Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tepenzed

    őstag

    Sziasztok!

    Budapesthez közel még mindig Dunakeszi az egyetlen, ahol vizsgálgatva az ingatlan.com-ot hajlandó lennék lakni, mert meg tudom fizetni, illetve tetszik a környék a többi városhoz képest. Tény, hogy borzasztó sűrű, de azért sok fa van az utcákban.

    A repülőtérhez közel Alagligetnél nézegettem már személyesen lakásokat. Onnan még viszonylag kijutni is gyors. Viszont eddig bárhol voltam, 2008 körül épült lakásokról van szó, csak kicsikartam mindenkiből, hogy mennyi gond volt már a lakással... Beázások, teljes fürdőszoba bontás..
    Amit most általános problémának látok, azok az erkélyek. Egyszerűen nem tudom mit raktak rájuk, de mindenhol azt hallom, hogy eláztatják az alsó szomszédot. Kinéztem egy lakást, ami most tetszik, az egyetlen probléma, hogy az egyik szobában van egy folt, ami most is kicsit nedves (elvileg már 2 éve), a felső szomszéd erkélye miatt, idén kezdik el az adott épület erkélyeit felújítani. Így még lehet bele is megyek a vásárlásba, csak nem lesz nagyobb gond...

    Viszont nem tudom mennyire jó 'befektetés'. Most van Pesten egy garzon lakásom, ami 5 év alatt árban a duplájára emelkedett és első nap vagy 10-en hívtak mikor felraktam. Ezzel szemben DUnakeszin úgy látom nem kapkodnak ezekért. Így felmerül bennem a kérdés, ha 5 évre tervezünk most nagyobbra váltani és közben gyűjteni, nem csinálok-e rossz befektetést, mert nem fogom tudni eladni vagy még több gond lesz a lakással... :(

    Egy kb 30 cm átmérőjű folt van a falon, nemrég a tulaj míg nincs teljes erkély felbontás, fugázott egyet, de azóta is kicsit nedves a folt.

    Nem is tudom, hogy konkrét választ várok-e erre a posztra, csak kiírtam magamból. Valaki él egyébként a környéken?

Új hozzászólás Aktív témák