Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Csabroncka #25249 üzenetére

    Ha idővel esik az alapkamat és ezáltal jobb lesz a hitelkínálat is, akkor szerintem újra be fog indulni az ingatlan rally is.
    A magas kamat előtt is vette boldog-boldogtalan, mert azt látta hogy napról-napra többet ér, tehát ha valami akkor a magas ár nem riasztotta el az embereket az ingatlan vásárlástól, csak kellett mellé a tudat hogy jó a befektetés.
    Na most, ha javul a hitelfelvétel akkor garantálható hogy 1 réteg egyből megpróbálja az ingatlan befektetést pusztán akár csak azért hogy még a többiek előtt érkezzen és még a jobb alkupoziciót is kihasználja amennyire csak lehet.
    Ennél több meg szerintem az ingatlanosoknak sem fog kelleni. Ha megérzik a vér szagot egyből emelni fognak az árakon, akár csak azt mutatva hogy ez egy remek leehetőség a beszállásra. Persze jósgömböm nekem sincs, csak kiindulva abból hogy itthon mennyire népszerű az ingatlan mint befektetés (én is szoktam beszélgetni ismerettségi körben vagy munkatársaknál arról mit kezdene a lottónyereménnyel) és "persze a szokásos adna a családnak, meg elköltözne rizsa" után kivétel nélkül a vennék 4-5 ingatlant van megemlítve...
    Ahogy a vak is mondta majd meglátjuk mi lesz, de itthon a tőzsdéről a többség hallani sem akar, de még az állampapírtól is fosik hogy nem ismeri, meg lenyúlják a pénzét stb.
    Szóval idén nem látok esélyt az emelkedésre, de szerintem jövőre beindul megint az ingatlan.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák