- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
yasuo 2-3 itemmel megol szinte barkit 2 mp alatt,ha talal a tornado.
allok bent a bazison,hirtelen meghaltam.
steel tempest 800,autoattack 800.
1.78 sec alatt.
ugy,hogy nem is volt meg 20-0 bannekem nem fekszik a mechanikaja,de low elon szinte senki nem tud jatszani ellene,es gyakran latok 1v4 "teamfightbol" full hpn quadrazo yasuot.
topra is ugyanolyan jo.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz Yodamest #43998 üzenetére
Szerintem nem éri meg, mivel az adc dolga a legtöbb sebzést kitlolni tf-ben, a tankok (ha van) akkor előre mennek te meg hátulról dmg-eled őket... De pl. EZ-re ugye bluet szokás buildelni, ott van a G.I. ad egy csomó páncélt de jó rá. Szerintem nem éri meg csak azért tankot építeni rá mert félsz. Főleg ha tankos suppotok van (nautilus, thresh, tahm). Vagy a másik megoldás keresel egy jó supportot akinek pl. a mainje morgana vagy janna, azt tolja rád a pajzsot ezerrel.
-
Zedz
addikt
Na.. előző meccsemen pont egy Yasuo ment topra. Nem tudom, hogy azért mert béna volt, vagy tényleg nem jó pick oda, de Teemo eléggé megszívatta szegényt.
-
kenwood
veterán
papiron valoban sok bruiser szettepi,viszont elegge magas skillcap van rajta,sok trukkot lehet vele csinalni.
igy ha beleraksz 100 meccset,akkor a legtobb jatekost egyszeruen outplayben megvered.Ezt nem igazolas gyanat,csak ugy :
[link][ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Beni97
őstag
válasz D1Rect #44007 üzenetére
Yasuo-ra alapból sem szükséges ignite. Tp, exhaust,barrier tökéletes neki midre. Csak hát mivel top-ról van szó, így a tp a legjobb neki. Én mostanában pd, trinity és innentől a tankosabb itemeket veszek. Jégkalapács, sterak, malmortius, randuim, titán hidra. Ezekből szoktam válogatni, mert hát nem mindegy mik vannak ellened és hogy mennyire vannak elfeedelve. És nem annyira könnyű gankelni.
-
FoLey-v
addikt
Hihetetlen,hogy erre a statra nem adott S-t csak B+-t és legjobb eredményem Jhin-el A és Leblanc kapott S-t,de ládát meg nem kaptam.
[link][ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
FoLey-v
addikt
válasz Beni97 #44016 üzenetére
Mert nem volt sem jungler sem okos supportom aka TF aki feedelt is,így kénytelen voltam védekezni és kisegíteni a csapattársaimnak is. Nem nagyon mentem a farmra.
Mottie Solo Braum supportként miért kaptam S-t és ládát is?
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Lokids
addikt
Oriannával rémálom yasuo. Képtelenség olyan gyorsan mozgatni a labdát, ahogy ő körülötted tud táncolni, szóval hagyni kell, hogy pusholja a lanet. Junglerrel együtt viszont már könnyű préda.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Zedz
addikt
Tegnap kérdeztem Yasuo topot, illetve hogy pont azt kaptam a postom után és nagyon elverték. Rá a következő játékra szintén Yasuo top, de most az enemyben, és a kezdő percekben már valahogy 5-0-ban volt. Rejtély számomra, hogy akkor most jó, nem jó...
Teamfightokban viszont nem tudom mi a helyes play vele, pontosan mit kell csinálni? Nyilván nem az első sorban forogni a papír armorjával.
-
Yodamest
veterán
Én akárhányszor szembekerülök Yassal, mindig van vele egy Malph is és tolják orba-szájba az ulti kombót. Malph ulti aztán Yasou ulti és kb fél HP-n az egész team aztán elporladunk szépen.... ez nagyon erős kombó.
Yasuo amúgy is olyan karakter, hogy hiába van 25. percig 0-6-ba, utána megvannak neki az itemek és olyan elképesztő broken lesz endgame-re, hogy felszívja magát ilyen 20-6-ra. Nem egyszer tapasztaltam már ezt, egyszerűen bárhonnan vissza tud jönni a gémbe.
-
Noddy
senior tag
A hős az egy dolog, nagyon sok múlik a játékoson, vannak noskill champek is de egy világtalan kezében az is useless. De ez vonatkozik az ellenfélre is. Rengeteg múlik a játékoson, én azt mondanám 80%-20% a játékos-hős hatása a játék végkimenetelére soloQ-ban. Az LCS versenyek már más tészta, ott annyira egy szinten vannak a játékosok, hogy ott már a hős határoz meg sokmindent, nem is véletlen, hogy csak egy szűk pool-ból válogatnak a játékosok, hogy a legjobb eredményt tudják elérni.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Yodamest
veterán
+1
De annyit még hozzátennék, hogy azért vannak olyan champek is, aminél már a pickelés után megmondom, hogy tuti hozni fogja a gémet az enemynek. Nem sok ilyen van, de ilyen pl. Katarina. Nekem ő nagy mumusom, ha tudok tiltani akkor team comptól függetlenül 100%-hogy Katát tiltom, egyszerűen nem vagyok rá kíváncsi, az egész gém képét annyira átformálja, olyan hatása van, hogy 50 percig kb csak tőle kell félni bárhol is vagy. Főleg most, hogy tovább buffolták, hát grat. Oké, hogy assassin meta, de megvesz egy ludent és egyszerűen instakill ulti nélkül, simán csak alap abilityvel háát... -
Yodamest
veterán
válasz tepenzed #44029 üzenetére
Bronzban vagyok, nemrég kezdtem rankedezni. Szerintem ezzel mindent elárultam.
Nem de tényleg, tehát alapvetően tankos champekkel szoktam játszani és mondjuk egy Garennel aligha fenyeget a veszély, hogy majd Kata rámugrik, de az a baj, hogy a csapatom többi tagját szépen levadászgatja és olyan feedet kap, hogy utána már nem lehet mit tenni. Szépen betolják a laneket, visznek egy baront (mivel kata mindenkit szépen levadászott, nyugodtan megtehetik)
Jó TF-ben valaki megszakítja az ultiját (ha megszakítja), de akkor is ha nem TF-van egyszer csak ott terem a bokorból és olyan gyorsan halott vagy, hogy flash-re sincs időd. Állandóan halott valaki a csapatból emiatt, a többit pedig nem kell ecsetelnem. Szóval nem feltétlen a nagy harcokra kell csak gondolni, Katarinának az egész játékra olyan behatása van, hogy gusztustalan. Ja és a lanet is 90%-ban hozni szokta, főleg hogy kibaxott erős poke-t kapott, így egyből tud menni roamolgatni.
-
Beni97
őstag
válasz winfos #44033 üzenetére
Ja. Nem olvastam végig.
És végre kaptam egy kulcstöredéket. Nyitottam is egy ládát és egy szép kis cho'gath.
Meddig maradnak meg, ha nem csinálok velük semmit?Mert gondoltam arra, hogy ha nyitok még champet, akkor 3-al újrasoroltatom és kapok egy olyat ami nincs meg(remélem). És nem mostanában fogom nyitni a következőt.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Na elkia elkiabaltam nálam is befigyelt a sorozatos lose, mostanság rettentő bena embereket kapok.
Jó talán bard ebben a ligában nem a legjobb választás, mivel úgy veszem észre hogy buták hozzá a csapat társak, de gyakorolni is kell vele .
Sorakat kellene elő venni leporolni, meg talán janat is,bár o nem éppen offensive support annyira nem adja. -
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #44040 üzenetére
Igen így gondoltam.
-
CraBByzzz
aktív tag
Szerintetek a mostani updattel bejött szkinek meddig lesznek elérhetőek? Draven dravent tuti megveszem (mert ugye pl a mundo mundo is ritka, hátha ez is az lesz). Ti vesztek valami szkint?
-
veterán
Ezt a sz@r Draven fejett nem lehet valahogy kikapcsolni ? Vegre lenne egy kis idom gamezni , erre ez a fos idegesit...
3njoy the Lif3
-
kenwood
veterán
az miert nem jutott meg eszebe egyetlen fejlesztonek sem,hogy 5 fos voicechat induljon soloban,es aki akar 1 klikkel becsatlakozik?
-
Mottie
őstag
Amikor 2-9 -cel kezdek Katarinával és 22-13-mal fejezem be.. Akkor az azt jelenti hogy ritka szar egy game volt
Be Victorious!
-
Imilenni
addikt
Én sorra nyomom az S-es meccseket, 2-3 as premade-ben játszom és szerda óta egyetlen kulcs se esett!
Ma is mentem egyet, win, de nincs fragment!!
Nagyon idegesítő már...Press "F" to pay respects.
-
micafighter
nagyúr
válasz Imilenni #44048 üzenetére
Irtuk már hogy bugos és ha minden ládát megkaptál akkor nem kapnak több kulcsot. Amugy azt is leirtuk már vagy 10x hogy a kulcs kapása független a meccsért kapott hős mastery értékétől.
Megoldás: hagyj bent egy ládát mindig amig javitják. Olyan hősökkel játsz amivel már szereztél ládát amig ki nem javitják ezt. A kliensből a hős listádnál egyből látni mivel szereztél már ládát.
Megszereztem mind a 4 ládát kezdésénél és utána nem estek kulcsok, nemrég kaptam még egy ládát mert eltelt a 6 nap, és minden 7. nap kapunk új ládát amit megszerezhetünk S rankkal. Direkt olyan hőssel mentem amivel már kaptam ládát hogy az az 1 bent maradjon, és ismét kaptam kulcsokat tegnap este.
[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
válasz micafighter #44049 üzenetére
Azóta hogy megglett a 4. láda, már kaptam 2 db kulcsot, szóval tényleg szerencsétől függ akkor
Press "F" to pay respects.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest