Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szetcsuszott

    aktív tag

    Sziasztok!
    Eddig csak olvasgattam a topikot csendben, mára megérett az elhatározás, hogy beszerzek egy kínai órát, ami egy casio mtp 1198-at fog váltani (kb. 14 éves, már ezer sebből vérzik). A kiszemeltem ez a Naviforce 9056
    Felmerült közben bennem néhány kérdés. Ahogy elnéztem, a naviforce-ok csavarós hátlaposok mind. Néztem még megireket, benyarokat, ligéket meg curreneket, ezek közül melyiknek letekerős a hátlapja? Ahogy elnéztem, a benyaroké az, meg talán a megirek közül a nagyobbakon láttam még a letekerő kulcshoz szükséges mélyedéseket itt-ott, a curreneken egyiken se láttam, az mind pattintós? Vagy ami letekerősnek néz ki, az lehet kamu, és mégis pattintós? Illetve a vízállóság szempontjából azt gondolnám, a pattintós nem annyira biztonságos, mint a letekerős, de nem értek hozzá, jól gondolom?
    Ezen felül a kiszemelt órát megtaláltam több oldalon is official naviforce shopban, viszont a naviforce weboldalán nem találtam meg, ez jelent valamit, vagy ennyire hanyagok a kínaiak, hogy nem teljes a hivatalos weblapon a termékpaletta?

    Esetleg ha van valakinek ilyen vagy hasonló navija, nyilatkozna róla, hogy bírja az igénybevételt külsőleg/belsőleg? Nekem majdnemhogy mindennapi viseletre lenne, viszont nem betonozok meg hegesztek, hanem irodában dolgozom, szóval nem lesz extrém behatásoknak kitéve.

    Előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

    Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G

Új hozzászólás Aktív témák