Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HdRew

    őstag

    válasz Tapsi #26829 üzenetére

    Aranyosak, hogy csak tüntetnek, mikor 5 éve nincs lakásuk. Itt már szerintem durvább dolgokat kéne csinálni, mert itthon semmilyen jog nincs, ami az átlagembereket védené..

    #26828freaghill

    Megnézed a különböző értékeket, saját tőke, tárgyi eszközök, rövid/hosszú lejáratú hitelek, mindezt 2-3 évre visszamenőleg. Ha valahol nagy változás történt, akkor ott arra rákérdeztünk. De szerintem nem ez a döntő egyébként, csak valamelyest jó szűrőnek is. (De ha nem is értesz hozzá, arra nyugodtan kérdezz rá, ahol azért szignifikáns változás állt be, valamelyest ott is tudsz tapogatózni, hogy mennyire bullshitelnek. Illetve nyugodtan írd be keresőbe, vagy írj chatGPT-nek, hogy ez a változás miért lehet pl.) Mi azért mertünk belemenni, mert már sok lakást átadtak és beszéltünk helyiekkel is, hogy mit várjunk el a kivitelezőktől. Illetve egy tényleg profi ingatlanos jött ki hozzánk, aki minden kérdésünket megválaszolta akkor, míg más helyen ilyenre már nem igazán adtak, és a kérdéseinkre a válasz az volt, hogy a műszaki rajzban keressük ki. :DDD
    December körül kezdték el építeni, most végeznek a burkolással, remélhetőleg szeptemberben jön a használatbavételi engedély és még idén költözhetünk november/december körül. Eddig tetszik, ahogy dolgoznak.

Új hozzászólás Aktív témák