smurfoket és ilyen gold 5-4-3-2 besorolású csapatokat kapok és ez már nekem sok szintben ahhoz képest, hogy csak este tudok elé ülni. Még így silveresekkel partyban lennék (azért is vagyok S1-ben), meg ha nyári szünetem lenne és folyton itthon lennék, akkor azt mondom persze jöjjenek a gold tetején lévők is, az sem egy olyan lehetetlen dolog, de tény, hogy a játék 120% odafigyelést igényel MINDEN meccseden, amihez iszonyat elhivatottság kell és az, hogy gyakorlatilag mással ne is játssz csak ezzel az egy játékkal.
Ha lenne benne valami olyan ranked mód, hogy gép ellen lehetne tolni emberi társakkal az fasza lenne, de ez az idegeskedés meg feszkó már egyre kevésbé hiányzik. Inkább leülök azt tolom a Horizon Zero Dawnt, Witcher 3-at vagy ilyesmi és még a bútor is ép marad.
-
PuMbA
titán
válasz Yodamest #52728 üzenetére
"mert ezt nem lehet úgy játszani, hogy este meló után elé ül az ember.... úgy csak az idegeskedés jön semmi más."'
Ezért hagytam abba én is. Mi abban a jó, hogy játszani akarok csak 1-2 meccset és azt az is tönkre vágja egy idióta? Meg is írtam a RIOT-nak az accountom törlése előtt, hogy havonta minimum 2000 felhasználót törölni kéne, hogy a community érjen is valamit, mert ez így egy nagy semmi. Ami most büntetés néven megy az egy óvodai szint.
[ Szerkesztve ]
-
csipszikutya
senior tag
válasz Bowser #52724 üzenetére
Az a baj az én meglátásom ezzel, hogy tulontul sokan néznek profi meccset, streamet (ezzel nincs baj, nézzék) de amikor behozzák yolo q-ba az lcs/lck pickeket akkor van a gond, pláne ha beirja mellé, hogy "faker/bjergsen/huni/tudjaafszomhogymégki" ezt hozta és op volt.
Jo példa erre amikor faker elhozta a yi midet és alázott vele talon ellen. Vagy amikor a "save the adc" volt néha a meta. Igen, jol tud müködni ha olyan a comp. Mert ha hozol 2 suppot és egy op late carryt akkor ok, de mikor hoz valaki egy corkyt és arra pickelik a sona suppot meg a lulu mid/topot és az ivern junglet akkor baj van
Volt olyan meccsem tavaly mikor ezek a meták mentek, hogy inkább nem pickeltem, mert tudtam, hogy ugy kevesebb lp-t és idöd bukok mintha végig játszom.Öcsémböl tudok kiindulni és a barátibol mikor duoznak. Öcsém erölteti a koq adc-t a haverja meg a lux suppot, mert az op. Hiába mondom neki, hogy olyan suppot hozzon már ha mindenféleképpen kogozni akar aki meg tudja védeni, de nem, ö látta imaqtp-t, hogy kogozik és op. Mondom neki, hogy igen, de volt mellette egy braum/thresh aki szétsuppolta és feedelte a seggét lateig...
Bár bronz/silver/goldba kompoziciora épiteni hülyeség, mindenki hozza a saját "main"jét azt gg, ez csak az én ki szvsz-em
-
csipszikutya
senior tag
válasz marked one94 #52731 üzenetére
cs 1.6 volt a jo közösség amikor még myvip volt és nem ismertem a forumokat, csak leültem játszani és vártam, hogy az adminok mikor mennek specbe nézni mert wh/aim gyanus vagyok
-
SkiDev
senior tag
A pillanat mikor kapok a sportszerűségért még 2 kulcstöredéket, meglett a 3 (4), aztán megint nyitok egy Vérhold Jhint . Zavart érzek a Matrixban, kétszer egymás utáni ládában volt. De kár, hogy béna adc vagyok.
" egy piszok jó érv sokak kezében arra, hogy a saját hibáikat magyarázzák." ~ ez abban az esetben tényleg igaz, ha a smurfünk sem tud sokkal többet és a teammel együtt lehozzák / mi csapatunk elbukja, de ha úgy kapsz ki, hogy 30/8-ban van, mert képes 1v3-azni a saját skillének köszönhetően, akkor nem érzem ezt az állítást helytállónak. És nem egyszer láttam már/ éreztem ezt a különbséget... Múltkori Cait meccsen is, mire én kattintottam egyet az egérrel, ő addigra lőtt egyet, alám tette pontosan jó helyre a csapdát és lőtt hálót, elultizott és meghaltam tankként. Csak pislogtam a gyors combo-sorozaton. Másik meccsen velem volt egy Cait, na ő erre nem volt képes.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Xero
nagyúr
válasz csipszikutya #52732 üzenetére
Myvip? Inkább IRC..
A lol-al szemben a CS-nek megvan az az előnye mind a mai napig, hogy bármikor lehet baráti 5v5-t szervezni, tehát a közösség csak rajtunk múlik.EUNE-n jelenleg S5-k vagyunk, de EUW-en unranked-ként normalon silver és plat között dobál társakat és ellenfeleket, mégsem érzem magamat annyira elveszve. Lehet szidni a smurfoket, de ha tartósan ezek az ellenfelek vannak jelen, akkor előbb-utóbb az ember adaptálódik és felnő a feladathoz. Nem érzem, hogy egy plat-dia player olyan hűde sokkal komolyabb dolgokat tenne le az asztalra mint egy silver-gold.
CS-ben is azt éreztem, hogy ez egy piszok jó érv sokak kezében arra, hogy a saját hibáikat magyarázzák. -
PuMbA
titán
válasz marked one94 #52731 üzenetére
Normál szerintem még rosszabb 0/17-es fiora top volt legutóbb, amikor jászottam. Természetesen 4-en hiába toltuk jól, egy ilyen fed top ellen lehetetlenség bármit csinálni, mert instant meghaltál. Egyedül az ARAM, ami kibírható.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Jg szempontból mondom. Ha látom, hogy gyenge a top pl, akkor szétcampelem top-ot. Ha 2-3x legyilkoljuk és még 1-2x elflasheltetem-hazaküldöm, akkor kb kiegyenlített lesz a meccs.
Ha nagyon reménytelen, akkor pedig bot-ot campelem szét, hogy ott legyen feed az adc-n, és kiegyenlítődik a meccs.
pl: Egy kiemelkedően szerencsés pár napos meccsem. A toppunk és a botunk is hullot miközben az első jg cleart toltam. OP-n már előre kinéztem, hogy Veigar lesz a gyenge pont. Párszor kikaptam, hogy Ahri békésen szétfeedelje magát. Onnantól pedig lehetett menni vadászni. Gyakorlatilag csak a mid lanet hoztuk el, mégis egy kis odafigyeléssel Ahrit és engem is rommá feedeltek, hiába volt náluk az előny.
[ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
Gondolom minden normal meccsen 0-17es fiorak voltak. Sose volt meg olyan hogy ti alaztatok meg valakit. Ebben a jatekban mindig csak az ellenfel nyer. Nincs egy ismerosod se aki ezzel jatszik? Ja es mindig vannam emberek akik tarsakat keresnek normalra ha a random polakok nem lennenek jok.
You'll Never Walk Alone
-
Yodamest
veterán
"Nem érzem, hogy egy plat-dia player olyan hűde sokkal komolyabb dolgokat tenne le az asztalra mint egy silver-gold."
Mondod ezt unrankedként. Az egészen más tészta mint a vérre menő ranked. Persze ilyen vak módban meg normálban nem játszanak úgy mert ott ők is azokat a hősöket, buildeket tesztelgetik amikhez semmi közük nincs. Rankeden viszont mindenki mindent véresen komolyan vesz és ott BAROMI nagy a különbség egy silver 1-2 és mondjuk egy plat 5-4 között, hatalmas....
Egy platoshoz hozzá sem tudsz érni gyakorlatilag, max ha valami nagy hülyeséget csinál és túlvállalja magát egyszer , akkor.. de azt csak egyszer játszhatod el utána már nem ismétli meg. Voltak meccseim pl. ahol a lane ellenfelem smurf volt és én voltam a noob, mert 0-4-ben voltam ellene, viszont ahogy véget ért a lane fázis és "kiszabadultam" az ellenfelem szorításából, kinyílt a map és a többi sima silveres ellenfélen már atom jó statra felhoztam magam, egyből nem tűntem noobnak. Kimegyek a lanera és kb lvl 3 előtt megmondom hogy az ellenfelem az silveres vagy felette van. Még ha goldos az is szinte azonnal látszik a játékán, hatalmas a különbség.
-
Xero
nagyúr
Persze van ellenpélda is. Itt próbálta Kata körül játszani, mondván ő lesz a carry, de kb semmit nem ölt 15 percen keresztül hiába diveoltam be neki Jayce-re, békésen farmolgatott tovább. Xin persze ezt okosan kihasználta és szétverte a többi lane-t. Ilyen is van persze.
(#52738) Yodamest: EUNE-n csaptunk már meg plat-ot rankeden és minket is csapott meg bronz. Nem érzek nagy difit. Volt olyan hogy minden ww ulti elől kidodgeoltak, de ilyenkor jön az, hogy ésszel játszunk. Miután rájöttem, hogy ez így nem működik, szépen rájuk flasheltem vagy campeltem őket, és csak közelről kapták meg az ultit, vagy ha húzták a seggüket.
Természetesen van különbség skillben hogy a viharba ne lenne, de nem kell minden meccset csak ezért temetni.
[ Szerkesztve ]
-
csipszikutya
senior tag
Hát én még myvipen éltem az életem és msn-en
Forumokat azt se tudtam, hogy eszik vagy isszák.Én nem szeretek haverokkal 5v5öt menni, mert nálunk durván megy a flame akkor és barátságok "dölhetnek romba" "mer persze nálatok volt xy és xy akik diásak hozzánk meg beraktátok xy aki lvl 3as még" ésatöbbi. probáltuk, inkább elmegyünk berugni
-
kenwood
veterán
Sztem az irc inkabb a cs idoszakban volt,a cs:go mar a inkabb az irc utani eraban indult be.
persze irc serverek vannak meg a mai napig, de a fenykoruk a 2000-es evek kozepere lealdozott.
az msn messenger es a myspace volt a kezdet, aztan jott az iwiw es a facebook,ami a legtobb forumot es chatet kinyirta.nekem myvip profilom sosem volt,mert az iwiwre kb. mindenki regisztralt,es nem ertettem,minek egy masik magyar,foleg ennyire bena nevvel.
myvip elmenyeim kimerulnek abban,hogy tele volt a napiszar myvip screenshotokkal.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Nektek mi a velemenyetek a Uol managererol ?
Szerintem egy idegesito pocs,es nem ertem,miert engedik be a kamerak ele.
Felmeztelenul,rozsaszin cuccokban feszit a jatekosok mogott. Koreaiakat nem akar a csapatba,europa meno,allamok fos.
Szerintem nem vicces a figura,es ha a tobbi csapat csak az edzot engedi oda,akkor a uolnak sem kene kilognia a sorbol.
Most nezem a p1 elleni meccset,es ott all amerikai zaszloba feloltozve ...Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
csipszikutya
senior tag
válasz kenwood #52742 üzenetére
Szerintem média/szponzorok miatt. Ki is van b@szva a csávo, disznek jo. Én sem birom, de a tegnapi jelmezén jot mosolyogtam, tetszett, hogy ott lovagol.
Mellesleg volt koreai, Veritas meg egy jungeles is az volt vaalamikor.
Ezt helyeslem, hogy nem akar koreait. Lassan mindenhol ott vannak... Nem fognak igy RR/VB-t nyerni, de legalább nincsenek ott a koreaikat. Nem rasszista vagyok, csak maradjanak a koreai régioba. Náluk sincs eu/na player.... Csak na-t nézd meg, sose számoltam, de szerintem 50-50% és az na playerek fele nem is amcsi, eu-sInkább ne nyerjen az uol, legyen második, de ne 5/x koreai arányban... Bár tudom, pénzpénzpénzpénz
-
hugi0
őstag
Ajjaj - tonkreteszik ChoGath-omat.
Jon a hatalmas buff, aztan meg a szarra nelfeles.
A Q kepesseg kasztolasi idejet ha feleznek, az boven eleg buff lenne.
Az elmult masfel evben 5 x nyultak hozza."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
DonTuros
tag
Sziasztok!
Én a sírás és az egyéb hasonló szövegek helyett most csak olyanokat mesélek el ami kicsit meghökkentett, vagy esetleg megmosolyogtatta a lelkem.
Az utóbbi időben rászántam magam, hogy first play Fioraként megyek rankedre, merthát megvan a promom így mi veszíteni valóm van. Egyszerűen állat, nah jó minden egyes meccsen az 5. percig, az ulti illetve a Tiamat hiányáig szar vagyok 0/1/0, 0/2/0, 0/3/0 (szerencsére több nem szokott lenni), de utána valamiért magabiztosabb leszek és 10 killem biztosan lesz meg a többi jócucc. Nem tudom, hogy az ignite mennyire jó, de sokkal jobbnak érzem, mint mondjuk egy TP-t. Sőt, erősebbnek is érzem magam miatta. Fiora level 7-es mastery JÖVÖK.
Másodsorban egyre több a 4 vs 4 játék rankeden. Egyszerűen hihetetlen, hogy mindig a két jungleres vagy topos afkol ki, számomra vicces, kicsit másmilyenné teszi a játékot.
Észrevettem, hogy délutánonként loseolok a legtöbbet és hajnalban nyerek a legtöbbet. Ezt használom ki mostanában kisebb-nagyobb sikerrel (már meg szeretném ízlelni a Silver 1 - Gold 5 közötti részt; jelenleg S2 0 LP).
Aki szeretne velem játszani, nyugodtan jöhet, ritka esetekben TS-hez/Skype-hoz/Discord-hoz is lehetőségem van (külső körülmények játszanak).
Hori945 - Flex: Gold IV / SoloQ: Silver II - ADC/Support 'méjn'
too long ; didn't read
https://www.akosturos.com
-
csipszikutya
senior tag
Btw, Snowstorm Sivirnek milyen melle van...
-
H1LTI
csendes tag
Ha szeretnétek feljebb jutni és van is rá időtök segít ha megnéztek egy-két profibb gameplay videót az elejétől a végéig.
Farmolás buildelés helyezkedés solofight,teamfight.
Sokat segített nekem is silver közepén kullogtam aztán komolyabban átnéztem a dolgokat.
Yt-on találtam egy játékost régebben aktívabb volt..balori néven
Kipróbáltam a chogath full magicpen top buildet 12-13 win sorozatokat lehetett vele csinálni.. nem volt túl nehéz. Goldból így jutottam fel plat 4be az előző szezonban.Season7 ben átálltam jungelezni ami eleinte nehézkes volt mert mindenáron lee sinezni akartam ami valljuk be nehéz champ kb 50% - os a winratem.
Ezek után végigjászottam az összes jungeles hőst maradt yi és heca ami tetszett
Ezekhez 3-3 rúnaoldal 2-2 mastery és ismét plat 4 be hoztam magam.Nem mindig az lcs meták a nyerők többnyire egymásra építik a pickeket ami lehet soloq-ban nemtúl hatásos.
Mindenek előtt tényleg fontos hogy legyen normális rúnaoldalad, masteryd és egy elképzelés a buildről.
A többi a játékodon múlik és a szerencséden hogy kiket kapsz .[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
Masterynél én legtöbbször a ferocity ágon a 2. sornál vagyok bajban. Most az elnevezéseket nem tudom sorry, de van a 3% team dmg-es talent, ami sztem a legjobb a 3 közül, mégsem látom soha egy buildnél sem. Egy mides mageval Swain, Lux pl. úgyis osztom a területi sebzést, amiből aztán többet sebez majd a többi csapattag és a meccs közepétől az a 3% azért elég sok. Miért max csak supportoknak használják ezt?
A "+15 sebzést első ütésnél" is még elég egyértelműen assassin talent, de mire jó a középső? 30sec/20hp azt igazából kinek jó használni a másik két lehetőség felett?
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest