- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz pulutodurumo #17401 üzenetére
Kár.
Nézelődök,de még nem igazán találtam megfelelőt.
Vagyis lenne egy,de ahogy nézem annak keskeny a szíja az órához képest,meg szerintem az nem is nagy óra. -
-
Jenne
őstag
válasz petipetya #17399 üzenetére
Szia!
ITT a menetrend, de azt hogy az "okos" telefonokon hogyan használható azt nem tudom, nekem csak telefonom van, hagyományos nyomógombos...
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
pulutodurumo
őstag
válasz petipetya #17407 üzenetére
Két út van.
1) Azonnal mérsz. Profik célműszerrel, mi Tickoprint appal. Az nyilvánvaló hogy merre kell indulni a kis pöcökkel. Apránként, türelmesen. Állítasz, mérsz, állítasz, mérsz...2) A lassú módszer. Állítasz, hordod egy napot, ellenőrzöd. Aztán goto 10.
Ennyi. Nagyon finom mozdulatok, türelem, és ha a gyors módszert választod teljes csend. Ugyanis a telefon mikrofonja dinamikusan erősíti magát, ez kell is hogy "hallja" a szerkezetet, csak minden apró neszt vesz, ami elbaltázza az egészet.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
szaszlaci
addikt
-
petipetya
nagyúr
válasz pulutodurumo #17409 üzenetére
Köszi. Mit jelent a "goto 10" a 2. pontban? Talán C+-on láttam ezt a parancsot utoljára, gondolom mást akartál oda írni?
"nincs rá lezsóidő"
-
Jorgos01
tag
válasz petipetya #17407 üzenetére
Ahogyan az "pulutodurumo" kolléga írta: "Állítasz, hordod egy napot, ellenőrzöd."
Nagyon türelem játék, ezt volt a legnehezebb beállítanom az összes automatám közül.
Próbáltam a tickoprint appal is, de azzal még annyira sem ment, mint a manuális módszerrel.A leíráshoz még annyi kiegészítést, hogy egyébként koronáról húzható az óra és már nem emlékszem pontosan, de 40 vagy 42 óra járástartalékot mértem.
Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
titán
válasz petipetya #17413 üzenetére
Comodore BASICben volt. A PC-s BASIC implementációkból már kihagyták a hülye számozott sorokat. Comodore-ban is azért kellett mert nem volt benne rendes szövegszerkesztő, ezért mindegy egyes sort sorszámozni (legegyszerűbb címkézési mód) kellett, hogy utólag azonosítható és átírható legyen. A GOTO 10 pedig a 10-es számú sorhoz ugrott. A bevett gyakorlat szerint a sorokat 10-zel osztható számokkal volt szokás sorszámozni, tehát a GOTO 10 a legelső sorhoz ugrott. Azaz azt jelentette (és jelenti), hogy kezdd újra legelölről.
(#17411) @mriya@
B akart lenni, csak rosszat nyomott.evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-
nebancsa
senior tag
válasz schawo #17417 üzenetére
Lehet olyan logikával gondolkodtak, hogy oroszul a típus neve kétéltűt jelent, és ezért angolul amphibian-ra fordították. Azért kíváncsi lennék Amcsik-angolok mennyire veszi az orosz órákat? Nálunk van valami nosztalgia pl. gyerek koromba az első órám egy rakéta volt. Öreg apám is ragaszkodott a felhúzós rakétájához.
-
nebancsa
senior tag
válasz schawo #17422 üzenetére
Ha a Seiko-nál lehet és senkit sem zavar mért ne lehetne a Vostok- Boctok-nál?
Seiko Turtle, Seiko Teknős, Seiko Propex черепаха [link]Egyébként én leszarom, viszont én ha marketinges lennék, biztos nem hagynám ki hogy a típus és a jelentés más nyelvterületen is ennyire hasonló. Viszont a márkanevet nem változtatnám meg, mindenhol ragaszkodnék a Boctok-hoz.
Ezek szerint Te mind a kettőhöz ragaszkodsz, csak ennyivel különbözik a véleményünk. -
csatacsita
tag
Sziasztok!
Tegnap először láttam olyat, hogy egy órában kvarc szerkezet van és folyamatosan megy a másodperc mutató, nem másodpercről másodpercre. / nagyon béna megfogalmazást, elnézést /
Tud valaki ilyet olcsó kínai változatban? -
oba
addikt
válasz csatacsita #17426 üzenetére
Szerintem ilyet nem fogsz találni olcsó kínaiban. Nem is tudom, hogy mi a pontos elnevezés, Bulova pl. UHF -nek, Ultra High Frequency szerkezetnek hívja.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
titán
Kínaiban olyat találsz, ahol a stopper másodpercmutatója a nagy, központi másodpercmutató, és ez kúszik, ha elindítod a stoppert, egyébként a 12-n áll. De csak addig megy, amíg azt le nem állítod. A valódi, kis másodpercmutató itt is ugrál. Ilyen szerkezetet a svájci isa és a seiko gyárt, ezeket teszik be pár drágább (20k és fölötte) kínai modellbe. Olyan óra, amiben a központi, normál másodpercmutató kúszik, nem ugrál, és ezt folyamtosan csinálja,
csak és kizárólag(következő hozzászólás alapján módosítva) Bulova márka alatt létezik, és messze nem ez az árkategória.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
pulutodurumo
őstag
Kell lennie, ugyanis a kínai Sunon gyárt ilyen sweep seconds szerkezeteket. De még én sem láttam órában.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
titán
válasz #61392896 #17430 üzenetére
Nagyon-nagyon hamar elfogyna, és a stopper (emiatt is) általában egy-két órát megy csak, utána magától leáll. A Bulovákban CR2025 van, meg egy csomó surlódáscsökkentő optimalizáció. A stopper gyakori használatával éveket lehet lefaragni a kúszó stopperes kvarcórák elem élettartamából.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
törölt tag
-
Keil Walker
aktív tag
Sziasztok! Rendeltem egy ilyen Sinobi-t: [link]
Van valakinek tapasztalata vele? Felületesen átpörgetve a topikot nem találkoztam vele -
csatacsita
tag
Köszönöm szépen mindenkinek! Akkor egyenlőre csak álom marad.
-
petipetya
nagyúr
válasz pulutodurumo #17409 üzenetére
pulutodurumo és Jorgos01 köszi. Szabad szemmel eddig jutottam, de lehet nem kellene hozzányúlni többet, habár úton van egy lumé és egy nagyító is a későbbi kalibráláshoz. A Tickoprint app elég érzékeny, mivel csukott ablaknál is beriasztott az elrobogó mentőautóra, vagy éppen a térdem reccsenésére. Ám elég könnyen lehet vele mérni, ha a füles mikrofonját teszem oda az óra hátlapjához. Jelenleg így állok:
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz Jorgos01 #17415 üzenetére
Sokszor húzod fel koronáról? Nekem kb. 1 hónapja volt utoljára felhúzva koronáról a legutóbbi dátum állítás során. Azóta magától dolgozik az orosz mechanika, érzésem szerint elég jó hatásfokkal, így a felhúzás csak a pontosság kalibrálására szolgálna. A műszaki érzékem viszont azt súgja, hogy feleslegesen ne dolgoztassam a mechanika ezen részét.
"nincs rá lezsóidő"
-
Jorgos01
tag
válasz petipetya #17437 üzenetére
Nem húzom koronáról.
Most a Vostok a kedvencem, így hétvégén is használatban van.
Ha pedig valami más van rajtam, mint például most,
akkor majd este megrázom egy kicsit a biztonság kedvéért.[ Szerkesztve ]
Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz gingerbalm #17203 üzenetére
Olyan, mint a netes képen, színben, mintában és szíjban is. A szíja persze nem bőr, de egész puha és kellemes viselet.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
gingerbalm
aktív tag
válasz petipetya #17441 üzenetére
Köszi!
Nem mondanám igazán fehérnek, inkább törtfehér, gyöngyházfényszerű, de nem annyira fényes, hogy minireflektorként szembevakítson, ha ráesik a fény, és mivel a mutatók meg a számok rózsaaranyosak, a számlap pluszban kap egy ilyen árnyalatot optikailag. Nagyon tetszik.
-
dzsi23
addikt
válasz Keil Walker #17443 üzenetére
-
norby_42
aktív tag
válasz Keil Walker #17443 üzenetére
Nekem ez olyan, mintha percmutató lenne, az óra meg a kis ablakban látszódik. Jópofa.
Eat pasta, run fasta
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest