- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz csipszikutya #49896 üzenetére
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Beni97
őstag
válasz Bowser #49898 üzenetére
Szerintem az első szörnyet még nem kell smite-olni mert túl lehet élni annyi hp-val és manával hogy még a második campet is simán le lehet szedni smite nélkül pár champel.
Persze szar ügy ha belopják. Ha tőlem lopják egy kicsit szomorkodok de nem akarom hogy ez kihasson rám meccs közben. Ha én lopom akkor természetes módon én segítek neki a következőt is leszedni.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Beni97 #49893 üzenetére
"Csak azért kérdezem mert szerintem elég sok ember van silverben akik amúgy plat-ba vagy diamondba valók"
Plat még nagyon nagyon nagyon esetleg, diamond esélytelen. Aki diamondba való, az minimum plat közepén van.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Pahli
tag
Hozzáfűzném, hogy sokak szerint azért, kell skill a lee/yas pároshoz, de nagy hiba lenne, ha a gyakran használt "easy to learn hard to master" frázis értelmezését csak is az idő dimenziójában taglalni. Ha ránézel egy festményre, vagy meghallgatsz egy zenét nem az jut az eszedbe, hogy baszki, Thomas BErgersen biztosan 400+ órát töltött azzal, hogy összehozta Children of the Sun-t. Hanem, hogy milyen érzéseket kelt benned. Ahogy egy hős soft learningje, úgy a helyzetfelismerés, map awerness is hozzátartozik egy jó játékos repertoárjához. Ezeket felhasználva, a hős a kívánt szinten: WURF? Nekem ne mondja senki, hogy az játékinteligencia, hogy egy teamfightban elnyomsz egy Yas W-t, 0 secenkét csúszkálj a minionokon, vagy 3350g-ből 100%-os krited van, vagy 30 seces az ultid, vagy estig lehetne sorolni estig, hogy ez kompetitív játék. Ugyan olyan mint lee(talán a nerffel balanced lett). Konkrétan annyira unbalanced a game jelenleg, hogy egy 10 órás yas megveri a Gnáromat amivel 300 winem volt még a régi szép időkben. De such skill much wow. + Még egy ilyen pár szuper rework mint ezek a mostaniak és átnevezhetik a zsanrát Point and Cilck-re. Jajj tudom, nem kell a bronzsírás mert jött decemberben Meddler "our hero and savior" és megmagyarázta, hogy mivel "Yasuo’s on our radar as a champ who’s probably too strong at present...For Yasuo specifically the first job’s going to be an assessment of whether he’s performing better than he should" "első dolgunk, hogy kiértékeljük, hogy vajon jobban teljesít mint ahogy kellene". Na... én nem tudom, hogy ezek mit néztek az elmúlt hónapban, el nem tudom képzelni, gondolom valami válogátás videót, "2014 Magyar karácsony" felirattal, de hogy átmentek ebbe a "rosszabbul élünk mint 4éve?"
reklámáradatba hetvenkettő reszkessetek betörők között az száz. Itt beszélt hogy készüljönk fel 7.1-7.2 ben a NAGY Yasou átalakításra, mer "Yasuo’s on our radar as a champ who’s probably too strong at present". Erre buffolják, há beszarok. Ez van ha "hozzánk" hasonlók képzelik azt hogy micsoda RIOTer a csávó konkrétan Gold 5-ös support 0-2-5 playekkel NA-n.há csapassuk a buffokat vazze
Rammus legyen veletek.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz kenwood #49894 üzenetére
Nincs sok játékom yasuo-val, így nem tudom mennyire értem jól, de ha jól értem dolgokat:
Most van szimplán 150 sebzés lvl5 E-vel, note szerint erre a 3. csúszástól jön 50%, azaz 225 dmg.
Az új E 100-at sebez, erre jön az 50% bonus amivel 150, és a 20% AD (mivel erre nem vonatkozik az 50% bonus), ami tegyük fel 300 AD-s yas esetén (nem tudom mennyit szed össze full builddel) 60, tehát végül 210 sebzés.
Persze ha nincs minion, vagy több ellenfél, hogy az E-vel csúszkálgasson, akkor simán 150 vs 160, ami viszont buff. De ha már csúszkálgat, akkor kevesebbet sebez. Közte meg, azaz második csúszásnál amikor 25% bonust kap a helyzet 187,5 vs 185, ami elhanyagolható különbség.
Röviden csúszkálgatva kevesebbet fog sebezni az eddigieknél. Persze az megint más kérdés, mit számít az a 15 dmg.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
kenwood
veterán
válasz Sordoran #49906 üzenetére
ebben mi az offtopic ? vegre nem a nyomorult nyavalygas megy a csapattarsak miatt.
Fokent ilyesmi temakrol kellene beszelni itt.Ne a maxot nezd,hanem azt ,amikor csak 1-2 stack van. early-mid gameben,ha nem tudsz otvenet ugralni,akkor buff.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Kanczy
Topikgazda
De, én mondom, hogy Yasuo jelenleg rendben van. Szét kell campelni, és szart nem fog érni. Attól pedig nem lesz jobban unbalanced, hogy 10 óra tapasztalattal megveri a Gnarod. Hard counter-matchup, hozzá kell szokni, hogy egy közepes Yasuo már kifalazza a q-dat, és kiröhög, ennyi. Pont ugyanilyen matchup volt egy régi GP-Pantheon, vagy egy Lux-Zed. Töménytelen mennyiségű feedelő Yasuo-t látni még platban is, normális elon pedig vannak rá nem feltétlenül könnyű, de egyértelmű counterek rá. Ráadásul 50% winrateje van, ami tökéletesen rendben van. Ugyan mitől unbalanced a dolog?
Egy patch-csel ezelőtt a Syndra, Vayne, vagy Lee (aki szintén viszonylag rendben volt) sokkal kevésbé volt balanced, mint Yasuo.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Beni97 #49909 üzenetére
Egy tavalyi diamondos nem csúszik le silverbe, ha nem 0-10-et megy a besorolókon. Sőt, lehet hogy még akkor sem. Ha pedig mégis ilyen borzasztót játszik, és le is esik silverbe (amit nagyon elképzelhetetlennek tartok), akkor kegyetlenül alacsonyan volt az MMR-je, és eleve nem való diamondba.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz kenwood #49907 üzenetére
A matek miatt, de akkor legyen main topik. Legyen akkor még 3 példa kiemelve.
Az egyik az early, mondjuk legyen lvl5, még nem mentél haza, meg akarod ölni ellenfelet, mielőtt meglépi lvl6-ot, mert az ultija miatt veszélyes lesz. Base AD 65, Doran's blade 8 AD, együtt 73 AD. Az E-n van ekkor elvileg 3 pont. Csúszkálás nélkül 110 vs 85 (-25), míg ha tud csúszkálni legalább kettőt előtte, akkor 165 vs 135 (-30).
A másik példa a beindult yasuo, azaz megvan a 2 nagy tárgya, phantom dancer és infinite edge. Egy videó alapján már lvl12-n megszerezhetőek, tehát legyen ez a target szint, és ekkora már az E is 5-ös. Base AD 87, Doran's blade 8 AD, és az IE 70 AD, együtt 165 AD. Single target (nincs sok csúszka) akkor 150 vs 133 (-17). Ha vannak minionok akkor már 225 vs 183, továbbra is nerf (-42).
Végül legyen egy end game, azaz minden megvan, full build (most ezt néztem ki egy guide-ból). Phantom dancer, IE, Black cleaver, BotRK, GA és cipő, plusz poti. Base AD 110, IE 70 AD, BC 50 AD, BotRK 25 AD, poti 30 AD. Rúnák között nincs itt most AD-s. Együtt mindez 285 AD. Single target 150 vs 157 (+7), third target 225 vs 207 (-18).
Ezek alapján végül is nerf, de az megint más kérdés, mennyire.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Egy hiba van a számításodban, hogy a 20% AD-ra nem vonatkozik az 1,25 és 1,5 szorzó ("NOTE: Bonus AD ratio is not increased by multiple casts"). Helyesen tehát az új sebzés 160+185+210=555, ami kevesebb. Viszont ez a számítás, hogy egy 3 elleni fightban mennyivel módosul a sebzése arra sarkalt, hogy ezt is kiszámoljam, előző példáknál maradva (plusz megtoldva egy olyan full builddel, ahol GA helyett BT-t vesz).
1. példa (lvl 5; only Doran's blade; 73 AD), 3 csúszka hősökön:
Old: 110+137,5+165=412,5
New: 94,6+114,6+134,6=343,8
Differencia: -68,7 (nerf)2. példa (lvl12; only Doran's blade, PD és IE; 165 AD), 3 csúszka hősökön:
Old: 150+187,5+225=562,5
New: 133+158+183=474
Differencia: -88,5 (nerf)3. példa (lvl18; full build; 285 AD), 3 csúszka hősökön:
New: 157+182+207=546
Differencia: -16,5 (nerf)4. példa (lvl18; full build (GA helyett BT); 360 AD), 3 csúszka hősökön:
New: 172+197+222=591
Differencia: +28,5 (buff)Mindenki kezelje helyén a dolgot persze, ez szimpla matek, rengeteg mindentől függ mennyire lesz érezhető a változás. És ez még csak a tegnapelőtti PBE alapján lett számolva, bármikor jöhet egy revert a változtatásra, vagy további nerf, buff, vagy egyéb módosítás.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
törölt tag
válasz Kanczy #49882 üzenetére
És tényleg, köszi, hogy szóltál. (Valószínű, hogy a francia nyelvtanulásom miatt írom így, mert ott rengeteg ilyen "ou"-s szó van)
(#49905) Pahli: Lee Sinnel már az eleje is nehéz. Jó nem tagadom az early gamebe elég egyszerű, DE mid-late gamebe az egyik legnehezebben kezelhető champ. Pl egy Hecarimnak/Vinek csak ennyit kell tenni, hogy beulzitik a többi dolgot a többiek elinzézik. Viszont Leevel ha bemész és elb@szod a kombódat akkor az egy vesztes fight.
[ Szerkesztve ]
-
-
Plata
félisten
Tegnap este óta nem hagy engem nyugodni ez a report dolog,szerintetek ha 9-en reportolnak hogy hacker vagyok akkor annak utánanéznek rendesen és látni fogják hogy nem,vagy egyből büntit kapok a semmiért?
-
Beni97
őstag
Olyan külső program használata amivel előnyre teszel szert perma bant von maga után azt hiszem. Vagyis remélem.
Szóval egyből nem kaphatsz büntit hanem előtte ki kell vizsgálniuk.
Azoknak megy automatikusan a ban akiknek nem szép a szája meccs közben. De náluk is szerintem van valami rendszer ami kiszűri a csúnya szavakat. Csak itt program lehet az, míg csalásnál emberek is ellenőrzik.[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz Enigma1945 #49897 üzenetére
Tudnék én is mesélni sajnos. De nem szabad összeesni, előre kell tekinteni. Lesz jobb.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Bowser
aktív tag
válasz Imilenni #49926 üzenetére
A mai meccsem után amit szétfeedelt mindenki szinte, csak én mint Support voltam valamennyire Carry 13/8/16 ha ez még jónak nevezhető négy olyan csapattárs mellett akik mélyen negatív statban voltak, gyenge farmmal, arra a következtetésre jutottam, hogy mégse folytatom a LOL-t. Megvan az utolsó accomnak is a helye. A 3 csapattárson azt láttam, hogy igazából semmi törekvés nem volt arra, hogy nyerjünk. Logikai lépés egyenlő volt a nullával.
2-3 lengyel miatt törjem össze magam? Dehogy fogom én megnyerni nekik ha ők szarnak bele az egészbe. Oké ez csak Silver ELO, simán ki lehet jutni és 19(!). alkalommal is könnyedén kijuthatnék. De már nincs erőm hozzá, hogy az ilyen meccsek mint a mai teljesen kinyírjanak agyilag.
Goldban már jobb a helyzet valamivel de külső szemmel nézve hívhatjuk ugyanúgy siralmasnak is.Platinában meg a playerek 90%-a azt hiszi, hogy már tud játszani és ő az atyaúristen. Időtöltésnek megfelelő, meg poénból játszani de sajnos már nem tudom komolyan venni mint fél éve. Akartam a mai nap de csak flame jutott meg lengyelül brekegő játékosok. Így 3 hét után emlékeztetett, hogy mennyire szvsz szar ez a játék szar emberekkel.
Úgyhogy részemről ennyi volt a LOL.
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
kentucky
őstag
Köszi annak aki ajánlotta Illaoi-t. Egy hónap alatt már az utolsó tokent várom lvl 7-hez, ma pedig 7 Win egymás után. Köszi mégegyszer aki ajánlotta.
-
Pahli
tag
(#49930) ZedMester Persze... Ugyan az a színvonal, csak 2x annyian vannak
[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
Teljesen véletlen jött össze, de jó poén.
Blitz helyettem húzta be Kalistát. Neki úgyis mindegy volt 0/16-ban, trollkodott, szóval ne sajnáljátok.[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Bowser
aktív tag
válasz Darko_addict #49938 üzenetére
Poén én elküldeném ilyen funny moments-es oldalnak tuti beleraknák egy videóba
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
mark!
őstag
Valakinek ma este nincs kedve menni egy pár rankedet? Jungler/mid/adc kellene.
>
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! ma ilyen üzeneteket kaptam játék közben, ezek mit jelentenek?
"tibi no f fff"
"no f pls"????
más: mi volt ez a pár mb-os letöltés?
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #49942 üzenetére
Szerintem az a flash-t akarta jelenti. Tibi az nem tudom ki. Én úgy szoktam írni, hogy "champion" f
Az pár mb meg az új skinek voltak azt hiszem.[ Szerkesztve ]
-
-
Beni97
őstag
válasz #53932800 #49945 üzenetére
Igen ez is működik, de ez azért nem olyan régóta van bent, és én az íráshoz szoktam. Bár azért próbálgatom ezt is csak lassan megy.
Még régebben azt is tudtam írni, hogy mikor lesz summ spell-je, meg drake és hasonlók de már nem.Viszont amit ilyen módon használok és tetszik is az a ping. Végre meg tudom mutatni mennyi pingem van.
Bár volt nem is olyan rég, hogy sajnos elég szar voltam VISZONT JOBB még így is a csapatomnál, alt+ kattintás a ping-re és kiírta hogy 400 valamennyi és nem hitték el és tovább szidott pár csapattársam, hogy mekkora szar vagyok. Torrent, böngésző, telón a wifi off és mégis maradt annyi, de nem hitték el. Azt hitték direkt csinálom vagy nem tudom. Komolyan mondom, néha szánalmas pár ember.
(#49947) Darko_addict: szerintem wooden division-be illik, mert ott is vannak olyanok mikor valaki szerencsétlenül megy bele ilyen elkapásokba.
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
Ez itt 1:36-tól 2:04-ig amúgy wtf?
Meg 2 percnél nem is szabadna szerintem a brandet elkapnia mert nincs akkora hatóköre annak az ultinak.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Borderlands 3
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest