- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
https://clips.twitch.tv/esl_lol/DistinctCoyotePermaSmug
A tegnapi UOL vs TSM meccs. (A fehér pulcsis srácon röhögtem vagy 20percet, eszméletlen, dab skillz maxed out
(A linkért bocsi, telefonról vagyok.)
>
-
Enigma1945
őstag
sziasztok. ha lenne kedve valakinek játszani velem, akkor vegyen föl, nem vagyok pro, de szívesen játszanék már értelmes emberekkel.
MyNameIsTibiKomolytalan emberek kíméljenek!!
-
stefyY
őstag
1-2 duoq meccsre keresek ADC-t magam mellé ma estére, ha valakit érdekel. ( eune g5 // kiPPiii )
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Solad
addikt
válasz micafighter #48818 üzenetére
Engem bedobott 8/2-vel S4-be, onnan felmentem pár meccs alatt S2-ig, majx az extra egy placement után lerakott B3-ba Asszem maradok is mert játék legközelebb kb áprilisban lesz.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Imilenni
addikt
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
csoki46
senior tag
Basszus ezt nem hiszem el Ez már a 7. alkalom, hogy megveszek egy hőst és a következő héten ingyenes lesz Fiorát 4 napja vettem meg, 2-3 hete várok rá, de meguntam várakozást. De így voltam, zyra, LB, Hecaval is.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Imilenni #48856 üzenetére
Nagyon tetszik a karakter, gondolom triforce + tank lesz. Ha egyszer rádragad, nem nagyon fogod magadról levakarni. Alig várom, hogy kipróbáljam, bár valsz. dzsungelbe fogják vinni
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
Topikgazda
Na, akkor mostantól elkezdem az ilyen kontentet törölni. Senki nem kíváncsi erre szerintem, nincs hozzáadott értéke a topikhoz, és borzasztóan alpári
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! ha lejátsszuk a 10 meccset a rankeden, és pl berak bronzba, és újra játszol 10-et akkor van rá esély hogy jobb besorolást kapsz? vagy az első 10 dönti el?
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
mark!
őstag
válasz Enigma1945 #48869 üzenetére
Nem ertem a kerdest Egyebkent a 10besorolo utan LP fuggo, 100LP, utanna promozol es a promo meccsek utan dob fel. Es ez igy megy challengerig, challengerben mar csak gyulik az LP. (Javitsatok ha hulyeseget irtam.)
[ Szerkesztve ]
>
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Enigma1945 #48869 üzenetére
Van 10 besoroló meccs (és nincs több), ami alapján berak valahova. Onnan mászol a létrán kb. 12-15 LP-nként.
Beni97: Valóban már masterben sincsenek divíziók.
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Visszabuffolták a BOTRK passzívot 8%-ra...örül a lelkem.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Enigma1945 #48876 üzenetére
Itt a GYIK, olvasd el
-
Solad
addikt
válasz Enigma1945 #48876 üzenetére
Győzelemért LP-t kapsz, vereségért vesztesz. Ha elérsz 100-at akkor meccseket kell játszanod a feljebb jutásért. Ha leesel nulla pontra akkor pedig az eggyel lejjebb esés veszélye fenyeget további vereségenként.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
-
mark!
őstag
Ma nagyon nem ereztem a jatekot. Rankedezni nem is merek, nagyon valtozoak a meccseredmenyeim. (Valahol muanyag 5 es ezust 1 kozott )
>
-
FoLey-v
addikt
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Kanczy
Topikgazda
Nekem pont fordítva. Olyan társakat kaptam egész nap, akiket lehetetlen volt elcipelni a győzelemig. Első meccsen 4/0/20-szal kezdtem, de két társam beugrott a végén 2v5-ben, úgyhogy kikaptunk. A következő meccsen flamelő, pingeket spamelő 1/7 Ryze, utána 3/11 flamelő és afkoló Hecarim, az utolsón pedig 0/8 top Alistar és 4/10 Yasuo. Hátha majd holnap
[ Szerkesztve ]
-
mark!
őstag
válasz Kanczy #48888 üzenetére
Attol mar csak azt szeretem jobban amikor botmeccsen nekiall noob feederezni..
Mas: az uj kliens csak nekem akad es fagy? A regi soha nem fagyott, de most a meccs elfogadasa utan 20mp-el dob be, es sima meccseken mindig lecsuszok a lanemrol (Megjegyzem hogy egy 5eves kozepkategorias notirol van szo, kozepes grafon 25-30fps)
>
-
Enigma1945
őstag
Na most unalmas volt, és néztem fail videókat, komolyan az van az első videóban hogy feladták, és közben nyertek volna? Hatalmas!
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
FoLey-v
addikt
18+-os videó csak szülői felügyelettel mellett ajánlott,mert Hopka utódja megjött!
[link]• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
FoLey-v
addikt
válasz kentucky #48897 üzenetére
Videója alatt én írkálok neki most annyit írtam,hogy bizonyítsa be az új videójával,hogy mekkora egy pro játékos ezzel zártam le a témát.
Imilenni Igen azért írtam,hogy kifogás.txt-t,de már ezzel a mondattal zártam le csak engem zavar,hogy sok ökör van már youtuben mint Hopka Play meg ez a fiú-lány keverékű nem.
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
csipszikutya
senior tag
Miért nem tudok botokat hozzáadni ehhez a ************ játékhoz? Istenem, amióta bejött ez az alpha client vagy mi a halál, úgy rossz a játék ahogy van.
Szeretek botok ellen, úgy, hogy velem is botok vannak ha új/reworkolt champet akarok kiprobálni, erre kivették ezt a lehetőséget?
Kiégek a rioton...
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest