- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz csoki46 #48595 üzenetére
Az igen.
A buildeket (beleertve a tiedet is) elnezve,ebbol olyan b4-5 lesz
Mondjuk a yasuo meg nalad is rosszabb vt.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Yodamest
veterán
válasz Darko_addict #48599 üzenetére
Nekem is eléggé bejövős a csápos úrnő, én ott tartok vele, hogy már megvan a kimaxolt hősismereti, de a builddel azért még hadilábon állok. Egy időben gauntlettel használtam, mert megoldja a kezdeti mana problémát és a W-vel elég jó szinergia a sheen. Lanen lehet szivatni vele. Főleg ha tankra van szüksége a csapatnak, akkor egy gauntlet-naptűzköpeny-szellemarc-vonalon ellehet indulni.
Aztán persze lehet dps-t is csinálni belőle, én a cleavert annyira nem szeretem rajta, valahogy az armorpen része sosem tud eléggé érvényesülni. Ahelyett sztem jobb item a death dance mert brutál self healt ad, főleg ha van mellé egy szellemarc. Én max 2 sebző itemnél többet nem vennék rá soha, mert különben nagyon hamar kifókuszolnak ulti alatt és a 0 dmg a legrosszabb. HP egyébként is kell rá, mert a csápok HP alapon töltenek vissza.
Ja még egy dolog, mivel elég lane domináns hős, fel kell készülni rá, hogy kb 1 percenként jön majd az enemy jungleres szóval nem szabad nagyon pusholni. Ezt elég hamar megtanultam.
Most hirtelen csak ennyit gondoltam hozzáfűzni, de én is várom a tippeket hogy jobb lehessek vele.
[ Szerkesztve ]
-
winfos
tag
Nektek sincs még bent a felemelkedés?
Bár pénteken dolgozni szoktam, máskor is csak délután kerül be? -
ghostrider20
tag
Hello még mindig nem jó a játék valaki mondana valmi okosat!
Na szóval új laptop Asus G752vt
gondolom ez a játék nem nagyon ad neki nagy feladatot mert az új codot 100fps el játszom ultrában...
Akkor mondja meg valaki hogy az miért van hogy low beállítások melett is 37fps van
mikor bekapcsolom a kijelző kerete vagy valami ilyesmit nem tudom pontosan a nevét..
Akkor felmegy fix 75re. már letöröltem a játékot ujra raktam
ujra raktam a rendszert
directx
vcl redist
adobe
mindent és még mindig szopat! A régi laptopommal ami nem volt egy annyira fullos azzal volt 120fps fix
high beállításokban akkor most mi a jó isten fasza van ilyenkor!
valaki mondjon valamit mert felbassza az agyam de nagyonKöszönöm előre is
-
Yodamest
veterán
válasz ghostrider20 #48607 üzenetére
Ha nem teljes képernyős módban futtatod akkor így akadozni fog, nekem is azt csinálja ha ablakos fullscreenben tolom. Ez egy bug. Rendes natív fullscreenben kell játszani és kész.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz ghostrider20 #48607 üzenetére
full screen es windowwed modeban is ugynaolyan ?
engem is felhuzna egy ilyen szitu, de fogalmazassal ovatosan ,mert van 5-6 olyan szo a hozzaszolasodban,amiert egyenkent tobb oras banokat osztogatnak a moderatorok
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Darko_addict
őstag
válasz Yodamest #48603 üzenetére
Nagyon várom az új Gyakorló módot. Early build jó, a félelmetesebb ellenfeleimet (Teemo, Darius, Vayne) többségében sikerül elhozni, de csapatharcokban nem produkálok jól. Nagyon nem.
A buildek teszteléséhez pedig nem árt, ha a környezetben a lehető legkevesebb a változó, mert nehéz megállapítani két build között a különbséget egy folyamatosan változó (szövetséges)csapat mellett.Támadási sebesség-növelőt próbáltál rajta esetleg? A full tank szerepben haszontalan voltam, mikor hatalmas sebzéseket osztottam, akkor meg tényleg fókuszoltak: 7/1/x-ből is lehet 9/8/xx.
Köszi a leírtakat.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Imilenni
addikt
válasz Darko_addict #48610 üzenetére
Szerintem keress mást, ha rankeden szeretnél eredményes lenni. Személy szerint én örülök amikor az enemy Illiaoi-t pickel, mert elég könnyű kijátszani, lanen igaz néha tud nehéz pillanatokat szerezni de nem erős. Végülis akikkel eddig én találkoztam.
Az már kérdés amikor h*lyék ellen vagy, és amikor ultizol ott marad az összes, hagyják hogy a csápok eltaláljákPress "F" to pay respects.
-
Darko_addict
őstag
válasz Imilenni #48611 üzenetére
Szinte kizárólag unranked PvP-zek, itt nem ismerik annyira a hőst és ez előnyös. Múltkor Talon szaladgált a csápok között, mint egy veszett egér egy Léleklopás után, bele is halt. Sokan benézik - ezért is neveztem fun hősnek. Mainstream hősökkel keveset és ritkán játszom.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Yodamest
veterán
válasz Darko_addict #48610 üzenetére
Attack speedet annyira próbáltam, hogy raktam neki egy trinityt, de azzal meg az a baj, hogy drága és secc pecc alatt meghalsz ultizás közben. AS amúgy is csak akkor jó, amikor kitépsz egy lelket és azt püfölöd, de egy W-Q kombó után úgyis elmenekül az enemy a hatókörből.
A trinity helyett meg akkor inkább már gauntlet + tabi vagy mercury boots. A titánhidra még egy recommended item neki, de én lehet kipróbálom majd úgy, hogy még azt se rakok neki csak egy haláltáncot a heal miatt meg a 15% sebzés késleltetés miatt és utána full tankra megyek + ugye a gauntlet. Sterak sem rossz def. item neki, mert úgyis kapni fogod a burstot keményen + ha van sheen itemed annak a hatását is tovább erősíted vele.
Igen sokszor nem könnyű vele soloQ-ban, azért az előnyös ha olyan a teamkomp, hogy pl. van egy amumu aki bemegy előre és van időd elultizni úgy hogy még legyen is valaki a hatókörben. First picknek már én sem merem elhozni, látni kell hozzá milyen a csapatkomp.
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. ha lejátszod a 10 meccset, és besorol valahová ( mondjuk ezüst tök mindegy hová, csak ne bronz ) mikor kapod meg az új keretet?
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Enigma1945 #48614 üzenetére
Valamikor 2017 végén
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Sordoran
addikt
válasz Enigma1945 #48616 üzenetére
Most hétfőn volt ranked szezon zárás, tehát ha addig nem toltad le a 10 besorolód, akkor most már bizony 2017 végéig várnod kell új keretre. Most pre-season van, tehát ez már a következő ranked szezon része.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Hamuuuu
tag
válasz Enigma1945 #48616 üzenetére
Komolyan mondom mi ez a troll áradat...taric soraka párosítás boton. Blitz top jayce ellen. Bard mid és annie jungler-.-
Csak én találkozok ilyenekkel most? vagy feje tetejére álltak a dolgok?"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."
-
stefyY
őstag
Utolsó besorolómon d5 Kata ellen midezek...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Bowser
aktív tag
válasz Enigma1945 #48621 üzenetére
Na most mehet a sírással én is sírok egy kicsit
Nem tudja valaki, hogy ezek az unbalanced meccsek valamikor fixálva lesznek?
Haverom Gold 2 és Master Tier Jungel meg Dia 1 ADC-t kap maga mellé az enemyben meg Silver 4 is volt. Ez konkrétan mi?3-4 divíziónyi különbségek vannak.
A Miss Fortune akit kaptam 1-2 napja az Heal és Teleport párosítással lejött botra velem és 6 percnél volt 9 farmja. Ez nem is lenne gond mert én szarok bele de egy Dia 1 Caitlyn már fájt neki. És emiatt nekem is.
[ Szerkesztve ]
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Beni97
őstag
válasz Bowser #48622 üzenetére
Fixálva max szezonnyitáskor de akár már most is lehet. Mivel tök más az mmr ennél a ranked modnál így simán dobálhat be bronzos mellé/ellen challengert is szerintem. Mintha normál lenne. Aztán mindenki lenyomja a besorolókat és akkor már oké lesz. Bár tuti lesznek olyanok akik bronzba vagy silverbe végzik és mikor megnézed lolskillen vagy máshol dia vagy magasabb ligába van a gyerek.
-
Beni97
őstag
válasz csoki46 #48624 üzenetére
Az a plat 3 az azt jelzi, hogy hol végzett az illető a szezon végén nem azt hogy most hova van besorolva. Még nincs olyan oldal ami azt mutatná szerintem így ha bárhol utána nézel ki hol van akkor a szezon végi ligáját látod.
A ranked flex-nek más az mmr-je. Mivel úgy indul a dolog mintha életedbe először rankedeznél így nem nehéz jobb játékosoknak kialakítani olyan mmr-t amivel 30 lp-t kap győzelmekért. Nekem most 2 meccs alatt lett 55 lp-m szóval 27 és 28 lp-t kaptam. Ezelőtt életemben nem kaptam 22-nél több lp-t egy winért. -
DonTuros
tag
Sziasztok!
Valaki el tudja nekem magyarázni a Pre-Seasont?
Mármint mi ez a 'rugalmas ranked'?
Ha lejátszottam a 10 meccset mi lesz velem?https://www.akosturos.com
-
Beni97
őstag
válasz csoki46 #48627 üzenetére
Hát végül is az is cc ha úgy vesszük
Nekem nagyon tetszenek a növények. Ami a folyóban nő és healt ad, azt nem sokan használják ahogy észrevettem. Szerintem az inkább a korai játékszakaszba jó.
Az a robbanó is jó mert lehet vele menekülni, kicsit felgyorsítani a mozgást a jungleben vagy éppen beugrani belopni egy sárkányt/baront(persze ugye attól függ hol nő). Az ami a visiont ad az is jó, mert ezzel egy ganket lehet megelőzni, és még a wardot is mutatja.
Most amúgy hogy érdemes mozogni a jng-ben? Nem egyszer láttam, hogy szidják a srácot mert nem jó helyen kezd. -
Sordoran
addikt
válasz Beni97 #48628 üzenetére
Én most a pirosnál kezdek, mivel a krug és a béka később spawnol 15 sec-el. Onnan végig raptor, farkas, béka, végül kék, krug-ot pedig kihagyom első körben. A respawn is lassabb, és én gyors jungelessel szoktam menni (Shyvana, aki cuki buffot kap majd 6.23-ban), így nem is tudom rögtön elkezdeni második kört, mert nem élednek újra addigra.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Solad
addikt
Éljen a preseason eleji placement, megint nem vagyok elégedett a besorolással Na de akkor climb mode on
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Solad
addikt
válasz Beni97 #48631 üzenetére
Nem izgat kulonosebben, tavaly egy het alatt mentem b1-bol g5-be, de akkor sem fer a fejembe hogy 8-2-es placementtel hogy dob lejjebb ket divet, ugy hogy a meccsek tobbnyire S6 platosokkal voltak tele. Okeoke, olyan mintha uj rendszer lenne es mindenki kb nullarol indul, de naaa.
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
Végeztem is a promoval ami win lett 2w 0l és bronz 2.
6 meccs alatt bronz 4-ből bronz 2 lettem. Nem értem miért ilyen jó az mmr-em. A besoroló meccseimen én se voltam valami jó játékos. -
Solad
addikt
válasz Imilenni #48634 üzenetére
Ha a megelőző kb 40 meccset 80% közeli winratioval csináltam, és minden meccsen több platot volt mint G annyira szar nem lehetett. Bár nem értem mi köze ennek a témához, közel sem G5-ben fejezte(tesóm)m be S6-ot
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
Draft nélkül is "jó" játszani.
Samsung Galaxy S23+
-
Kanczy
Topikgazda
Amikor az emberek nem tudják, hogy mit csinál Illaoi
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kasya
nagyúr
Szeretem ezt a jatekot. Plat 3-bol Bronze 2-be dobott
-
Beni97
őstag
Igazából ha úgy vesszük hogy a top5 challenger össze áll és letolják a besorolót egy csapatként minden meccset megnyernek és minden meccsüket még a 20. perc alatt befejezik szóval tökéletes meccseket játszanak és akkor is csak plat 1-be dobja őket max, így érhető.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Beni97 #48642 üzenetére
Fene se érti, pontosan hogy megy ez, nekem egyik ismerősöm Gold 3-ban végzett, és most a flexibilisben Gold 5, ez nem akkora különbség. Mások pedig jobb helyre kerültek itt, míg van aki pedig említette plat egyikben, bronze másikban, sőt, nyertes meccsekkel bronze 5. Azért elég durva eltérések vannak, 10 meccs alatt ezeknek ki kéne derülnie, bár mind1, én a flexibilist úgyis gyakorlásra használom majd, jó lesz a bronze majd.
-
Sordoran
addikt
válasz micafighter #48644 üzenetére
Valóban, de előbb el kéne érnem solo/duo-ban a goldot. Idén (vagyis most már előző szezon) egyedül 10 besorolót toltam le, és így Silver 4-be rakott. Most a hibáimon akarok javítani, és gyakorolni hősöket, de kivették ugye normál draftot ami eléggé megnehezíti a dolgom. Flexibilisben először gyakorlok sokat, aztán ha összejön a solo/duo gold, akkor nekiállok majd komolyabban tolni itt is (meg amúgy se bohóckodni akarok, hanem tryhard gyakorlás).
-
kentucky
őstag
válasz micafighter #48646 üzenetére
Pedig tényleg olyan egyszerű
-
RangerFox
veterán
Nyitottam egy Star Guardian Jinxet, egyből ki is vettem. Eléggé életképes adc még mindig, legutoljára fél éve játszottam vele, de azt hiszem előveszem újra. Nagyon aranyos skin, sok effektel.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest