- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyapo11
őstag
válasz #61392896 #17150 üzenetére
Ha siet, azt gondolnám, hogy kevesebbet kell húzni rajta, hogy a rugó kisebb erőt adjon. De ezek szerint a nagyobb rugóerővel jobban kileng, és ettől lassabban jár?
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
alex89
senior tag
Nekem egy ilyenem van Iwc pilot vonalon.. [link] Igaz quartz, de nálam ez inkább előny mintsem hátrány. Legsúlyosabb, legmasszívabb órám, szerintem ez a rétegesen felépülő számlap is szebb mint ami mondjuk a sima festett számlapos parnis pilotomnak van.
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
titán
válasz pulutodurumo #17157 üzenetére
De ez csak a járástartalék végén jellemző.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
gyapo11
őstag
válasz pulutodurumo #17159 üzenetére
Mivel a rugóerő folyamatosan gyengül a járás során, akkor a nem automata óra egyre gyorsabban jár a maximális felhúzottságtól a leállásig?
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
titán
-
dzsi23
addikt
Végre megérkeztek hozzám is a perlon szíjak, és hihetetlen, milyen kényelmesek. Bár még csak pár percig voltak rajtam, de elkapott az érzés, hogy perlont akarok minden órámra. Tudom, színben mellélőttem a tarkával, és a Megirre 24 millis kellett volna, de 22-es volt a legnagyobb, a Pumára pedig 20-as kellett volna 22-es helyett (igazából nem is ehhez rendeltem, csak végül ezen kötött ki), de biztos rendelek még más színben is.
-
petipetya
nagyúr
válasz #61392896 #17150 üzenetére
Az oldalán lerakott éjszakai pihentetés során a korona néz felfelé, vagy a 9-es? Akárhány ilyen tapasztalatot olvasok a neten, mintha mindenkinek másként működne a dolog a Seiko/Vostok/Kínai vonalon.
Mintha nálam a Vostoknál az éjszakai pihentetés során koronával lefelé késést tudnék előidézni, de egyszer sikerült, egyszer nem. Pedig közben nem volt felhúzva 2 hétig, mivel ezt nem igazán kell, a napi hordással simán elketyeg.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Mr.Csizmás
titán
van egy ilyen 22-es perlonom feleslegbe, nem jó a Currenre -> pm@petya közel vannak a furatok, eredetileg mesh szíjas az óra. a csap alatt már szorul az eleje is.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
petipetya
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #17167 üzenetére
Szélességben vagy vastagságban nem stimmel? Nálam a 22 mm-es Perlon tökéletes a Megir 2011-hez, ám a Vostoknál már vastagnak bizonyul az anyag, és alig lehet átfűzni a rugóknál. Nem is erőltettem.
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
Hali!
Van egy Casio Edifice 2747 EFA-112 -es órám, és az istenért nem jövök rá, hogy a mutatókat hogyan tudom beállítani. Találtam pár user manual-t, de azok alapján se megy. Valakinek ötlete? -
nebancsa
senior tag
Megérkezett egy kézihúzós csontvázóra a dhgate-ról.
Egész látványos kis óra, egy bajom van vele a csonváza krómos, így nagyon csillog-villog. 15 dollár volt. Ez nem pénz érte. A márkája Winner
Úgy nézem rozsdamentes acélból van, hihetetlen ennyi pénzből ez is tellett. -
nebancsa
senior tag
Jött egy regulateur IWC klón óra is. Ezt nagyon vártam, egyrészt szeretem az IWC-ket másrészről képek elég ígéretesek voltak, harmadrészről az ára is nagyon kedvező volt, bár abból sejthető volt nem egy AAA minőségű.
Kézihúzós ez is, rozsdamentes acél a tok, a szíj is tartalmaz bőrt. Én 80 dollárét vettem, viszont felemelték az árát 115-re. Mérete 44mm kn. szóval nem kicsi, lehet ez miatt tovább is fogom adni. Az utolsó két képen van egy svájci pilóta óra a 90-es évekből, na itt látszik mennyit nőttek az órák a 38mm-rel gyerek órának tűnik.[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
Egyébkén megfogadtam idén több órát nem veszek kíváncsi vagyok be tartom-e, de muszáj lesz. Inkább megpróbálkozok a pimpeléssel, ami nem tetszik valamelyiken, azt átalakítani. Lehet így fogyatkozni fognak az óráim
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #17178 üzenetére
nem egy hónappal és egy héttel?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gingerbalm #17179 üzenetére
ehh, tényleg
én is rendeltem, pedig nem akartam
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #17180 üzenetére
amúgy dettó, habár mondjuk, én akartam, mert végre megkaptam a mastercardomat az alin hetek óta system errorra futó maestro helyett, és kifizettem az órát, ami a maestróval nem ment"
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gingerbalm #17181 üzenetére
5$ pepsi soki klónt muszáj voltam behúzni, meg a szíjakat kuponnal, tegyük hozzá többe került a mai ebéd, amit vittem a burger kingből az irodába ebédre
-
szabi__memo
nagyúr
-
T0mcs
tag
válasz szabi__memo #17184 üzenetére
Szép
Bár nem az én világom... -
szaszlaci
addikt
válasz nebancsa #17173 üzenetére
Spiáter az a tok, ami jó választás egy nem örökéletű szerkezethez.
A krómos gagyizós számlapot el lehet távolítani, ha akarod, utána minőségibb lesz a kinézete. Csak előbb pattintsd a koronát kihúzott állásba, mielőtt a gombbal eltávolítod, mert széteshet.
A kioldó gombot meg óvatosan nyomd, mert könnyen elgörbül az ellenrugója.
Utána a szerkezet körüli tartót ki kell húzni szerkezetestül, nem csavarni.
A számlap ragasztott, és azt tartja a szerkezetet a helyén, hogy előre ne essen.
Egy fogaskerék ezután kieshet a váltókaros felhúzószerkezetből, de azt csak vissza kell oda ejteni.
Aztán a szerkezet körüli részt érdemes elfedni valamilyen számlappal, mert az még mindig gagyin néz ki.
Szóval ha te vagy valaki úgy érzi, akkor hajrá!■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
dzsi23
addikt
Mostanában nagyon mennek az ilyen stílusú órák (DW, PV, stb. és ezek replikái), gyakran találkozhat nagyon hasonlóval az ember, szal már ezért sem kellene nagyon. De azért egy másodperc mutatót elbírt volna szerintem, akár középen, hagyományosan, akár lent kicsiben (mint a Nomosokon). Az az I8 felirat meg szvsz. nem szép, bóvli hatást kelt. Kínából ennél szebb órákat is be lehet szerezni, akár olcsóbban is (pl. ezt).
-
titán
tyű, de randa Egy kilométerről üvölt róla, hogy egy ultrakínai vacak. Rendes kínai óragyárak megszégyenítése ez. $60? 6 legfeljebb.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Mr.Csizmás
titán
válasz szabi__memo #17189 üzenetére
elképzelhető, mivel sokszor csak brandelik az adott cuccot. habár elég jó QC lehet, ha dicsérik a xiaomi cipőt, hátizsákot, stb. nekem a brandelt lámpák is bejönnek, mind a mozgásérzékelős, mind a hue ambilightos.
-
pulutodurumo
őstag
válasz szabi__memo #17189 üzenetére
Úgy néz ki. Ezzel most mellé nyúltak. A Daniel Wellington óráknál is használt tok, mutatók, másik számlap és kész. Ha acél, megér 16 dollárt, ha nem akkor 6-ot.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Fall-N
veterán
Ilyet vettem Sempre néven az Aldiban 2ezer Forintért. Ez az óra nem egy nagy szám, ahogy előttem is írtak. A SeaGull szerkezetes koncepció órájuk az jól néz ki.
-
Jenne
őstag
válasz Mr.Csizmás #17190 üzenetére
Nagyon sokszor ott lehetne jó pár kínai cuccon a Made in Dzsunka Co. Ltd. China
Akkor legalább azonnal tudható lenne az eredet is...A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
dzsi23
addikt
Mai szerzemény... röpke 51 napos szállítás után. Élőben szebb, de vakufénynél most ennyire futotta, majd készítek nappal is holnap. Csak azt sajnálom, hogy ezüst színben nem kapható, de így fekete tokozással is ütős. Első körben úgy érzem, megért 18$-t. Benyar BY-5105
-
Fall-N
veterán
Én meg vettem egy Daniel Klein DK11486-6 órát. Seiko VX9NE1 kvarc, krómozott tok, kristályüveg, fémszövet szíj. Igaz ez már nem olyan olcsó óra, de honkongi a márka.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Mr.Csizmás #17195 üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz Mr.Csizmás #17198 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest