Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    válasz Mauzes #16997 üzenetére

    Zalogkotelezettkent 100% be kell vonni, de a jovedelmevel nem felel (es nem lehet szamolni). Nemigen forgalomkepes fel lakas... tehat ha a hitel bukik akkor az o reszet is viszik (igy viszont fedezetkent is az egesz szamit).
    Azt nem tudom megmondani, hogy lehet-e a hitelosszeg tobb, mint a lakas fele ebben az esetben, pro es kontra is tudnek erveket mondani, azt tippelnem inkabb nem.
    Masreszt meg a menyasszony gondolom nem lesz a teljes futamido alatt ebben a statuszban, es valoszinuleg jobb elsore is bevonni, hacsak nem valami specialis eset all fent jogi oldalrol (amikor a feleseg is mentesseget elvez az adostars, azaz reszletek megfizeteseert felelossege miatt).
    Az elettars megint egy jo kerdes, azt most teljesen passzolom hogy ahhoz ha elettarskent vannak bejelentve (ami gondolom kozos kasszat jelent, ez lehet a valtopont) vajon mit lepnek a bankok, felteszem az is egybol kotelezo adostarsat fog jelenteni.
    Szerintem jobb lenne egy fuggetlen hitelugyintezot kifaggatni, aki latott mar ilyet es remelhetoleg vegigzongorazta, hogy melyik bank mit reagal erre... vagy egyszeruen megkerdezni a bankokat, bar talan frissebb, de hosszabb folyamat, plusz a "mezei" ugyintezo ilyen esetekben jobb szeret hatarozott lenni mint megkerdezni igy kiderulhet hogy a gyakorlatban megsem...

Új hozzászólás Aktív témák