- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz dzsi23 #22050 üzenetére
Sajnos a számlapnak nagyobb az átmérője mint a ház hátulján lévő lyuk átmérője
van egy sanda gyanúm, hogy a számlap az üveg felül lett behelyezve majd a legvégén préselték valahogy rá az üveget, így viszont nem hiszem, hogy meg tudom majd oldani.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
dzsi23
addikt
Ha csavaros lenne a hátlap, azt mondanám, szedd ki a koronát, zárd vissza, és fújd fel, mint ezen a videón, de így necces.
-
nebancsa
senior tag
válasz mr.perfect #22055 üzenetére
-
L4mie
veterán
válasz dzsi23 #22054 üzenetére
Hát mindegy....ezzel az üveg kinyomóval csak kárt okozok.... rosszul tettem bele és sikeresen kötöttem a koronát....na sebaj inkább egy ilyen kategóriájú órával játszom el mint valami drágának okozzak sérülést.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
nebancsa
senior tag
válasz pulutodurumo #22057 üzenetére
Köszi! Tényleg jó hogy szóltál, egy egyenes tokos vostok-hoz akartam, arra nem jó a görbe szíj.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Kedden délelőtt hozta a postás az ismerősömnek ezt az órát. Ma mutatta meg, ma találkoztam vele a buszon.
Nagyon NOMOS utánzatnak tűnik, de kínai és mint tudjuk ...
Nekem túl nagynak tűnt a kezemen (de szerintem az Ő kezén is) a 42 mm-es tok annak ellenére, hogy nem vékony a csuklóm. Viszont ehhez a mérethez meg szerintem kicsit keskeny a 20 mm-es tokfül szélesség és a 20/18-as szíj, lehetett volna inkább 22mm-es az a tokfül. Bár ízlések és...Viszont az a bőr szíj az inkább az igényesebb műbőrök közül való, de nem eredeti bőr.
Azt mondja az egyelőre boldog tulajdonosa, hogy ez alatt a 3 nap alatt napi szinten 8 másodpercet sietett naponta. Ez viszont nem rossz érték és ha igaz akkor Seiko cucc van benne. Buszon annyira nem akartam nézegetni.
Van rajta másodperc stop és koronáról is húzható.
23.844 Ft volt és ingyen szállították ki. 10 nap alatt itt volt.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
dzsi23
addikt
"Buszon annyira nem akartam nézegetni."
Pedig akkor jó eséllyel megmondtad volna, hogy nem Seiko. Bár a szerkezet alapjait a Seiko 7009-es adta (amin egyébként nincs járástartalék-jelző), de ebben egy Hangzhou 2B00 ketyeg.
(#22061) Fall-N:
Hirtelen ránézve tényleg nagyon hasonlít, de ha jobban megfigyeled, teljesen más (jó, nem teljesen, de kicsit minden más rajta): más tok, más mutatók, a számlap is más, csak a szerkezet ugyanaz, de még a rotor is díszesebb. -
Jenne
őstag
válasz dzsi23 #22062 üzenetére
Szia!
Köszi.
"....egy Hangzhou 2B00 ketyeg..."
Szép város...Hangcsou (kínai nyelven: 杭州; pinjin átírásban(egyszerűsített Han (kínai) nyelv) : Hángzhōu
Kínai egyik legnagyobb tartományi fővárosa, a Sanghaj és Ningpo városok között elterülő Hangcsoui-öböl partján fekszik.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
dragon1993
őstag
Casio Classic MTP-1374L-1A esetleg MTP-1374D-2A ről vélemény ?
Mennyire kényes a bőrszíj?
[ Szerkesztve ]
-
Relaxmpv
csendes tag
Én is kíváncsi voltam rá, hogy milyen ennyiért, a felső kép közepén lévő, világos számlapos típust megrendeltem. Megérkezett a héten.
Megéri az árát, akinek tetszik ez a dizájn. Olyan, mint a fotókon, nem becsapás. Öntött tok ellenére még szálcsiszolást is próbáltak a oldalára tenni. A számlap struktúrája, az indexek és a mutatók is rendben vannak, a szíj és a csat meglepően jó minőségű és nagyon kényelmes. Vékony csuklónál azért lehet gond. 17,5cm-es csuklómnál az első lyuk a jó, tehát csak bővíteni tudnám.
Nem tudom, milyen gyártmány az automata szerkezet, de nem mp. stoppos, viszont állítás nélkül is napi 10s-on belül jár.
Az óra könnyű, a tok mérete viszont 45/15mm, igen vastag, de olyan a mérete, mint amiről másolták. Ezt vegye figyelembe, akinek ez fontos. Az üveg domború és nagyítós. Lünetta forgatható, recézése is rendben.Összességében elégedett vagyok vele, ár-értékben teljesen megfelelő, ennyiért szíjat kapni. A fekete tokosoktól azért óvakodnék, mert kopásra biztosan hajlamosak, ebben a kategóriában még nincs PVD bevonat. A koronák ezeknél nem is feketék. Ajánlom annak, akinek tetszik a Seamaster Planet Ocean dizájnja, ennyit bőven megér, nem fog csalódni.
-
Relaxmpv
csendes tag
(Timokien az eladó)
Ez a szíj nagyon kényelmes, anyaga is rendben van. Az elején vastagabb és merevített, ettől van alaktartása, a második fele hajlékony, mint egy szilikon, ezért könnyen becsatolható és kézre simul. Engem még a bőrszíj merevsége is zavar, ezért inkább a natot preferálom, de ez teljesen megfelelő. A csat stabilan rögzít és old. Ehhez a színvilághoz könnyen találni megfelelő natot is, de ilyen szíjat is árulnak már többen.
-
dugesz77
őstag
Alin olcsóbb majd 10$-al. PAULAREIS P Official Store
Néztem a gyártó oldalát sok az ismerős arc náluk[ Szerkesztve ]
-
-
Fall-N
veterán
válasz @mriya@ #22078 üzenetére
A 24 órás mutatót, mint komplikációt én sem értékelem, mert semmi haszna sincs azon kívül, hogy foglalja a helyet és el lehet mondani, hogy 3 kis mutató van rajta. Általában a dátum és a nap mutatók mellé szokták berakni, de minek. Ha nem sötét bunkerben hánykódik valaki, hogy ne tudja, hogy milyen napszak van, nem sok értelmét látom.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Fall-N #22079 üzenetére
Na de ha egy sötét bunkerben hányódsz, és azt mondják éjfélkor kitörünk, te meg kirohansz a déli verőfényes napsütésbe?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
@mriya@
őstag
válasz Digitalpimp #22080 üzenetére
Ott nem egy kínai karórán fog múlni a siker.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Digitalpimp
senior tag
válasz @mriya@ #22081 üzenetére
Bármi múlhat bármin, azt előre sosem lehet tudni.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
ZolkoW
őstag
én eddig egy használ láttam a 24 órás mutatónak: dátumos órán látni belőle, hogy délben, vagy éjfélkor fog-e ugrani a nap (és tudtam korrigálni ez alapján)
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
dzsi23
addikt
válasz dragon1993 #22064 üzenetére
Nincs vele tapasztalatom, de a "stainless steel back" felirat engem eltántorítana a vásárlástól. Ha esetleg mégsem, akkor a fémszíjast venném, mert bőrszíjat könnyebb beszerezni, mint hozzá illő fémszíjat.
-
dugesz77
őstag
Viszonylag kevés szó esik róla de hibrid órából (analóg óra, bt kapcsolat , aktivitás/pulzus mérés, értesítés) találkozott valaki olcsóbb de használható kínai alternatívával? Egy ilyen N20-am van már de ebből pont a rezgés és a pulzus mérés hiányzik. Amik tetszenek csak az áruk nem a Withings Steel HR illetve a Fossil Q Commuter Hybrid esetleg a Nokia Steel HR . A kis oled kijelző előny de nem az döntene a választásban.. Full digitális nem érdekel van egy Amazfit Bip és Huawei watch w1 mellette , most kifejezetten az analóg vonal kellene. Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz dragon1993 #22064 üzenetére
Casio 1374d van, igazából nem tudom mi a különbség, de enyém fémszíjas
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
ZolkoW
őstag
válasz dugesz77 #22086 üzenetére
Lenovónak is van, egész pofás, de náluk a szoftveres háttérrel szoktak gondok lenni, és bosszantónak találom, hogy egy hülye oled kijelzőt tettek rá, ahelyett hogy egy (fényben) mindig látható és takarékos LCD került volna oda, ami ráadásul nem néz ki olyan oda nem illően. De talán fejlődik ez is még.. a Xiaominak is mintha lett volna már, a linkelt Fossil tetszik, de nekem drága, a többivel pedig az a bajom, hogy ANNYIRA azért még mindig nem néznek ki jól, mint egy rendes analóg . Attól félek, hogy kihal az irányzat, még mielőtt megcsinálnák a valóban jó öszvért, a saját töketlenkedésük miatt.. ugyanis ennyi év eltelt, és még mindig nagyítóval kell keresni a jól kinéző hibrid órát, aztán csodálkoznak, hogy nem fogynak...
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
dzsi23
addikt
válasz joci86 #22089 üzenetére
A lényeg hiányzik: pulzusmérő.
(#22088) ZolkoW:
A Kronaby háza táján azért igencsak egyszerű jól kinéző hibridet találni. De a Fossil sem néz ki rosszul, van Armani is hasonló, a Withings sem csúnya, van Michael Kors is, ami jól néz ki, sorolhatnánk elég sokáig, csak nem a 20k alatti kategóriában kell keresni.
Pulsurmérő persze (nagyrészt) ezekben sincs.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Na az órás nem vállalta a cserét, Pécsen vannak helyi srác rákérdezett, mondták nem kivai ugye azután nem vállalta, a helyi akivel jóban vagyok azt mondta, ha számlappalés mutatókkal küldik megpróbálja kicserélni akkor egyszerűbb, megírtam az eladónak erre a válasz.
hello Oh, please return to the watch, postage is paid by me, please do not use DHL, UPS, my address is remote, they can not be delivered, I can not receive it, please use airmail, it has tracking number, Please give me the tracking number after shipping, as well as the fee, I will pay it, thank you Our acceptance address is name:wang hong xia address:nan hai qu heng da yu jing ban dao 4-1402 province:GungDong cityoshan zip code:528000 country:china tel:17725606852 best regards
Ki se tudom bogozni a címet, küldött valaki így már vissza órát? Hogy van a garancia arra, hogy rendben átveszi megkapom a pénzem vagy új órát esetleg?
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
dugesz77
őstag
Hát igen lehet a pulzus mérés témáját elengedem szerencsétlen Bip is mér olyan fals adatokat,hogy nem vagyok előrébb vele a Huawei meg nem sporthoz való..
A Kronaby tényleg szépeket gyárt onnan tudnék választani csak majd egy nullával odébb vannak árban mint amennyit szánnék rá (600 euróért gyönyörűek vannak).
Lenovot lehet kipróbálom bár nagyon vegyesek tapasztalatok.
Xiaomi márkát bár imádom eddig az órái nem jöttek be, bár az Youpin TwentySeventeen búvár már nem néz ki rosszul igaz nem smart:
Azért köszönöm, valakinek van még ötlete ne tartsa magába. -
Gyurikiru
újonc
Bronz tokos órát rendelt már valamelyikőtök?
-
Jenne
őstag
Gondoltam. Őket ismerem és a múltkor éppen itt írtam, hogy a kínai "órákat" kézbe sem veszik, nem hogy javítanák vagy ilyesmi. Ha van Pécsen ismerős aki elviszi az órát, egy próbát megér, akkor keress meg privátban.
Van egy idősebb órás, Ő sok mindent meg tud javítani olyat is amit más már nem vállal. Nem kínai órákra értem hanem a munkára.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jorgos01
tag
Én egyszer visszaküldtem egy Parnist, mert természetesen Nyíregyházán sem volt egy olyan órás aki elvállalta volna a javítást.
Én is féltem, hogy se óra, se pénz nem lesz, de aztán végül is az eladó visszaküldte a vételárat. Már nem emlékszem pontosan, de 80 valahány dollárról volt szó.
Levélküldeményként adtam fel, több mint 1 éve akkor valami 3.000,-Ft környéke volt.
A visszaszállítás költségét is ki akartam vele fizettetni, de azt már nem térítette vissza és a PayPal is elhajtott.Úgy értelmezem (már ha jól értem,de én sem vagyok túl jó a kínai-angolban), hogy neked még a szállítási költséget is megtéríti.
Sok sikert.[ Szerkesztve ]
Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest