- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz nebancsa #22247 üzenetére
Talán nem nagyon éri meg, mert a vostokok sem olyan drágák, vagy úgy gondolják nincs nagy kereslet rá.
Vagy a kgb küldött nekik egy lófejet .(#22250) xcvbxcvb Most néztem, már működik a Meranomos tn.
Szerintem koche-viktor valamit trükközött a szállítással, vagy fel se adta.[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
han_lev
senior tag
válasz Donki Hóte #22219 üzenetére
Nekem van egy órás barátom, akit szintén a hideg ráz egy kinai órától, de a Megírembe simán kicseréli az elemet, és mondja is, hogy bár kinai szar, de az árát megéri, és ezzel ő sem vitatkozik.
Amikor pedig a 115 $-os Parnisomnak leesett a 12 óránál lévő foszforos jelzése, szó nélkül szétszedte, és visszaragasztotta, a másik Parnisnak meg kicserélte a nagymutatóját (mert nem tetszett, rendeltem hozzá másikat), és mindkettőre azt mondta, hogy egy közép-alsó kategóriás mechanikus Citizem minőségével majdnem felér, mert a benne lévő Miyota szerkezet pont ugyanaz, amit azokba szoktak rakni...
Poco F5/pro
-
dzsi23
addikt
válasz han_lev #22252 üzenetére
A Miyota a Citizen szerkezetgyára, a saját óráiba Citizen nevű a szerkezet is, más cégeknek Miyota névan adja el, más nevet gravíroznak rá, ennyi a különbség. Ugyanez a helyzet az SII és a Seiko esetén is.
Egy Citizen vagy Seiko szerkezetes órát illene minden órásnak megjavítani (vagy legalább is megpróbálni), attól függetlenül, hogy milyen órában van. És nagyrészt azért nem túl gagyi órákba pakolják ezeket. -
han_lev
senior tag
válasz dzsi23 #22255 üzenetére
Az üti nálam azt jelenti, hogy elér(heti).
Persze, azért egy Citizen minden tekintetben komolyabb minőségben gyártott óra (és persze a márka brand is ott van mögötte), viszont van, hogy nem sok különbség van közöttük.
Annyi mindenesetre nincs (esetenként), amennyi az árban látszik..[ Szerkesztve ]
Poco F5/pro
-
topi66
aktív tag
Érdekelne hogy milyen minőséget képviselhet a Carnival T25 Triciumos quartz vagy mechanikus óra?
-
dzsi23
addikt
válasz han_lev #22256 üzenetére
Persze, hogy nem sok különbség van, de ez egy olyan szakma, ahol egy kis (minőségbeli) különbségért nagy árat kell fizetni. És ahogy feljebb lépünk, a különbség csökken, az ár pedig exponenciálisan nő. Egy 1 milliós és egy 2 milliós óra között kevesebb különbség van, mint egy Parnis és egy olcsó Citizen között, mégis 1 milla az árkülönbség. Laikusként nézve egy Parnis és egy Rolex között sincs nagy eltérés, de pont az apróságok miatt lesz annyival drágább.
(#22257) topi66:
Igen.[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
válasz topi66 #22257 üzenetére
A Carnival a jobb minőséghez tartozik - eddigi ismereteim szerint - a mechanikus szerkezetekben gyakran van miyota, és az üveg is sokszor zafír. A naptáras szerkezetek pedig seikó klón (vagy seikó?)
Parnis, Debert, Carnival, nálam kb így nálam,
Qwartzban a Paganis designe.
De vannak szakavatottabbak.Poco F5/pro
-
@mriya@
őstag
válasz topi66 #22257 üzenetére
Van itt olyan illető a topikon, akinek bevált, állítólag svájci (kvarc) szerkezetes az óra.
Amit én kaptam, abban vagy fáradtak voltak a csövek, vagy gyárilag gyenge fényűeket építenek be.
Mindenesetre én gyorsan eladtam.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
titán
válasz dzsi23 #22258 üzenetére
Azért nem mindenben tudok ezzel egyetérteni. Igenis van szórás az ár-érték arányban, elég nagy. Letakart logóval a 60 dolláros Didun órámat bármikor az 2000 dolláros Hamilton elé tenném (szerkezeteket most nem figyelembe véve, mert nyilván egy ST6 és egy Valjoux 7750 nem egy lapon említhető).
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
dzsi23
addikt
válasz schawo #22262 üzenetére
Természetesen nem minden esetben igaz, és a szerkezeteket is figyelembe vettem. Na, mindegy, a Citizen és Parnis közötti minőségbeli különbségre visszatérek, ha megjött a Citizenem. Bár sok hasonlóság nincs egy elegáns, "bauhaus" stílusú, bőrszíjas, automata óra, és egy sportosan elegáns, fémszíjas, rádiós kvarcóra között, de meglátom, mit nyújt minőségben.
Amúgy annyira jól megcsinálták a Didunt, vagy a Hamiltonnal nem stimmel valami? -
Dr.NX
addikt
Hali,
Soki Pepsihez keresek valami minőségibb acél szíjat, (ugyanolyan Oyster stílusút) 20 mm-est.
A hozzávaló szíj elég nyamvadt minőségű, elkezdett zavarni.
Van valakinek bevált, tömörebb szíja (Aliról, ebay-ről, stb.)?Elfogadom a sütiket.
-
topi66
aktív tag
Köszönöm a válaszokat,bár nem olcsó óra és sanszos az áfa is de bevállalok egyet. A vízállósága kevésnek túnik de majd figyelek rá
-
Kornel
veterán
Erről mit kell tudni, megvehető?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Kornel #22271 üzenetére
Én szeretem látni milyen valójában is a portéka, ennél sajna nincs vásárlói kép, se nagyon infó a rendelési számokról. Részemről picit rizikós lenne, de a Benyar általánosságban elfogadható minőséget hoz.
Jobban megnézve nem sokban tér el a Benyar "topicórájától", sőt:
Ezt kvázi ajánlottnak tekintheted, nekem is van 2 db
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Kornel #22271 üzenetére
Megir, Benyar, Naviforce, Skmei, ezek általában jók szoktak lenni.
Én is kedvelem a fekete órákat.
De ha fekete tokos órát szeretnél, megkophat, ezért szoktunk ezüst színűt ajánlani. Amennyiben ez nem zavar akkor megveheted.De szerintem ha veszel egy fekete számlapos ezüst tokos órát fekete mesh szíjjal, amit külön is megvehetsz hozzá, akkor az összhatása elég jó lehet. A fekete mesh szíj is megkopik, de mivel sűrű kis szemes nem nagyon látszik rajta.
Például:ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Dr.NX
addikt
Köszi a tippeket, nézegettem magát az RH941GX9-et is, 22 ezer körül megvehető.
Szerintem az is Pepsi, legalábbis kék-piros.Elfogadom a sütiket.
-
han_lev
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem
ezekkel kapcsolatban
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]1 - mi a tapasztalat, vélemény ezzel a webshoppal kapcsolatban?
2 - van e ettől : olcsóbb, vagy hazai, vagy biztonságosabb webshop?
3 - van e ezeknek alternatívája máshol (Ali, Gearbest)
Nyílván az első négy seiko solar, vagy citizen ecocdrive.
Az utolsó más, a G-Shock, arra is rákérdeznék, de tudtommal más (kinai) nem gyárt ilyen sokféle szenzorral ellátott digitális órát..
Poco F5/pro
-
dzsi23
addikt
válasz han_lev #22276 üzenetére
Ajánlott forrás a jomashop, csak ne feledkezz meg a szállítási díjról, áfáról, vámról, vámkezelési díjról se. Ha biztonságosabbnak nem is mondanám a magyar webshopokat, de egy esetlegesen felmerülő problémát mindenképp egyszerűbb egy hazai bolttal megoldani, és akár személyesen is az asztalra lehet csapni. Olcsóbb lehet van, de túl sok órát linkeltél, így erre nehéz válaszolni. Mázli, hogy a garanciára nem kérdeztél rá.
-
Mr.Grey
tag
Tudnátok ajánlani 20-25e körül olyan automatát, amelyik koronáról is felhúzható?
Az Omega Seamaster design előnyben, méret 40-43, számlap fekete vagy sötétkék.
Pár napja említették többen is a Paulareis órákat, amelyek tetszenének is, baráti az áruk, de a leírások alapján nem igazán egyértelmű, hogy koronáról is húzhatók...
Ugyanez a problémám pl. ezzel a Carnival-lal is. -
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #22279 üzenetére
Seagull ST16, ST17 biztosan húzható, meg talán a többi Seagull is.
[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Mr.Grey #22278 üzenetére
Esetleg Pagani Design 1617 link
Azt ajánlom inkább hogy ebayről vedd ahol van paypal védelem, vagy olyan helyről ahol tudsz vele fizetni.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
nagyúr
Kicsit csúnya módon (eredeti logóva), de van Alin 1-2 bolt, ahol árulnak ilyet abban az ársávban, amit keresel:
Nekem ilyenem van, kb. másfél hete jött, a teljesen fekete verzió, másodperc stoppos werk, kézzel is húzható, a minősége szerintem több mint megfelelő ennyi pénzért.
Erről is jó vélemények vannak.
Én meg annyira belelkesültem, hogy rendeltem egy ilyet, és a pokolban fogok elégni
-
han_lev
senior tag
válasz dzsi23 #22277 üzenetére
A lényeg a linkelt óráknál az ecodriv illetve a solar működés. A citizen és a seiko ilyen jellegű órái analóg naptáras kivitelben.
Mitha pulsar lett volna ilyen, nem tudom.
Ha rendeltetetek már olcsó magyar, vagy EUs weboldalról seikot, akkor azt megköszönöm, ha megosztjátok.
Citizen gondolom mindenhol drága.Poco F5/pro
-
-
titán
A Seiko 5-ös sorozatán kívül (ha véletlenszerűen válogatsz) rendkívül nehéz lesz olyat találnod, ami nem húzható koronáról. Az összes ma kapható, széles körben használt, népszerű japó, svájci, kínai werk felhúzós. (leszámítva ugye a 7s26-ot, amit a Seikón kívül más nemigen használ)
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
dzsi23
addikt
válasz han_lev #22283 üzenetére
A Citizen olcsóbban kínál fényenergiával működő órát, mint a Seiko. A Pulsarnak is van néhány, a Casionak meg sok. Nincs olyan bolt, ahol minden a legolcsóbb, az egyik óra itt olcsóbb, a másik ott. Nézz ki egyet, ami tetszik, és megmondjuk, honnan érdemes megvenni, vagy ajánlunk hasonlót.
-
nagyúr
válasz marquuard #22291 üzenetére
Természetesen, az előzőről is tettem fel 1-2 képet, erről is fogok ha megérkezik.
Tudom hogy kicsit prosztó dolog ilyet birtokolni/hordani, de ez a két stílus marhára tetszik, és egyelőre nem akarok komolyan beruházni egy Steinhartra vagy egyéb mikrobrandbe. Amúgy sem vagizni kell, önmagam szórakoztatása a cél.
[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
Hazai webshop casiora, seikóra (pulsar) melyik ajánlott?
A timestore-t már néztem.
Az összefoglalóban csak a kinaiak vannak.
Poco F5/pro
-
dzsi23
addikt
válasz han_lev #22294 üzenetére
A timestore mondjuk pont nem hazai, hanem szlovák, nálunk nem tudna olyan olcsó lenni.
Amúgy Casiora a timecenter, Seikora meg a Seiko Boutique ajánlott leginkább. Ha az ár nem számít. Ha számít, akkor csak magamat tudom ismételni: "Nincs olyan bolt, ahol minden a legolcsóbb, az egyik óra itt olcsóbb, a másik ott."
[ Szerkesztve ]
-
Karcsiiik
csendes tag
válasz dzsi23 #22299 üzenetére
Bizony jobb érzés.Van analóg skmeim,megirem napelemes casiom,de ez valahogy más.Akárhányszor rápillantok az elégedettség vigyora jelenik meg az orrom alatt.Már csak a vízállóságát kellene kipróbálnom. Nem tudom lehet-e hinni a garantált 100m-nek,mert a korona elég könnyen forog benyomott állapotban is.A skmein érezhetően nehezebben fordul,sőt mikor elengedem kicsit vissza is fordul.Lehet elviszem óráshoz,tesztelje a vízállóságot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest