Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    válasz petipetya #16645 üzenetére

    Csak még egy komandirskie. Paraméterek: 42 x 48 x 15 mm (remek arányok), a szíj 22 mm-es. A kidolgozás kívül-belül nyers mint az oroszok, ez is nagyon tetszik ebben az órában. A korona úgy jön ki mint egy csavar, az első állásban lehet vele erőt húzni a rugóba. A második állásban lehet vele az időt állítani, illetve lestoppolni a másodperc mutatót. A dátumot pedig a nagymutató 9-12 óra közötti ide-oda járatásával lehet beállítani. A számlap 24 órás, de erről már tettem említést. A lünetta forgatásával stopperként használható a másodperc mutató - kedvelem, hogy régen a digitális világ előtt ilyen mechanikus módszerekkel indította el a tankparancsnok a támadást (az már sajnos más kérdés hogy pont a mi irányunkba...). Ezenkívül nem tudom, hogy van-e más szerepe a lünettának.

    A fémszíj csatos részén van egy biztonsági zár is. Amellett hogy a szemek kivételével lehet állítani, a csatnál még 3 lyuk közül lehet választani, hogy valóban a legjobban és legkényelmesebben illeszkedjen a csuklóra. Hirtelen ennyi, a pontosságról és járástartalékról értelemszerűen majd később tudok nyilatkozni.

    A világító réteg fél perces vakuzás után jól látható, de hamar elhalványul. A forgatható lünettán látható háromszög is foszforeszkál.

    [ Szerkesztve ]

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák