Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ronaldo

    őstag

    #3623: szerintem félreértettél, az fps-ek pont nem hatnak meg, alig van egy-két cím ami érdekel abból a kategóriából. ámbár most csak a cod4 jut eszembe. a pc-vel biztos nem járok jól, mert ha legközelebb veszek valami számítógépnek nevezhető dolgot, az noti lesz. legközelebb asztali gépre csak a lottóötös után költök.

    nhlt, nbat, maddent, fifát, pest szoktam sokat nyomni meg az autós játékokkal szoktam több időt eltölteni pl. mcrae rallik, nfs széria, meg a gran turismo 3-at(?) láttam és próbáltam régen konzolon.

    az meg, hogy nincs rá törés nem különösebben zavar. nem is írtam, hogy szempont lenne nálam. nem mondom,ha választhatnék 4-5 ezres és 14-15ezres játékárak között, akkor az előbbit választanám.

    #3624: a crt-vel mi a baj? lassú vele, csíkod húz, akad, vagy miért felejtsem el? hd minőségű videókat is ezen szoktam néhanapján nézni, tökéletesen tűéles, megkockázom, hogy szebb, mint egy lcd tv-n. ugyanakkor nem olyan csillagászati összeg és megfelelő képfrissítéssel viszi a nagyobb formátumokat is ( 2048 dots × 1536 lines @ 80 Hz )

    vagy valamit nem veszek figyelembe? :O

    ilyen hidegben jeges teát? finn-e vagy? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák