- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz nebancsa #23147 üzenetére
Igen ez már nincs így. Stratosnál olyan a kijelző, hogy van a világítás, és van a másodlagos aminek az az ismérve, hogy ugye teljesen sötétben nem látszik, de kint minél erősebben süt a nap annál jobban látszik.
Már kis fénynél is jó, de napsütésben sincs az mint mobilnál, hogy nem látom. Pont, hogy akkor látom még jobban ha jobban rásüt a nap.
Ez viszont saját kép szobában mindenféle világítás nélkül működő másodpercmutatóval.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
dzsi23
addikt
Amazfit GTR 47 mm-es modell 47,2 x 47,2 x 10,75 mm
Amazfit GTR 42 mm-es modell 42,6 x 42,6 x 9,2 mmHogy ezek a méretek gombokkal, tokfülekkel együtt értendők, vagy nélkülük, azt nem tudom. De valszeg nélkülük, úgy meg elég nagy, de a női jó lehet valami férfias színben. Igazából szívesen tennék egy próbát pár hétig, de tuti, hogy sokat buknék, ha utána el akarnám adni.
-
@mriya@
őstag
válasz pulutodurumo #23158 üzenetére
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Jenne
őstag
Kifutott típus: Casio Edifice EQB-600 félokos óra.
Bluetooth-kapcsolattal csatlakoztatható okostelefonhoz is.Timecenternél rövid leírás
[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
dzsi23
addikt
Ez már megint nem olcsó...
Viszont nekem is tetszett sokáig, de végül lemondtam róla a mérete miatt. Na meg talán már túl okos is lett volna. Vagyis órának túl okos, okosórának meg buta. Persze, itt most vitatkozhatnánk, hogy a rádiószinkronos órám is "okos" valamennyire, de az még nálam belefér. Meg a GPS szinkron is. A Bluetooth nekem már túl modern egy órába (szubjektív vélemény), de egy Kronaby-t még mindig elfogadnék. -
Jenne
őstag
válasz dzsi23 #23167 üzenetére
Ezeket én is nézegettem, valóban szépek is. Nekem még mindig az tetszik, amelyiknek a kijelzője fekete és fekete analóg számlappal.
Lehet én vagyok nagyon konzervatív? Vagy régi módi?
Azt az LCW-M170TD(titán tokos/szíjas) és a párját az LCW-M170D (acél tokos/szíjas) a pécsi Répássy Óraszalonban tavasszal valamikor fel is próbáltam. Kicsit fájó szívvel adtam vissza mindkettőt.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
szetcsuszott
aktív tag
Nos, ahogy visszanéztem a fotóim a telefonomban, éppen napra pontosan ma egy éve, hogy megérkezett az aliról a Naviforce 9056
Egy teljes év napi szintű (szó szerint, hétköznapokon reggel fél nyolctól délután kb 5-ig, valamint sokszor hétvégén is) használat után a következőket tudom elmondani róla:
Gondolom a japán szerkezetnek köszönhető, de nagy ritkán (több havonta) szoktam ráellenőrizni a pontosságára, a pontosido.comon szoktam beállítani, ha kell, de néhány másodperc eltérés van csak, kivéve, ha véletlenül dátum állítása közben túlhúzom a koronát kifelé, és megáll, illetve elállítom.
Tartottam a festett toktól és a műbőr szíjtól, hogy semeddig sem fogja bírni, de szerintem egy 15 dodós órához képest várakozáson felül teljesített.A tok számos leejtésen, falon meghúzáson, odaütésen van túl, két "komolyabb" sérülés van a számlap felől a festésen, valamint leesett az egyik "szám" a helyéről, mikor másfél méterről landolt a járólapon. Az üvegen sem karc, sem törés.
A hátoldalon csak az éleken indult meg a fekete festés, ha közelről nézem (vagy makróban fényképezem) látszik, meg persze ujjbeggyel érezhető. Valószínűleg olyan emberen, aki nem dagadt mint én, és nem ér a bőréhez csak a rozsdamentes számlap, annak tovább bírná.
A szíj persze megindult itt-ott, de főleg oldalt, meg a bújtatók, de egy ilyen műbőr sz@rhoz képest szerintem teljesen vállalható. Többen írták, hogy a naviknál gyenge a rugós pöcök ami rögzíti a szíjat a tokhoz, ez valóban így van, volt párszor, hogy megfeszült a kezemen és engedett, leesett rólam az óra, de mivel nem vagyok fizikai munkás, ez kb. kétszer fordult elő amennyire emlékszem. A szíj csatján semmi kopás, egyik oldalon sem, pedig az is festett fekete mint a tok.
Zuhanyoztam már benne, mert elfelejtettem levenni, illetve tisztítani csap alatt szappanos szivaccsal szoktam, simán bírja, nem ázott be (ennyitől be is b..na mondjuk), úszni nem vittem. Elemet nem kellett még benne cserélni, bontva nem volt, kinézem belőle, hogy bírná a strandot.
A képeken a látható hibákat jelöltem.
Szóval 15 dollárt simán megért, következő beruházásom szerintem egy pagani lesz, acél tokkal, kvarc vagy mecha kvarc szerkezettel.Amúgy hogy kell szétszedni és visszaragasztani a leesett számot? a hátlapot leszedem, de ott a korona, azt hogy kell kiszedni, hogy ki tudjam venni a szerkezetet? vagy hagyjam, és majd elemcserekor mondjam meg az órásnak, hogy csinálja meg?
[ Szerkesztve ]
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
dzsi23
addikt
válasz szetcsuszott #23171 üzenetére
Azt az indexet nem kellett volna visszaragasztani a helyére? A szappanos víz valszeg nem tesz jót a tömítésnek, előbb-utóbb baj lesz belőle. Bár az árát már megszolgálta az óra.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz dzsi23 #23172 üzenetére
" Amúgy hogy kell szétszedni és visszaragasztani a leesett számot? a hátlapot leszedem, de ott a korona, azt hogy kell kiszedni, hogy ki tudjam venni a szerkezetet? vagy hagyjam, és majd elemcserekor mondjam meg az órásnak, hogy csinálja meg?"
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
pulutodurumo
őstag
válasz dzsi23 #23172 üzenetére
Ezt a szappanfóbiát sosem értettem. Mi van a szappanban, ami megeszi a gumit? Nem oldja, nem csinál vele semmit. Esetleg a kenést tudja leoldani róla, de ahhoz meg nagyon pocsék hátlap kell. Annyi szappanos víz ne menjen már be a tömítéshez, amennyi tisztára pucolja. Akkor már halak úszkálnak a mutatók közt.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
dzsi23
addikt
válasz szetcsuszott #23173 üzenetére
Ja, sorry, gondolom, ezt a részt utólag írtad oda, nekem meg itt volt megnyitva a lap, de csak másfél óra után tudtam válaszolni meló közben. A lényeg, hogy valahol van egy kis pöcök, amit le kell nyomni, hogy ki tudd húzni a koronát. Ez általában egy pici lyukba van rejtve, tehát a kis lyukba kell benyomni valamit. Nem tudom, milyen szerkezet van benne, de ha leszeded a hátlapot, biztos látsz valamit ráírva, az alapján meg biztos találsz videót a neten a szétszedésről.
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #23174 üzenetére
Elég, ha mindig bemegy egy kicsi, de lehet, hogy tévedek. Nem szoktam szappanos vízzel mosni, esetleg csak a fémszíjat, az óratokot meg minden nap letörlöm, amikor leveszem, nem hagyom rászáradni a koszt. Persze, a fémszíjat is letörlöm mindig, de azt lehetetlen tisztán tartani a sok kis "rejtett" zug miatt.
-
T0mcs
tag
2 féle logó val van Soki! Melyik az eredeti ?
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz marquuard #23193 üzenetére
Heimdallr néven futna, de a köznyelv mindenhol Sharkey-nak hívja őket
148 euró lett a vége, szállítással együtt. Nem az official oldalról rendeltem, hanem Aliról a Merkur webshop-ból, mert 7 napos szállítást ígértek FedEx-el, és 5 nap lett végül (az állam még keresem ).
Ha majd bevállalom az MM300-at, azt is tuti innen fogom rendelni (az 260körül van).
A lume tényleg nagyon jó, 2 perc napon tartózkodás után is szépen világít elég sokáig. És kéken!! (ez volt az egyik ok emellett).
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz marquuard #23198 üzenetére
Lapátkezű meg a magasabb növésű urak, mi az átlag 175-180-al nem vagyunk célcsoport. De érdekes nekem is, hogy ez az SKX méret a minimum, a Citizen hasonló kategóriája (promaster?!) már kicsinek érződött a próbán, ez nem. A kamu deepsea rolexem meg imádom, de az jó nagy is
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
T0mcs
tag
Egész jól össze szedték. Nagyon tetszett az oroszok űr órája ,
Ami viszont bosszant hogy mostanában előkerült pár kínai gyártó aki legyártotta okosba ezt az órát is. Eddig nem találkoztam velük de most naponta dobálja Ali, stb...
Direkt nem linkelem!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- Dell asztali gépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest