- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Kirúgták Move-t, van remény.
[link] -
Kanczy
Topikgazda
válasz Dinter #48951 üzenetére
Őszintén szólva az IEM után inkább aggodalmat érzek, mint reményt. Tudom, hogy Move nem volt top jungler, de végre volt egy konzisztens felállása a UOL-nek
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Enigma1945
őstag
Mit kell olykor csinálni, mikor sorozatban csak veszítesz? Egyszerűen már unom kicsit, folyton csak vesztünk..Egyébként akkor jött ez a rossz sorozat, mióta elkezdtem rankedezni.. Vak módban szinte csak nyertünk, és általában levittem a mérkőzést baromi jó eredménnyel.. Bezzeg most..
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
marked one94
őstag
válasz Enigma1945 #48953 üzenetére
Pihenni vagy játszani addig amíg vissza nem csúszol 3-4 osztályt vagy aram vak mód stb. Én a 2. ajánlom az a legjobb
You'll Never Walk Alone
-
Sordoran
addikt
válasz marked one94 #48954 üzenetére
ARAM-ot én is tudom ajánlani. Szezonzárás óta nem mentem pvp summoner's rift-et. Letolok egy bemelegítő bot meccset, aztán ARAM-ozok, és így nem stresszel a játék (ritka a flame is, ha értelmesen építed a hőst). Vak módba be nem teszem a lábam, normál draft meg már nincs. Persze lassan visszatérek, még flexben akarok egy 10 besorolót letolni előszezonban, aztán ha beindul S7 belevetem magam rankeden újra a "rendes játékba".
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Enigma1945
őstag
válasz marked one94 #48954 üzenetére
hát én nem tudom, épp most toltam egyet megint, alig vártuk adja a 20 percet rögtön feladtuk.. én toppon jól álltam, de bot már megint elvitte a mecset. hát nem tudom, lehet visszaállok akkor megint BF-re, adok neki még pár meccset hátha, de nem fűzök sok reményt..Csak idegesítő folyton veszteni, és várni a 20 percet.. és ne mondja nekem senki " play safe " mert én azt teszem, de hiába, ha már middle gameban olyan feedek vannak lehetetlen nem meghalni..
-
Darko_addict
őstag
Rankedezés óta konstans 70% winrate-ről beestem pillanatnyi 38-ra.
Azt is észrevettem, hogy ha van egy jó szériád, mondjuk 4-5 megnyert kör (unranked), biztos jön valami furcsaság. Legutóbbi meccsem: csapatomban 2 JG, topon meg Gnarunk ellen Irelia 12. percben 7/0. Aztán Irelia megölte a JG-esünket, majd később ketten rámentek és 15. percben már valahogy 11/0-ban volt. Mikor kezdődtek a csapatharcok, én Malza ultival lestoppoltam a csajszit, úgy megöltük négyen, de gondolhatod, hogy 20 perc 13 másodperces csata volt (insta surr).[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
winfos
tag
Én is szeretek aramozni
Tegnap volt egy jó game, Rumble, toltam egy quadra killt, ott szaladt előttem 0 hp-val a pentám, erre puff Riven ellopta, volt mérgelődés na
A lényeg, még ebbe a game-be sikerült a penta Nem is hittem el, de azért 1 game 2 penta durva lett volna
-
Beni97
őstag
Nézi valaki ezt a lenovo kupát? Ez a roberto gyerek dobálgatja a labdát és aki feljön azt kb leégeti
Nem értem miért mert mindenképpen megkapnák az ajándékot de feltesz olyan kérdéseket amikre meg nem tudnak válaszolni(pedig szinte alap kérdések voltak). Amúgy nem tudom miért engem az ilyen közvetítések inkább elszomorítanak ahelyett hogy élvezetet nyújtanának.[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
válasz Darko_addict #48958 üzenetére
Vicc, de igazad van! Nem értem a rankedet ( páros ) egyszer olyan gyenge társakat kapok, ( alig várjuk már a 20 percet, hogy surrender legyen ) máskor pedig komolyan mondom csak pislogok, olyan vaj egyszerű meccs..
Nincs itt már olyan, hogy igen ez izgi volt!
Nincs..Vagy vaj könnyű meccs, vagy bukunk simán.. Nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz marked one94 #48959 üzenetére
Azért most csak összejött egy szar ARAM. Alap esetben amikor vesztünk se mérgelődök, mert elvan az ember, és most se ez volt a szomorú, hogy kikaptunk, hanem a csapat látványosan nem is akart nyerni, sőt, semmit nem csinált. Én Kayle-al és a Teemo még úgy ahogy csináltunk ezt azt, de a másik 3 csapattag érdektelenül csak pingelt meg sétálgatott torony alatt. De az enemy is, ha halt, saját hülyeségbe halt, mintha belecsöppentünk volna valami nem tudom milyen baráti játékba. Azért ez elvesztegetett 15 perc volt, mert lényegében 2v5-be voltunk, saját csapatunk 3 tagja meg csak passzívan nézelődött.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Enigma1945
őstag
na most beléptem a játékba és ez az üzenet fogadott:
Egy játékos, akit korábban jelentettél, továbbra is sportszerűtlenül viselkedett. A mai napon büntetést rótt rá ki a rendszer. Köszönjük a segítségedet.
A sportszerűtlen viselkedés leggyakoribb oka, hogy valakinek rossz napja volt, és a legtöbb esetben egyetlen büntetés is elég arra, hogy visszatartsa őt attól, hogy újabb játékokat zavarjon meg.
Ez azért nagyon szimpatikus nekem! GG Riot!
SZERK: Egy szakmai kérdés: ugye 100 pont kell, hogy feljebb jussak a ligában. De hová tovább? Most ezüst 4-ben vagyok, akkor ezüst 3-ba jutok fel ha lesz 100 pont, vagy arany 5-be? Ezt nem értem
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Enigma1945 #48964 üzenetére
100 pont, igen, és 1-1 díviziót ugrasz. Ezüst 4->3->2->1->Arany 5, stb.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Bowser
aktív tag
Ha sorozatosan veszítesz akkor 5-6 meccs után le kell állni. 3-4 napig pihentetni a LOL-t. Más játékkal játszani (kell a változatosság).
De mivel most Pre-Season van minél tovább rontod az MMR-ed meg esel lefelé annál nagyobb az esélyed arra, hogy Bronz 5-ben köss ki. Ha feljebb jutsz egy kicsit az jó még Silverben, de én a helyedben megvárnám a 7. szezont.
Vegyél fel LOL-on: HotShotPoisonV2
[ Szerkesztve ]
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Jim-Y
veterán
Lol
Mid/Support intentre MID-et kaptam - AMA
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! rúnákból, csak kettőt lehet összeállítani? Nekem kettőt enged csak.
-
Darko_addict
őstag
válasz Enigma1945 #48973 üzenetére
Vásárolhatsz további oldalakat (max. 20?) 590 RP-ért, vagy 6300 IP-ért / darab.
-
Zivos
tag
válasz Darko_addict #48974 üzenetére
Én inkább kivárnék, év elején mindig van kettőt egyért akció, azaz 6.3k -ért kettőt lehet venni.
-
kenwood
veterán
[link]
Kozben ssumday es fly is free agent lett.Ha tenyleg osszejon Kt-nek a a smeb,score,pawn,deft,mata otos,akkor az skt felkotheti a gatyajat,az ssg es a nyugati csapatok pedig kb. teljesen eselytelenek lesznek ellenuk.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Darko_addict
őstag
Mekkora aljas játékosok vannak, te jó ég!
A k0cs0g unrankeden utánam pickelte a topot. Nem is írtam neki egy darabig, majd odaböfögte, hogy ő a top. Én megkértem, hogy nézze vissza a chatet, gyorsabb voltam. Úgy tűnt elfogadta, mert Tahm-ot választotta és lement botra. Valószínűleg égett benne a bosszúvágy, mert 5 perc után feljött, legalább 3x bekapott és oda dobott Yasuo-nak. Aztán elment, és belekontárkodott a mides munkájába és hát mit ad isten, meg is ölték. Egyszerűen mindig van lejjebb.[ Szerkesztve ]
-
CraBByzzz
aktív tag
Na, ilyet sem láttam még. Flex silver 5 feldobott promóra s2-be.
-
-
Sordoran
addikt
válasz stefyY #48979 üzenetére
Cassio nekem is tetszik, de szerintem nekem pvp-ben sokáig tartana belejönnöm. Bot meccsen próbáltam már ki, de sikerül ott is néha a nagy sebzés osztás közepette majdnem megöletnem magam (azért egy valódi ember ellen ez már végzetes többnyire, mert low hp-n nem menekül mint az AI).
Viszont holnap ingyenes lesz Orianna, és neki akarok adni egy esélyt. Alapból Lux a kedvenc, de nem elég effektív sajna, és kellene valami jó hős mid-re, akivel lehet carry-zni. Orianna-val már szemezek ideje, remélem most pár hónap után bejön (első találkozásnál még nem éreztem eléggé, azóta én is sokat fejlődtem), és akkor megveszem.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
ghostrider20
tag
Srácok gondom akadt a játékkal tudnátok segíteni!?
Ha ablak módban futattom a játékot akkor 300fps van felhuzva minden
Ha felrakom teljes képernyőbe akkor viszont 30fps től feljebb nem megy ha lehuzzok mindent akkor se...
Laptopról játszok
Laptopom
Asus G752
Intel I7 6700HQ
16GB DDR4
512SSD NVME SAMSUNG 951 ezen vana játék
Nvidia Gtx 970m -
csoki46
senior tag
válasz marked one94 #48987 üzenetére
Most azért kapott kiadós buffot, elég erős lett.
-
kenwood
veterán
válasz kenwood #48976 üzenetére
Smeb,score,pawn confirmed.
Duke es Bengi lep az skt-tol.
Egy Skt Ssumday top eleg massziv lenne,bar ok inkabb a sajat nevelest/felfedezest preferaljak.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
gali777
őstag
válasz ghostrider20 #48988 üzenetére
Nem kapcsolódik be a vsync teljes képernyős módban véletlenül?
-
kenwood
veterán
válasz ghostrider20 #48993 üzenetére
Azert nezz korul a beallitasok kozott.
a Gsync nem fix 30hz.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Sordoran
addikt
válasz stefyY #48995 üzenetére
Gratula! Én most Lux-al akarom megszerezni lvl7-et, ma végre rászántam magam, hogy kiváltsam a lvl6-ot, ideje gyűjteni újra tokent, de előbb meg kéne tanulni vele játszani rendesen, csodás új skinbe nem kéne feedelni. (míg 30-ig húztam nyár elején accom nagyon ment vele, de azért most rankeden már más a helyzet, midesként is inkább support kda-m van, kevés kill, kevés+1 halál, sok assist, de a hős dmg és farmom szerintem okés)
-
stefyY
őstag
válasz FoLey-v #48997 üzenetére
Én meg mindig barriert viszek, na és akkor? Sokan azt mondták, kezdjek el Ghostot használni Flash mellé Cassiónak, de valahogy nem merek..
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest