- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
válasz tomiivagyok #51600 üzenetére
Hasonlóan sz*r napot zártam, nem részletezem...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
saelin
veterán
válasz Imilenni #51603 üzenetére
No, igen. Régen voltak szárnypróbálgatásaim junglerrel és akkor úgy ahogy ment a gankelés, de mostanában (ugye megint volt egy kis szünetem a munka miatt) inkább a saját lane-emre próbálok koncentrálni, lehet túl erőltetetten is.
Tudtok ajánlani pár lol streamert vagy youtube-ost, akiket megéri nézni a játékuk miatt? Nekem így elsőre Brofesco ugrik be, de ő egy nagyon hangos és irritáló alak..."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
tomiivagyok
aktív tag
Midseason áttekintés, 10-es ban jön nemsokára, és lesz majd egy IP hétvége is, mivel ahogy bejön a 10 banos rendszer, csak akkor tudsz rankedezni, ha van 20 hősöd. (Eddig 16 volt a limit.)
Egyébként boldog karácsonyt, szakad a hó.
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
Amióta legutoljára írtam a supportnak persze magyarnak mindenbe sz*rnak bele. Egy teljesen csaló Xerath-os ügyet nem tudnak lerendezni és már ez a 2. alkalom,hogy figyelmen kívűl hagyták hiába hitették velem,hogy utánajárnak az ügyben.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
csipszikutya
senior tag
én este elmentem egy rankedra, auto fill-->top. hoztam egy illaoit és kaptam rá egy tryndát. hál istennek a saját jungler és midesemtöl olyan gankeket kaptam, hogy meghalltak a tryndának. 4/1 után azt csinált amit akart. 25 percnél már beverte az inhibitort. adcröl mit mondjak? 20 perc és a cullon volt neki még 30 stack
-
csipszikutya
senior tag
válasz tomiivagyok #51605 üzenetére
most olvastam. össze kéne rakni egy 5 fös csapatot és mondjuk szombat-vasárnapot végig játszani. ugy hirtelen jol jönne 10000 ip 1 nap alatt a napi ~300-400 helyett
-
kenwood
veterán
válasz csipszikutya #51609 üzenetére
Ez forditva is igy van.
Ha Illaoi kap 1-2 killt az elejen,akkor egy Q-W 70% hp,es trynda am inionok kozelebe nem tud menni.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Beni97
őstag
Végre melózok (sajnos suli mellett de ez van), meg kaptam a fizum és egyből 4000 forint elment a lol-ra. Mondjuk a mostani project zed akció is rásegített, meg mellette még megritkítottam a ládákat. Szerencsére nem jöttek olyan rossz skinek mint szoktak. Meg most megint van 3 hőstöredékem, amivel megvárom míg megvásárolható legyen(ek) az új champ(ek), hogy hát ha megkapom a reroll után
tudom, hogy amúgy senkit nem érdekel
[ Szerkesztve ]
-
Bowser
aktív tag
válasz Beni97 #51612 üzenetére
4000 Ft. Á basszus sok.
Én annó Metin2-re tettem 25 db 5000 Ft-os SMS formájában egy órán belül.
A T-Mobile 65.000 Ft-nál letiltotta a kártyát. Vodafon-nál már rutinosan csináltam éjjel 3-kor karácsonykor. Így lett meg a 128.000 Ft-os telefonszámlaEmellé 300 órát nyomtam bele és apránként majdnem 300.000 Ft +-szal tudtam kiszállni. Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Plata
félisten
válasz Bowser #51615 üzenetére
Én is fizettem már LOL-ért,igaz nem sokat és WoT-ban is párszor,meg sokat SwToR-ban,de pont ezért szeretem az olyan játékokat ahol meg tudom termelni a pénzt amiből lehet vásárolni.Van olyan MMO amiben már több ezer dollárnyi cuccot vásároltam,sé most is van olyan 450 dollár körül költő pénzem,de még egy büdös fillért nem fizettem érte,igaz kétszer ebben az MMo-ban volt egy csúnya bug,amit csúnyán kihasználtam,de nem kaptam érte büntit.
Ami viszont bosszant hogy ebben a szezonban még csak 1 S csatát sikerült összeszednem,vagyis 1 ládát kaptam,azt is egy olyan csatában ahol elment a netem pár percre.Bezzeg amiben meg végig gürizek mint állat abban sosem kapok s-t.Tegnap is olyan klassz meccsem volt oszt A.
Az előző szezonban volt hogy egy héten 3-4 doboz is jött,most meg tök szopás,lehet ennyivel bénább lettem.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Helyettem valaki le tolhatná az összes hősöm S-re.
-
Beni97
őstag
válasz Bowser #51615 üzenetére
Hát de most nem rég kaptam fizut. És még csak nem is egész hónapot dolgoztam hanem 5 napot. Most viszont valszeg már rendes fizuért megyek szóval kitudja mi lesz. Bár sokat nem akarok belepakolni
#51616 Plata: Én a cs:go-ból termeltem annyi pénzt, hogy a witcher 1,2-őt, a bfbc2-őt, payday 1-et nyári meg téli leárazáson vettem steamen, plusz még mikor féláron volt a gta5 (asszem 30 eu).... nos hát ezt is a cs:go-nak köszönhetem
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Te jó isten normal draft meccset képtelenség elindítani.
Mindenki az új hősökkel akar játszani.Már tizenhét alkalommal lépett ki valaki csapat összeállítás alatt,most keresek tizennyolcadszorra csapatot.
Sikerült bekerülnöm egy meccsre erre remake.[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz marked one94 #51627 üzenetére
Riotnál te ilyen special one vagy
-
Beni97
őstag
válasz marked one94 #51627 üzenetére
ohhh hogy kapn....
-
Plata
félisten
Hát nem lehet egy normálisat játszani.Mindenki ezekkel az új hősökkel akar lenni,vagy remake vagy 20 perc után feladják.Ki lett bannolva a két új hős erre csata elején közös cseten anyáz hülye gyerek majd közli hogy troll lesz,tényleg az is lett.Még egy 20 perces csata.
-
stefyY
őstag
Valaki délelőtt flex duo?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Ha most giftelek egy Xayah-t egyik ismerősömnek akkor még kapok ikon-t?
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Kanczy
Topikgazda
Észrevett esetleg valaki ping növekedést mostanában? Amennyire emlékszem, régebben 30 és 50 között volt, most meg inkább 70 és 90 között mozog. Elég zavaró
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
saelin
veterán
Átnéztem kicsit az euw-s accomra és próbáltam húzni, de... valami iszonyat frusztráló blind-ot tolni. Tele van az egész smurf-ekkel és ilyen 20+ killel végeznek mindig, mert szegény kezdő playereket megeszi reggelire.
Előbb egy Drawen, előtte pedig egy Graves. Mostmár jöhetne az én csapatomba is valami jó player..."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
kenwood
veterán
válasz FoLey-v #51638 üzenetére
Miert kellene a Ziggs ellen buildelni ?
Carry dmget epit,a tank/supp pedig a hp-armor-mr triobol azt preferalja,amibol az enemy a legveszelyesebb.
Ha zed mid van,es jobb a statja,mint a ziggs adcnek,akkor cska a hulye buildel ziggs ellen.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kentucky
őstag
Tegnap három flexet mentem Sonaval, mindhárom win. Teljesen véletlen találtam rá erre a champre, autofill suppnak bedobott és azóta csak vele játszom, le tud hozni néhány játékot, iszonyat szar adc esetén is.
-
Plata
félisten
válasz FoLey-v #51640 üzenetére
Lehet Ziggs-et nem ap-ként buildelni?
Én mindig ap Ziggs-et játszom,Ziggs a kedvencem,általában mindig ugyanazt a buildet tolom vele,néha helyzettől függően változtatok rajta.Általában athéné lüke grálja az első utána jön varázslók büdös bocskora,utána jöhet morellonomikon,így elég jó cd csökkentés van és tudok szemét módon másodpercenként köpködni bombákat.Utána veszek liandry gyötrelmét és Luden vizeshangját.Legvégül Rabadon molyrágta kalapja jön.Ha ad ellen kell harcolni akkor először liandry és utána luden,ha ap akkor először luden utána liandry.Ez a szett nekem eléggé bejön,sok cd csökkentés miatt folyamatosan lehet zaklatni,Q és E-t állandóan lehet spamelni így. -
-
Jim-Y
veterán
hogy tudtok magyarul játszani de tényleg Luden's Echo -> Luden vizeshangja. Mi a pék az a vizeshang? Meg Rabadon Deathcap -> Rabadon molyrágta kalapja bár ez még elmegy. Ilyenkor amikor látom hogy van aki magyar fordítással játszik valami elhalálozik bennem mélyen belül
-
csipszikutya
senior tag
A tegnap esti "MAF" kategória?! G4 24 lp. Lose és lett belöle 9 lp. Megyek megint lose és 0 lp. Na mondom yolo és lose és GOLD 5 ????!!!!!! 1 loseval még sose dobott vissza 1 divet. Mi a halál? Nem lehet szar az MMR-em mert 22-24 lp-t kapok 1 winért és ha jól tudom akkor ad ilyen sokat ha jó az MMR-em...
-
kenwood
veterán
válasz kentucky #51644 üzenetére
Veigarral meg 2-4k dmg 1 sec alatt lategameben.
A stunjan is sokkal kisebb a CD.
Akkor o meg jobb support a Sonanal ?
Vagy Syndra?Lich Bane mellett minden full ap karakter iszonyatot ut,de a jatek nem (csak) errol szol.
Szamit a utility,a cc,a sustain,a vision,engage,disengage es meg ezer mas dolog.
Kulonben minden meccsen 5-5 carry harcolna egymas ellen.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest