- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Ez a one for all játék mód játékszempontból nagyon mókás tud lenni, de a játékosok nagyon negatívan állnak gyakran hozzá (főleg ha nem az a hős nyer, akit ők akartak). 3 mecset mentem hétvégén, elsőnél 5 Braum-al vesztettünk 5 Pantheon ellen, mit ne mondjak,elvoltunk, vicces volt azért. Második meccsen 5 Ezreal-el 5 Rengar ellen, én azt hittem már töltőképen, hogy ez laza lose lesz, mégis elég simán nyertünk, ami meglepő volt, de jó.
És végül ma a harmadik, eredetileg Orianna-t akartam jelölni, de végül láttam valaki más Lux-ot jelölt, mondom akkor én is. Nyert Lux, majd egyedül nekem volt skin-em, és rögtön nekem esett egyik csapattárs, hogy csak azért jelöltem, hogy menőzzek skinnel (hozzáteszem többség nyert elven jöttünk Lux-al, nem sorsolás útján), másik meg hogy Steel Legion jobb (nem írtam le, hogy az is megvan, inkább rájuk hagytam). Aztán egész jól mentünk, büszke is vagyok magamra, hogy nem égtem be (bár volt többször is 2-5 sec-es mikró laggom), de mivel én tudtam elvinni több kill-t, ismét célba vettek, hogy ks partit rendezek, nekem milyen sok kill, nekik csak assist, legközelebb hagynak meghalni. De azért jó móka volt, az meg aki ennyire negatívan tud hozzáállni ehhez a fun játék módhoz, csak sajnálni tudom.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
CraBByzzz
aktív tag
Srácok, miért van az, hogy mostanában szinte minden meccsen 40+perc, és mindig vesztünk, pedig early-mid gameben simán vezetünk. Pl most is Brand support vagyok, adc is fed, egyedül miden feedel az ori, és egyszerűen szétcseszett minket egy ap blitz supp lategameben. Mindenki rohangál mindenfele, yasuonk mondja hogy miért nem groupolunk, miközben kamikazee akciókat indít enemy jungelbe 0 visionnel. Néha kivágnak, de nem tudom hogyan lehetne ezeket a meccseket megnyerni mint supportként vagy carryként.
-
Enigma1945
őstag
válasz CraBByzzz #49102 üzenetére
Nem vagy egyedül, egyszerűen ez ilyen. Ilyen! Ez komoly, nem vicc. Én nap mint nap találkozok trollokkal "mid or feed" és társai. Lux supp ignite-val, a tank megy hátra teamfightban, és tényleg sorolhatnám. Alig telik el 20 perc, és már surr. Unom! Nem tudok kijutni silver 5-ből, hiába vagyok 50 lp-nél, szinte megint mínusz lp-n vagyok.. Nem tudom mit tegyek, én hiába akarok nyerni, nem megy. Szokd meg. Ez nem megbántásképp, én is felcseszem magam mostanság.
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Yodamest
veterán
válasz Enigma1945 #49103 üzenetére
A TF-ek igazából annyin múlnak, hogy melyik csapatnak van több tankja meg kezdeményezése. Rengetegszer bukó a gém, mert mindenki assassinokkal, magekkal játszik és míg ez elég egy ideig a solo killekhez, később már semmit nem fog érni, amikor egy amumu berongyol a tömegbe ultival majd jön a chain cc- pl. egy malph rögtön utána, majd egy yas ulti majd egy mf ulti. Ezeken mennek el a gémek és nagyon kevesen játszanak kezdeményező tankot vagy úgy tankot egyébként is. Nekem a tankok jönnek be, az a stílus fekszik, sose voltam egy játékban sem ez a mindent vagy semmit felfogású, már wowban is anno paladin meg warri volt a mainem, soha nem mage, lock meg hasonlók.
Na csak oda akarok ezzel kilyukadni, hogy az én meccseimen is többnyire az van, hogy ha én nem játszanék tankot, akkor full papír lenne a team és esélyünk nem lenne tímfájtolni. Soha senki nem kezdeményez csak táncikálnak, amíg az ellenfél 4 embere ott tart minket torony alatt 1 meg elhozza a sarit, tolja az ösvényt stb. Egyszerűen kell 1 valaki, aki betud menni és eltudja kezdeni a harcot, csak aztán az már más kérdés, hogy a társak követik-e vagy ugyanúgy állnak a torony alatt és végignézik, ahogy meghalsz. Ilyen is nem egyszer történt már, hogy pl. Tahmmal flash + nyelvcsapással, vagy ultival bemenyek az adc-re még le is tudom nyelni, addig a másik 4 enemy püföl mint állat, de az adc-t legalább még megölöm, mert kb 10mp-ig csépelnek, de a csapattársaim meg kb 600yardra tőlem nézik ezt (full hp-n természetesen), majd miután meghaltam szépen egyesével menekülés közben ők is meghalnak 1 by 1.... na ezt tudom imádni, gyakori hiba.
Szóval szerintem akiknél ez van, amit írsz is, ott valahol ez lehet a hiba, hogy nincs kezdeményező játékos, úgy pedig nehéz endgameban nyerni.
UI: amúgy meg aki a sebzés miatt nem játszik tankot, mert hogy jaj de kevés meg stb. és ő szeret sebezni, az is nyugodtan hozhatja, mert kb nekem szokott a legtöbb dmg-em lenni a csapatban vagy egész mezőnyben még full tankként is, 1 titánhidrával csupán vagy jégkesztyűvel. Pár meccsen pl. leonával én dmgeltem a legtöbbet az egész mezőnyben, iszonyat sebzés van benne. Amikor pl. beírják, hogy KS satöbbi, csak annyit szoktam írni, hogy ez nem KS mivel én sokkal több sebzést osztok ki mint te. És ez a végső táblázatban be is szokott igazolódni, de már meccs közben is érződik.
-
stefyY
őstag
Unrankedek lettünk...sok sikert mindenkinek a besorolókhoz.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
kenwood
veterán
Osszefoglaloba bekerulhetne valami ilyesmi.roviden,tomoren,kimelo modon :
"igen,mi is szoktunk vesziteni. igen, mi is szoktunk olyan csapattarsakat kapni,akik erthetetlen,elfogadhatatlan modon viselkednek. Ettol fuggetlenul nem szeretnenk ha lelki szemetesladanak neznel minket. Kimelj meg bennunket a (szerinted) mas miatt elveszitett meccseid rovid osszefoglalojatol,es egy-egy hosszabb lose streak taglalasatol."
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Evil Snowman
őstag
válasz kenwood #49107 üzenetére
Jogos, megint indokolatlanul sok lett a sírás. Ellenben az új kliensben ez a gyors meccs visszanézési mód nagyon baba. Előbb néztem vissza egy meccset, amit bár lehoztam Branddel (15/1/9), de így is találtam 5 hibát amit vétettem:
- 2 felesleges Flash
- 1 felesleges Ignite (negyed HP-n volt a Fizz, plusz eldurrantott 2 sütit is)
- 2 rossz helyezkedés (egy az "életembe került", egy meg a csapattárséba)Szóval van még hova fejlődni.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
senior tag
válasz Yodamest #49106 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert most nyertünk egy rankedet (duo) és kidobta mindkettőnknek, hogy SILVER V a rangunk.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Plata
félisten
válasz Yodamest #49104 üzenetére
Nagyon régen szerettem Nautilus-al tankot játszani mert jó volt a sebzése,de szerintem azt a hőst szó szerint kiherélték azóta.Igaz jó pár éve volt hogy játszottam vele,úgy 3-4 éve talán,de egy ideig a kedvenc hősöm volt.
Nekem beast master Hunti a main-em,és mindig is az volt.Annó BC-ben még tankoltam is vele tempest keep-ben.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Enigma1945 #49115 üzenetére
Akkor mostmar ezt is tudod.
Hidd el,amikor rajossz(elfogadod),hogy a te csapatod csak 4 noobot kaphat,az enemy viszont otot is,es 10 bol 3-5 meccs nyerhetetlen,akkor maskent fogod latni a dolgokat
Addig itt vagyunk mi segiteni,ha szeretned.
Vagy be is ulhetsz egy krimoba (felteve,hogy elmultal 18), a csaposok barkit meghallgatnak.
Az se zavarja oket,ha minden nap ejtesz par szot az idojarasrol,De irok egy sztorit tegnaprol ebben a stilusban.
Kivancsi vagyok,mennyire tudod elkepzelni a meccset,mennyire tartod hasznosnak :Botot kaptam,Vaynet hoztam. Suppnak jott egy igniteos morgana.
Dorans ring kezdes,direkt kiallt a minionok ele,konyorgot a skillshotokert,az Ashe-Nami paros szetpokeolta.
Premadeben volt Vi-vel,akkor 20-25 perc utan ketto darab ninja tabival,a jungler itemmel es 3-5-1 es stattal hagyott ott minket.Topon Gnarunk kikapott egy Nasustol.hiaba voltam oriasi csaszar a 3-2-es statommal,en is yest nyomtam a surrenderre[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz Enigma1945 #49117 üzenetére
Tehat ha zavar a legalja szinvonal , akkor legyek topikgazda vagy kussoljak ? Meg jo,h Petofi nem igy gondolkozott Mind1,legy okosabb es engedj
-
Yodamest
veterán
válasz FoLey-v #49113 üzenetére
elkezdik a rankedozást sokan persze, jó és rossz playerek ugyanúgy, de ugyanúgy amikor te kezded el később megint csak lesznek noob bronzosok, silveresek, goldosok stb. szerintem ez nem idő függvénye, hogy decemberben az összes bronzos lejátssza a besorolókat és te januárban már csak goldosokat fogsz kapni... januárban is ugyanúgy jönnek majd a bronzosok, sztem semmi értelme várni, nem lesz jobb.
Am meg tök mind1 hova dob be, hisz a ranked rendszernek nem az a lényege, hogy oda dobjon be a 10 besoroló után ahová való vagy. Neked kell végigmászni a létrán, ezt nem lehet megkerülni.
-
Evil Snowman
őstag
Srácok. Volika buffolva lett? Úgy le 1v1- ettem vele egy istenként félt Talont, hogy köpni nyelni nem tudott a gyerek.
-
Imilenni
addikt
-
Yodamest
veterán
válasz Evil Snowman #49121 üzenetére
Voli mindig is a legerősebb hős volt 1v1-ben ezen nincs mit meglepődni Full tankként olyan sebzése van, mint egy adc-nek 4 itemmel + ott a játék talán legjobb passzív képessége, hogy szinte full hp-ra visszahealeli magát, főleg ha már az SV is megvan véve. Nem normális az aki 1v1-be bonyolódik vele. Én is sokszor megszívtam topon, de megtanultam már, hogy ha Voli top van ellenem akkor max csendben elfarmolgatok a torony alatt és várom a ganket, többet nem lehet tenni.
-
csipszikutya
senior tag
válasz Evil Snowman #49126 üzenetére
Első item neki mindig egy tiamat, mindenhová, kivéve suppnak. A játék talán leggyengébb wave clearje van szegénynek, de tiamat után full tank és gg.
Ő az én kedvencem, vele voltam először lvl 7, de én csak jungelba vittem, topon van nála erősebb is early/mid gameban.
Viszont a mostani jungel nagyon szétszopatta szegény. Amig nincs meg a tiamat, olyan szinten lemaradsz farmban, hogy öröm nézni...
Ignite/morello/executionerrel amugy szét lehet alázni volit... Csak sokan annyira hülyék, hogy elfelejtik aztán meg nerf voli pls, mert kijövök kb 3/4 hp-val az 5v5-böl -
Yodamest
veterán
válasz Evil Snowman #49126 üzenetére
Brutál erős, csak annyi op champ van, hogy nem mindig tudják elhozni a kis balut Én helyzettől függően, de többnyire naptűzköpennyel kezdek, az ahhoz képest, hogy mennyi tankosságot ad meglepően sok dmg-et is kioszt earlyben. Szokták is mondani, hogy 2 ad topos közül az nyeri a lanet, aki hamarabb kirakja a naptűzköpenyt. Utána elkezdem a titánhidrát, de először csak a tiamatig veszem meg, nagyon jól jön az a kis splash damage, akár ösvénytoláskor, akár a jungle-ben. Aztán jön a cipő, az is ha pl. full ad az enemy, persze hogy tabi, ha sok a cc meg ap akkor mercury. Utána szellemarc, kivéve akkor ha full ad az enemy, mert akkor elég pazarlás lenne, így olyankor jön egy deadmans, majd befejezem a titánhidrát és ha nagyon ad-k akkor még egy tüskevértet is veszek, ha vegyes az ellenfél akkor még jégkesztyűt. Ez nálam ilyen általános bruiser build, szinte az összes tankot így építem, persze pl. Garennak hidra helyett jön a cleaver, meg a support tankoknak jön a jégkesztyű, illetve vannak a trinity tankok pl. Irelia, Vi, Trundle, Yorick, Poppy, de az első item után a forgatókönyv ugyan az.
Egy tank tipp: aki még nem tette és érdeklik a tankok, próbálja ki Mordekaisert topon, de full tank + titánhidra builddel! Elképesztő erős, semmi ap-t nem kell venni neki csak hidrát meg védelmet és garantálom, hogy ha jól csináltad te leszel dmg-ben is és tankolásban is (elszenvedett sebzés) az első! Én kb 5/3X a legelső helyen végzek vele dmg-ben az egész mezőnyben, ami sztem elég durva. Sokször 2X annyit sebzek mint a mides vagy adc. Iszonyat broken champ csak senki nem játssza Meg persze ha ranged jön ellened pl. Teemo az megtud szivatni, ott óvatosabban kell játszani, de egy meele topos ellen garantált a lane win.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
Következik egy rövid általános útmutató a topic-hoz:
Amit lehet:
- természetesen mindent, ami a játékkal kapcsolatos, és nincs benne az "amit nem lehet" csoportban
- a tapasztalat kulturált leírása (akkor is, ha vesztésről szól az egész)
- gőzkieresztés normális keretek között (kenwood bármennyire nem tetszik n-edik alkalommal is elolvasni, hogy ezért kaptam ki, vagy azért, erre is van a topic)Tudunk rá visszajelzést és tanácsot adni, urambocsá' olyanokat mondani, amitől javul a helyzet.
Amit nem lehet, mert ennél magasabb színvonalon fogom tartani a topicot, és törlök minden ilyen jellegű hsz-t:
- rákot és egyéb csúnya dolgokat kívánni a másiknak
- gátlástalanul, önkritika nélkül fröcsögni, káromkodni és vergődni, hogy mindenkinek a kurva anyját, és feeder noob bronz lord az összes csapattársam
- szétoffolni a topicot
- e-pénisszel párbajozni és szájkaratézni (ezért van a privát üzenet)
- bármi olyat írni, ami a lapcsalád szabályainak ellentmond (pl. account eladás, stb.)Ezekre nem tudunk és nem is akarunk reagálni, és SOHA SEMMI pozitív hozadékuk nem lesz.
Kéretik ennek megfelelően használni a topicot, az "önbíráskodást" pedig hagyjuk rám, ha már én vagyok a topikgazda
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Dolby
senior tag
Szerintem futtass valami gpu teszt programot ami megizzasztja a videókártyádat(FurMark pl). Ha közel az elején meghal a géped (mint a lol indításánál) akkor az gyanúsan hardveres probléma. Ha viszont szépen fut, akkor lehet hogy tovább kutatnék szoftveres vonalon, de én ennyire nem értek hozzá. Próbáld meg a szakiktól megtudni mi lehet a megoldás.
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Beni97
őstag
Megint szép kis skinek jönnek Azok a recallok elég jól néznek ki főleg gp-nél.
Ja és glhf a besorolókhoz majd.
-
SkiDev
senior tag
Sziasztok! Na kipróbáltam ismét hosszú idő után a Naut suppot, hát valami eszméletlen champ. Egy jó ADC-val alázni lehet. 2x vittem most el, mindkettőre kaptam S-t.
Úgy néz ki meg fogom venni, csak sajnálom, hogy ismét tolódik a Rumble vétel...
Illetve, mivel ilyen sokan ajánlottátok, ránézek arra a volira én is, ha ingyenes lesz megint.Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok! Most akkor megint le kell játszani 10 rangsorolt meccset, hogy majd besoroljon valahová?
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Enigma1945 #49136 üzenetére
Igen
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kiki89
aktív tag
Most, hogy új szezon kezdődött, remélem bronze 5-be kerülök és majd csatolok prnt screent, hogy ki lehet jutni onnan is, ha ügyes vagy. Tavaly a besorolók után silver 5-be kerültem, és plat 3-ba végeztem. Biztos szerencse...
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Enigma1945 #49139 üzenetére
Ez egy csapatjáték, természetesen semmi nem csak tőled függ. De az tény, hogy ha elég időt belefektetsz, és elég jól játszol, eljutsz oda, ahova el kell jutnod. Nekem akkor, amikor a legtöbbet játszottam, az EUW plat 1 volt a csúcs, és nem is érdemeltem diamondot. Azóta nem játszom annyit, és most már a plat 5 sokkal reálisabb a szintemnek. El kell fogadni, vagy keményen kell dolgozni ellene
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Enigma1945 #49139 üzenetére
Hát én sem fogok sosem eljutni goldba,de asszem még bronze-ba sem,mivel sosem játszom rankedet.
-
Enigma1945
őstag
válasz Kanczy #49140 üzenetére
Abszolút egyet értek veled. De van olyan, hogy hiába adsz bele 110%-ot, és játszol jól / óvatosan ha van a csapatodban 1-2 ember aki tesz az egészre magasról.
Hogy ON is legyek: A frissítés óta laggolok folyamatosan, pedig a pinget felül 56 ms-t mutat. Későn reagál mindenre a karakter. Másnak is van ilyen? Vagy az invitel szórakozik?
-
Yodamest
veterán
válasz Enigma1945 #49142 üzenetére
"De van olyan, hogy hiába adsz bele 110%-ot, és játszol jól / óvatosan ha van a csapatodban 1-2 ember aki tesz az egészre magasról."
Erre reagálnék, habár már leírták párszor ezelőtt is, de nem lehet elégszer, hogy a meccseknek azt a 30-35%-át kell hoznod, ami rajtad IS múlik. A többi 60-65% mind olyan lesz, hogy hiába játszol baromi jól, vagy éppen nem érdemelnél wint, nem rajtad fog eldőlni, mert csak 1 játékos vagy az 5-ből.
Azzal tudsz csak divíziókat lépkedni, ha stabilan jó teljesítményt hozol minden meccseden, így nem csak azon a 65%-on játszol jól, ahol nem számít, de azon a 35%-on is ahol viszont ezen múlik majd a meccs.
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Az idei szezon akciós rúnái mikor derülnek ki? Most megszüntették mindenről a leértékelést, pedig épp vettem kettő új rúnaoldalt.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Beni97
őstag
Egyet fizet kettőt kap runapage akció van. Viszont nem tudom meddig.
-
Sordoran
addikt
válasz Beni97 #49146 üzenetére
December 13-ig tart az akció a 2 rúna oldal egy áráért, 50% akció az IP és XP boostokra, 50% engedmény név változtatásra, és az egyéb season kickoff bundle-ökre is.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz winfos #49149 üzenetére
Itt van összes akció, és helyesbítenék, mert nekünk magyar idő szerint 2016. december 14-én 8:59-ig tartanak. Név változtatásra csak 650-es RP árat írnak, szóval IP-re ott nem érvényes gondolom.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest